RECOMMENDED NEWS

Friday, February 17, 2012

Harapan Anwar Ibrahim Seterusnya - Majlis Syura & Nik Aziz Boleh Bercuti Di Negara Israel?


Hari ini Anwar Ibrahim dan PKR telah sebulat suara menyatakan sokongan kepada negara Israel. Tetapi polisi PKR bertentangan dengan prinsip Majlis Syura PAS.

Maksud mudah, PKR tidak sehaluan dengan setiap ahli dan penyokong PAS. Prinsip PAS tidak diendahkan malah layak ditolak ketepi oleh Anwar Ibrahim.

Tiada kompromi di dalam isu ini.

Maksud mudah, setiap undi ahli dan penyokong PAS di PRU13 tidak lama lagi akan mengguatkan lagi prinsip negara Israel wujud sebagai satu negara yang berdaulat walau pun tanah jajahannya dirampas daripada rakyat Palestin.

Dan jangan terkejut, jika ahli dan penyokong PAS menyokong Anwar Ibrahim selepas ini, mereka mungkin boleh bercuti bersantai di negara Israel kerana hubungan diplomasi mungkin terjalin di bawah Anwar Ibrahim.

Tahniah diucapkan kepada Majlis Syura, Nik Aziz dan setiap ahli serta penyokong PAS yang akan mengundi Anwar Ibrahim. Hebat!

Di bawah adalah kenyataan rasmi Anwar Ibrahim :


Nampaknya, Pakatan Rakyat begitu minat dengan istilah 'kami bersetuju untuk tidak bersetuju'!

Sila baca pembohongan Anwar didalam kenyataan rasmi tentang negara Israel : KLIK SINI

Dan kenyataan Nurul Izzah seperti di bawah ternyata kurang tepat. Papa hebat beliau memang sokong negara Israel!

2 komentar:

Anonymous said...

Tuan, mungkinkah sokongan Anwar terhadap Israel ada kaitan dgn amalan seks songsangnya? Israel sudah menjuarai LGBT!

Adi Kencana said...

Kalau benda pokok macam ni pun dah tak setuju, macam mana nak tubuh Kerajaan. Bila memerintah nanti, Anwar nak hubungan diplomatik dgn Israel, PAS tak nak, habis tu mana hala tuju Kerajaan Pakatan Haprak?

PUSAT KHIDMAT NURUL IZZAH SEKADAR HIASAN SEMATA-MATA!! Baca di sini!!

http://apakecoh2.blogspot.com/

ARTIKEL TERPANAS MINGGU INI.

ALTERNATIVE BLOGS

Blog Archive