Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Sunday, September 18, 2011

IMEJ BURUK ! Blogger Pro-pembangkang KANTOI Lagi ! Berapa Kali Mau Tipu Daa...

MiM tertarik dengan pendedahan blog Jas Salleh dan myKMU.net yang melondeh pembohongan seorang blogger pro-pembangkang. Ianya juga bersesuaian dengan pendedahan yang bakal MiM siarkan tentang blogger yang sama.

Tak perlu sebut nama blog tersebut tetapi blog ini telah MiM londehkan beberapa kali kerana berbohong dan memperbodoh-bodohkan pembaca beliau.

Isunya ialah 'kenyataan' yang kononnya mengatakan bahawa pekerja Bangladesh mudah mendapat kerakyatan jika mengundi kerajaan BN hari ini.

Rujuk keratan blog pembohong tersebut:-



Rupa-rupanya, web tersebut telah di hacked oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab! Lihat di bawah :-



Di bawah adalah kenyataan asli Perdana Menteri Bangladesh yang tidak ada menyatakan pekerja Bangladesh mudah mendapat kerakyatan jika menyokong BN!


KANTOI LAGI!

Apakah blogger pro-pembangkang itu akan meminta maaf atau sekurang-kurangnya menyiarkan perkara yang sebenarnya tentang web dihacked dan kenyataan asli Perdana Menteri?

Tidak mungkin! Sebab pembohong tegar susah untuk mengaku salah walau pun bukti terpampang di depan mata.

Sama seperti isu 'orang ketiga dan tisu melayang' di dalam video lucah Anwar Ibrahim. Segalanya itu adalah pembohongan blog tersebut yang telah MiM londehkan!


p/s : MiM akan londehkan satu lagi pembohongan blogger pro-pembangkang itu mengenai video terbaru Anwar Ibrahim! Tunggu....

6 comments:

  1. pasal handycam ke doc? tak nampak cam handycam pun..

    ReplyDelete
  2. Ape benda la anon kat atas ni merepek?? Doc crite pasal fitnah terbaru penganut PR yg kononnya mat2 bangla senang dapat kerakyatan malaysia dengan syarat mengundi parti pemerintah yg ade skarang ni. Doc juga cube buktikan bahawa website PM Bangladesh sebenarnya blh dihack oleh seseorg yg katanya dari Malaysia dan diubah contentnya jika tak ambik tindakan sewajarnya.

    Petikan artikel hacker tu la yg penganut2 PR jadikan isu kononnya PM bangladesh beri ucapan menggalakkan mat bangla jadi warga Malaysia dan mengundi BN... tak nmpk lagi penipuan penganut2 PR ni ke??

    ReplyDelete
  3. Saudara, saya juga pernah menulis berkenaan ini dalam blog, sila lawat http://bidaman.blogspot.com/2011/09/bangladesh-boleh-mengundi-di-malaysia.html . Mohon saudara sudi'backlink' blog saya . TQ

    ReplyDelete
  4. kedua-dua gambar tu adalah sama lah wey

    ReplyDelete
  5. diaorg mana blh tak menipu/spin citer satu hari.bleh isim gayanya. yang malangnya yang percaya citer tipu tu. jadilah tipah tertipu.

    ReplyDelete
  6. budak sutun milo suam2 kuku ni memang kaki spin sampai lamanweb yg orang hacked pun dia ambil jadikan isu!!

    dia ingat sesenang itu pendatang dapat jadi rakyat malaysia? cuba dia sendiri pergi periksa dg kementerian, jpn, imigresyen & orang2 yg memohon jadi rakyat malaysia.

    sila buat survey ke atas sekurang2nya 10% dari mrk yg memohon, barula ada fakta!!

    easier to accuse than to prove it la sutun!!!

    ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.