FACEBOOK DR MIM

Sunday, December 04, 2011

Selepas Lisa Surihani, Personaliti Kontroversi Wardina Turut Sokong UMNO ??



Apakah kemunculan dan penerimaan personaliti popular, Lisa Suhardini semasa PAUMNO 2011 telah berjaya menarik lebih ramai lagi personaliti untuk berada di dalam keluarga UMNO dan BN?

Betepatan dengan tagline terbaru 'BN untuk orang Muda', kita sudah tentu mengalu-alukan sesiapa sahaja asalkan pihak itu bukan gunting dalam selimut dan perosak parti!

Salah seorang daripadanya ialah personaliti kontroversi, Wardina yang sebelumnya dikritik hebat kerana didakwa bersekongkol dengan pemimpin pembnagkang.

SMS terbaru Wardina tampak seperti sudah mulai mahu berjinak-jinak dan terbuka hati untuk memahami hala tuju dan kepimpinan UMNO!

Rujuk twitter di bawah :-



Apakah Wardina is the next celebrity yang akan menyatakan sokongan kepada UMNO dan BN?

6 comments:

  1. nak bodek jek tu, sebab seblum ni dier wat hal. Sekrang dier tgh nak tunjuk yg dier kononnya atas pagar sedangkan dah terang benderang dier kaki pembangkang

    ReplyDelete
  2. Dr Novandri,

    Cuba jemput Wardina memberi ceramah keibubapaan dalam program anjuran UMNO pulak. Maybe dia takde peluang lebih kenal UMNO kerana kita takmau dekat dgn dia dan PR pulak rajin mengambil kesempatan pada populariti Wardina.

    ReplyDelete
  3. tak boleh percaya sgt talam dua muka ni bro

    ReplyDelete
  4. Memang aku x pecaya kata2 pompuan ni..hrp idung je mancung tp lidah pendek berkerak.

    ReplyDelete
  5. Popular ke dia ni? Dah senja dah. Tengok muka dia pun aku dah benci la ni. Berlagak pandai tapi perempuan yang bangga sangat sebab orang Aceh ini memang kaki kencing keliling. Biar la Lisa bantu UMNO. Wardina duduk la rumah jaga anak dan suami.


    * Aku benci Wardina!

    Anti Wardina Kang2

    ReplyDelete
  6. ala.. artis jer.. bukannya golongan pemikir..

    ReplyDelete

ARTIKEL TERPANAS MINGGU INI.