PUTRAJAYA -- 23 - 26hb Mei 2013

CLICK ! LAPORAN KONTROVERSI & SENSASI!

ARTIKEL TERKINI DR MIM

BLOG Dr MiM

Sunday, March 13, 2011

TERBONGKAR ! Pemimpin PKR Kelentong Tentang Kelayakan Akademik...

Foto dalam FB Ramlah RS : Anwar makan kacang....auww.

Pemimpin PKR didakwa menipu pula!!

Jika merujuk kepada Facebook Mansor Othman, TKM 1 Pulau Pinang, seorang ahli MPPP yang juga ahli parti PKR yang bernama Cik Ramlah Asiahoo didakwa menipu kelayakan akademik beliau !!

Lihat keratan Facebook di bawah :-


Pemimpin PKR itu di dakwa menipu kelayakan beliau akademiknya di dalam laman web sosial Facebook! Sungguh memalukan sekali dan jika benar, rakyat Pulau Pinang tentu turut berasa tertipu dengan pemimpin PKR tersebut.


Dan nampaknya bukan sahaja Anwar Ibrahim PKR (foto paling atas sedang makan kacang) yang pandai menipu, pemimpin-pemimpinnya pun sama sahaja!

MiM menyarankan kepada pemimpin PKR itu supaya tampil ke depan untuk menerangkan isu ini
dengan kadar segera !

BREAKING NEWS - Imej-imej DEMO 'Tuntut Anwar Ibrahim Serahkan DNA' !!

Di bawah adalah salah satu daripada siri pehimpunan usaha NGO-NGO Melayu Pulau Pinang. Selain daripada di depan Masjid Jelutong, beberapa lagi tempat di sekitar Pulau Pinang turut mengadakan perhimpunan aman menuntut Anwar Ibrahim supaya menyerahkan DNA beliau di dalam kes liwat beliau itu.

Rujuk imej-imej di bawah :-



FB PRU-13

ARTIKEL MIM TOP MINGGU INI.

RECOMMENDED