FACEBOOK DR MIM

Thursday, May 27, 2010

Wow !!! - Proton Perdana Baru ?

SHAH ALAM 26 Mei – Proton Holdings Bhd. dengan rasminya telah mengesahkan perbincangan dengan Volkswagen (VW) dan keputusannya akan dimaklumkan dalam tempoh dua minggu.
"Kami akan membuat pengumuman bila tiba waktunya, mungkin dalam tempoh satu atau dua minggu,” kata Pengerusinya, Datuk Nadzmi Mohd. Salleh apabila ditanya mengenai keputusan perundingan Proton-Volkswagen.
Apakah Proton akan memiliki fleet kereta baru yang lebih menarik lagi selepas ini seperti ilustrasi dibawah ?



Proton Perdana Baru ?


7 comments:

  1. salam.. errr.. tu passat CC tu...

    ReplyDelete
  2. Dikhabarkan selepas perjanjian kerjasama dgn WW, Proton akan mengeluarkan model pengganti Perdana atas platform WW Passat.

    Kalau betoi, elok sangat le tu. Perdana yg sediada sekarang ni terlalu ketinggalan zaman .Airbag pun tak dak. Rasanya production Perdana pun dah stop kot.

    Gomen officer terutamanya yg bakal naik Jusa C, boleh le berangan sakan nak pakai Passat selepas ni. Tak de salahnye berangan sebab setiap impian akan bermula dari angan2 dulu.

    ReplyDelete
  3. Mata terang, Berak Lawas, Tidor Niarap.May 27, 2010 at 10:22 AM

    Cantik menarik ada class,

    Takpe berangan kerana berangan free tak kena bayar.....

    Sokong proton.

    ReplyDelete
  4. Woi geng kalu betui la kat atas tu model perdana baru...abih semua kantoi...camry, honda accord, toyota tutup showroom la jawabnya...AKU JADI ORG PERTAMA MASUK NAMA BOOKING !!!

    HIDUP PAK DET !!!!

    ReplyDelete
  5. aku pakai perdana. mula2 perdana tahun 1997. jual dan beli perdana tahun 20004 pakai sampai sekarang. sesiapa yang berangan nak pakai perdana boleh tanya aku. tentang baik dan tak baiknya perdana.

    ReplyDelete
  6. Harap proton ni jangan buat r&d atas pelangan.

    ReplyDelete

ARTIKEL TERPANAS MINGGU INI.