Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Saturday, December 17, 2011

EKSKLUSIF ! Anwar Ibrahim Sudah Rancang Ke 2 Negara selepas Keputusan Liwat 9 Januari Depan!!

Pertama sekali, MiM tertarik dengan foto Anwar Ibrahim di dalam laporan HaprakahDaily. Daripada banyak foto yang lebih sesuai, portal tersebut memilih fot di atas dan dikaburkan.

Apakah ianya disengajakan untuk menunjukkan masa depan Anwar Ibrahim yang juga semakin kabur terutamanya selepas 9hb Januari depan? Kenapa?



Jika kita rujuk laporan tersebut, kita akan dapati bahawa Anwar Ibrahim sudah mempunyai perancangan di hari penentuan kes liwat beliau. MiM cuba search 'kempen menentang rasuah' seperti yang didakwa suspek liwat tersebut tetapi gagal.

MiM juga cuba tweet @rajmohangandhi. Ada di antara anda yang tahu?


Apakah benar ada 'kempen' tersebut atau Anwar Ibrahim sekadar mahu menunjukkan kepada penyokong beliau beliau kononnya dihargai di luar negeri dan berlaga bahu dengan anak Mathama Gandhi sebagainya.

Kemunculan Anwar Ibrahim 'dijemput berucap' di Turki bukanlah sesuatu yang patut dibanggakan. Ianya lebih kepada 'you scratch my back I scratch your back' atau 'old buddies' BACA SINI

Dan kepada Anwar Ibrahim, janganlah berlagak dan bercakap besar kononnya 'Kalau boleh hina Anwar di Malaysia tidak dimata dunia'!

1. Ini bukan isu 'hina' tetapi isu kejijikan moral seorang pemimpin beragama Islam yang tidak dapat mengawal nafsu songsang beliau. Orang ini pula berangan-angan mahu memegang pucuk tertinggi negara ini.

2. 'Mata' dunia yang kononnya 'tidak hina Anwar Ibrahim' adalah rakan-rakan karib beliau yang mengiktiraf seks songsang, golongan gay

Jika ingin tahu rakan-rakan karib Anwar yang songsang itu : KLIK SINI , KLIK SINI

Dan apabila Anwar Ibrahim menimbulkan nama Turki, apakah ada, walau pun slightest, kemungkinan Anwar Ibrahim akan meminta suaka politik dari negara tersebut?

Baca juga di bawah:

Sungguh hairan kerana jemputan ke Bombay dan Turki sudah diketahui begitu awal tetapi apabila Anwar Ibrahim kononnya mahu menunaikan umrah, beliau tetiba dijemput untuk ke program yang bertaraf antarabangsa. BACA SINI

4 comments:

  1. Agak2 kalau passport dan dia dilarang keluar negara //apa macam..

    ReplyDelete
  2. I dah tengok laman Harakah Daily.. tak kabur pun gambar dia.. jan la suka sangat wat fitnah.. memalukan ko jak.

    ReplyDelete
  3. anony 9:57,

    buka mata anda luas2!

    ni linknya : http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/7094-kamu-boleh-hina-anwar-di-malaysia-tidak-di-dunia?device=xhtml

    ReplyDelete
  4. Saya tertarik dengan jemputan ke Turki. Setahu saya pejabat Perdana Menteri Recep Erdogan terletak di ANKARA, bukan di ISTANBUL.

    -Traveller-

    ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.