Satu lagi pendedahan tentang Ustaz PKR Badrulamin! Di antara pendedahan terbaru itu :
Aishah adalah juga isteri Badrul yang telah dinikah pada tahun 2003. Kemungkinan Aishah adalah isteri kedua sebenar Badrul sebelum Inafiona yang dikahwini baru-baru ini pada tahun 2011. Ada kebenaran Badrul ini ku sangka dua rupanya tiga.
Bawah ini adalah kad pengenalan, surat akuan berkanun dan salinan surat akuan dari Aishah berkenaan pernikahannya dengan Badrul:


3 komentar:
dah tu sebab apa kena pukul???
takkan sebab hentam bini sendiri kena sidai dgn geng ala milosuam...
pejuang hamas...
SIMPLE JE MASALAH NI. MINTA PIHAK PENGURUSAN SWISS GARDEN TAYANGKAN VIDEO RAKAMAN CCTV PADA WAKTU DAN HARI KEJADIAN.MESTI BOLEH TAU SIAPA YANG MENIPU. KECUALILAH ADA ORANG NAK CABAR SEBAB VIDEO TU PUN MACAM BESI TAK BOLEH TANYA DIA DAN DIA TAK BOLEH CAKAP!!!!
Lepas ni kaya la Bad...saman kiri kanan..saman Suratkahabar, saman tabloid, saman blogger..wakakakak
Post a Comment