FACEBOOK DR MIM

LIVE ! GAZA UNDER SIEGE

Saturday, September 17, 2011

MENGGEMPARKAN ! Video HD Berwarna Anwar Ibrahim Masuk Apartmen China Doll !!


Memang tidak dapat dinafikan lagi. Lelaki di dalam video cctv ini adalah Anwar Ibrahim dan Eskay Abdullah.

Perhatikan tarikh dan masa Anwar sampai ke apartmen dan bandingkan dengan tarikh dan masa adegan ranjang bersama China Doll.



Video : Anwar masuk ke dalam apartmen. Perhatikan tarikh dan masa.


Anwar keluar lif.

Anwar ! You are gone ! Totally gone !


p/s : Oh ya!
Sebelum blogger pembangkang membodoh diri, video ini berwarna kerana cctv apartmen manakala di dalam bilik hitam putih kerana memakai spy cam.

18 comments:

Anonymous said...

Kah kah kah tak sabo tggu milo pondan punya analisis...kantoi big time..

sandokan said...

Anwar Brahim! Youre hereby TERMINATED.

Sudir said...

Kali ini sure analisis pasal baju.. Dalam video Anwar tak pakai baju corak batik ni.. kehkehkeh..

Anonymous said...

xde ke cctv china doll masuk lif..klau ada lg mantap

Anonymous said...

You fools.

This CCTV footage is "BESI yang Kaku dan Tidak bernyawa " tidak boleh guna dalam mahkamah.

Ostad Selipar Jepun

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHAHAHA...MEMANG SAH 100% ANWAR IBRAHIM.KEPADA PENYOKONG DIA,MANA BANTAHAN ANDA?BUKTI SUDAH ADA.MALU DIRI SENDIRI.

Anonymous said...

xyah nk cite psl bju r..cer tngok sblom kluar blk ape yg c nuar ni amek dri ats katil..bkn bju ke yg d amek tu????..herrrrr...

Anonymous said...

nanti ada la pariabangsat yg kata ni bukan anwar tapi dajjal mata dua yg ada penis yg bengkok...hehehe...

pejuang hamas...

Anonymous said...

maner video nye?nie gambar statik,setakat gambar boleh di edit,copy and paste..

John said...

Sluar kalo dapat samekan kaler mase dlm bilik dgn mase kluar lif baru mantop..

Anonymous said...

kah kah kah...
geli hati betul aku baca p/s tu..
aku sangka pencacai pr yg memang terbukti bahlul akan faham, tapi cuba baca komen penyokong pr kat blog gomo dll. masih ada jugak komen pasal tu. memang bodoh la puak2 pr ni...
kah kah kah

Anonymous said...

alaa..milo pondan aka yusuf al-siddique suratman tu mana boleh pakai..sejak dia kantoi tisu terbang tu, aku malas dah masuk blog dia. biarlah dia ngan penyokong2 dia baghal sesama mereka..

Anonymous said...

hahahahah..analisis biometrik geng2 korea sama uncle sam tak menjadi

hahahahahhaha

lepas ni mintak la pulak bantuan yahudi israil..baru semua org konfiden maaaa

hahahahahahahaha

jom melancap bersama blogger umngok...

hahahahhaha

Anonymous said...

Tunjuk la jgk cctv china doll masuk lif br la org bly percaya..apadaa..

13KFC said...

MEMANG SIAL BETOLLL!!..100% SAH DSAI yg masuk lif, pakai bathrobe dan lepas tu kluo lif..????

Anonymous said...

fuh terbaik...... kalau pencacai2 masih nak menjunjung lagi mamat sial ni....aku pun tak paham dan berserah sajalah pada Allah......semoga Allah menyelamatkan Malaysia daripada mendapat pemimpin2 munafik & hipokrit macam ni.....

Anonymous said...

Syabas atas usaha pelbagai pihak. InsyaAllah kalau tuhan ziznkan PRU13 akan kekal untuk BN. Kalau kalahpun harap2 kita bersabar hingga PRU14, jgn merusuh, mengamuk, rampas kuasa dan sebagainya. Bina kembali kekuatan dengan kudrat yg ada.

Anonymous said...

biasalah gambar orang naik lif...punyalah jauh beza muka masa main tuuu....fitnah tu dosa lah abang2 dan kakak2 semua...minta maaf ngan tuhan pun tak lepas tau...pergilah mintak maaf dengan Anwar...itupun kalau dia maafkan..Subahanallah!!!

ARTIKEL TERPANAS MINGGU INI.

.