
Dakwaan Badrolamin kononnya dia dipukul oleh samseng seramai 20 orang hanyalah satu pembohongan untuk mengelakkan dia daripada didakwa berkhalwat.
Buktinya apabila JAIP mengambil dan memeraiksa CCTV yang dipasang oleh pihak pengurusan hotel Swiss Garden mendapati tidak ada kelibat 20 orang samseng seperti yang didakwa oleh Badrolamin.
Menurut suami Watiwani dia tidak pernah membawa orang untuk memukul Badrolamin sebaliknya dia merayu agar Badrolamin 'memulangkan' isteri dan anaknya yang berumur 3 tahun supaya dapat dibawa pulang dengan selamat.
Malangnya rayuannya tidak diendahkan oleh Badrolamin yang 'menyimpan' isteri dan anaknya dalam bilik hotel yang disewanya.Lalu beliau menghubungi pihak penguatkuasan JAIP untuk membuat tindakan lanjut.
Menurut suami Wati yang berumur 28 tahun isteri sengaja membawa anaknya yang berumur 3 tahun bersama ke dalam bilik Badrolamin supaya mengelakkan daripada disyaki berkhalwat.
Beliau hadir pada kira-kira pukul 3 petang memberi keterangan kepada pihak JAIP kesal dengan dakwaan Badrolamin kononnya dia menyiksa isterinya, oleh itu isterinya datang berjumpa dengan Badrolamin untuk meminta bantuan.
Dakwaan suami Wati lagi, kenapa harus membuat perjalanan yang sejauh 120km untuk meminta bantuan sedangkan di Rompin mempuanyai tempat untuk dia meminta bantuan.
Saya syak isteri saya mempunyai hubungan sulit dengan Badrolamin sejak 6 bulan yang lepas, sebab itu saya mengekorinya ke Kuantan dan seterusnya ke hotel Swiss Garden - Sungai Rapat Online.

16 komentar:
sekarang kita dah dengar versi si suami pulak.
nampak sangat pasangan yg ditangkap berkhalwat itu memang telah menipu..
Ah sudah badrol.... Apa lagi nak dalih niii?
NURUL IZZAH SESAT DI LEMBAH PANTAI PART I. Baca di sini...
http://apakecoh2.blogspot.com/
Kamu seorang doctor palsu yang kurang siuman, berhati palsu, sedihnya mengapa anda boleh digelar doctor?
jahanam.. sembahyanglah anda sebelum anda tidak disembahyangkan..
katanyer dia kena pukul dgn 20 org....perghh kalu betul kena pukul mau mati jadinyer...tapi bila tgk dia kena hadir utk disoal siasat ,,,elok jer xde bengkak2 or balut...lain dia kena belajar dgn mat sabu pakar lakon sampai berbalut kaki...hahahaha...dah mmg suka fitnah dan mencaci org lain..akhir nyer dia sendiri yg terkantoii
don't judge the book by it's cover...
ostad ostad,apa nak jadi...sepatutnya awak membimbing org kearah kebaikan tetapi sebaliknya...
logik x bila isteri dia minta bantuan..knp dia xbalik ke rumah mak dia je..hahahah.agak2 nak tipu
Nampaknya si Wati nak dijadikan isteri No.4 setelah diceraikan suaminya, tetapi suaminya setuju kah menceraikannya??
Badrul ni blum abih menuntut ilmu bohong dgn mat sabu. Matsabu blum sempat nk turunkan ilmu balut luka. Nak spin pun xmngena je....anyway, gud try badrul. Bole dpt gred D+...Jgn risau, penipuan gred D+ ni masih ada yg mahu mempercayai
Anonymous said...
Nampaknya si Wati nak dijadikan isteri No.4 setelah diceraikan suaminya, tetapi suaminya setuju kah menceraikannya??
February 29, 2012 11:29 AM
__________________________________
kalau tak lepaskan bini dia...
dia akan bergelar lelaki dayus...
pejuang hamas...
tak perlu 20 org untuk belasah..2 org pun dah cukup mahu patah sana sini..penipu betul...
Tu la nak pakai script Al Liwat, tak pasal2 drama dah kantoi. Konsultant kamu pun dah kantoi kamu nak pakai nasihat dia. Anak dia pun selalu kantoi kena kursus dgn dia.
Kiranya takder lah kes khalwat sebenarnya?
http://wikimalay.blogspot.com/2012/02/terkini-dari-jaip-ustaz-badrulamin.html
x menipu bukan umno lagi namanya :)
aku cadangkan sisuami buat laporan polis sbb ostat dr badrol telah memfitnahnya, fitnah bawa 20 orang dan pukul dia, kurung tidak sah didalam bilik selama 20 minit, dan ostat pun buat laporan yang sama, ada berani?
sungguh nulia hati ostatni, sanggat pemaaf walaupun dipukul dengan teruk olen 20 org dan difitnah khalwat dengan isteri orang, macam juga dr 'bapak setan' yg telah memaafkannya.
peguam badrul pun persoalkan kenapa kerja cegah maksiat boleh buat 24jam dan termasuk hari sabtu ahad...bodohkan...mmg semua dari PKR macam babi...PKR=potong kepala rakyat
DAP cibai!!!
Post a Comment