Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Monday, February 06, 2012

TERKINI! Giliran Dr Hasan Ali HALAU Pemimpin PAS! !


Benarkah Dr Hasan Ali tidak membenarkan Pesuruhjaya PAS Johor masuk ke rumah beliau?

Inilah persoalan yang timbul seperti yang di dakwa oleh Dr Mahfodz Mohamed seperti laporan di bawah.

Di antara laporan kontroversi tersebut :


Sebenarnya, kita sudah muak dengan kenyataan kepimpinan PAS yang cuba menunjukkan bahawa mereka adalah mangsa dan ditindas dalam isu pemecatan Dr Hasan Ali.

Mereka mahu mendapat simpati ahli dan penyokong mereka seperti mengeluarkan kenyataan 'tidak dibenarkan masuk ke rumah Hasan Ali' dan sebagainya.

Kenapa perlu simpati kepada kepimpinan PAS yang bermuka-muka, hipokrit, menghina dan meludah hak Hasan Ali sebagai pemimpin PAS?

Hanya pihak yang benar-benar bangang dan tidak demokratik yang bertindak seperti PAS iaitu melucut menjatuhkan hukuman tanpa sempat membela diri. Setelah dipecat dimalukan dipijak dihina, mereka mahu Hasan Ali membuat rayuan.

Sungguh bangang betul kepimpinan PAS hari ini.

Pemimpin-pemimpin PAS belum lagi dikurniakan kuasa eksekutif untuk memerintah negara tetapi bibit-bibit penindasan sudah berlaku dan ianya melibatkan orang yang berjawatan tinggi dalam parti.

Bagaimana pula dengan kita semua, rakyat biasa di negara ini?

Sungguh tidak adil. PAS semakin hancur!

3 comments:

 1. bro tolong link ke blog teman http://blogenstarz.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. PAS belum bersedia untk memerintah Malaysia. Hal dalam kain pun tersalah tindakan. Tak fikir panjang panjang.

  Cuba kalau ikut perlembagaan dan peraturan berhubung dengan isu Hassan Ali pasti satu keputusan yang bijak dapat di lakukan. Ini bukan persatuan kompang. Oh terlupa, Persatuan Adat dan Sukan se Malaysia.

  Sekarang lihat apa telah terjadi. Apa Hassan Alis sudah buat?. Terpaksa buat rancangan jahat untuk tutup mulut Hassan Ali dengan menggunakan sahabat baik konon.

  Orang yang datang untuk memujuk Hassan Ali itu adalah Syaitan. Benar sangat Syaitan tidak di benarkan masuk. Mengapa di katakan syaitan? Hassan Ali cuma bukak mulut kerana ugama. Dia tak dapat untung satu sen pun. Perjuangan dia kerana ugama, Melayu dan Raja Raja.

  Hassan Ali tak mahu ikut kumpulan ajaran sesat lagi.

  Orang yang menjualkan ugamanya kerana dunia.

  Celaka PAS. Celaka N.ajis. Celaka Hadi!

  ReplyDelete
 3. apakah pimpinan pas ingat mentadbir parti dan negara macam main pondok-pondok, hari ini pecat besok minta kawan baik pujuk. lusa buang minta sahabat pujuk. tulat tendang minta kekasih pujuk. aku bolih kata kat part yang macam ni piiiiiiiiirah.

  ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.