Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Wednesday, February 08, 2012

Pemimpin PAS Yang Dihalau Dr Hasan Ali, KANTOI Malu Lagi!!


Kita tentu tergelak besar melihat sketsa drama kepimpinan PAS yang tarik brek atau pusing 360* di negeri Johor.

Kepimpinan PAS Johor baru sahaja mahu menunjukkan superiority mereka tetapi kecut terkedu bila pemimpin DAP berdehem menegur mereka! Ini pathetic namanya!

Dan terbantutnya angan-angan Salahuddin Ayub menjadi Menteri Besar adalah disebabkan oleh Dr Mahfodz Mohamed yang mempunyai sejarah hitam dengan Dr Hasan Ali.


Pesuruhjaya PAS Johor,Dr Mahfodz Mohamed pernah mendakwa bahawa Dr Hasan Ali tidak membenarkan beliau masuk ke rumah bekas ahli PAS itu. Adegan simpati ya g cuba ditonjolkan oleh Pesuruhjaya PAS Johor itu sangat memualkan.


Dan sekarang, pemimpin PAS Johor itu buat pasal sekali lagi! Yang hebatnya ialah kepimpinan DAP yang hanya perlu berdehem dan kepimpinan PAS Pusat mengelabah panik menukar kenyataan PAS Johor!4 comments:

 1. meme bacul la parti adat soSIAL nie...

  mcm ni ada hati nak memperjuangkan agama ISLAM???

  budak kfc lagi BERANI la...

  mau dok tukar jer nama pas jadi parti U TURN...

  PEJUANG HAMAS...

  ReplyDelete
 2. itu baru berdehem kalau kena jerkah mau terkencit depan belakang kat dalam seluar, kah kah kah - parti asobiyah sejati, berani kat air cetek, berani sama umno sahaja, sanggup kafirkan umno dan memertabatkan dap sebagai khalifah.

  ReplyDelete
 3. agak nyerr korang tak tau sifir,, ko kira ler berapa pas bertanding dun. undang tubuh johor plak macammana... lupa sejarah pru12 di perak ker,,, cakap tak pakai akal. budak darjah 2 pun tau dahhhhhh...

  ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.