FACEBOOK DR MIM

Siapakah Yang Patut Jadi MB Selangor?

Monday, November 26, 2012

HOT! MEDIA PEMBANGKANG KANTOI SIARKAN FOTO ANTI-LYNAS PHOTOSHOP ?


Patutlah perwakilan PAS hentam Harakah semasa Muktamar PAS baru-baru ini. Tahap kewartawanan mereka amat memalukan ahli-ahli PAS sendiri.

Yang terbaru ialah laporan Harakah kononnya 20,000 hadir semasa Himpunan Anti-Lynas di Dataran Merdeka. Tetapi Bernama, sumber berita yang kita boleh percayai melaporkan bahawa hanya 2,000 orang sahaja yang hadir!

Sila baca di sini KLIK SINI

Yang menimbulkan keraguan kepada laporan lidah rasmi PAS yang dikritik hebat oleh perwakilan PAS itu ialah foto yang dimuatkan di dalam laporan mereka.

Jika kita perhatikan, ada yang tidak kena dengan foto tersebut. Anda lihat di bawah :


Jika kita lihat foto di atas, seperti terdapat ruang yang ditokok tambah supaya perhimpunan haram itu tampak ramai. Apakah lidah rasmi PAS itu akan menafikan penemuan ini?


Apakah pendapat pembaca MiM sekalian?

13 comments:

  1. HEHEHE...DASAR LIDAH BIAWAK....
    MANA LEH CAKAP BENAR...

    PEJUANG PALESTINA...

    ReplyDelete
  2. Adoii....Haprakah kantoi lagi!! kahkahkahkah...gud work MiM!

    ReplyDelete
  3. Tak kira ler...samada photoshop atau pun tidak....itu dah kereja mereka!! Yng lebih penting camana mereka boleh buat demo macam tuu...cakap tak dibenarkan...tapi demo mereka berjaya jugak??..Bukan itu ajer...mereka buat demo di australia lagi...masa pemegang sahan Lynas adakan AGM baru-baru ni...Mana mereka dapat duit...ramai-ramai pergi Asutralia tuuu??? Yang kiter ni banyak sangat cakap...tapi kerja massa tak cukup!! Dia orang punya gerakan massa....liputan media antarabangsa...lumpuhkan bandaraya....Kena kaji camana dan sebab apa maseh ader orang yang sokong mereka????

    ReplyDelete
  4. sudahlaa menipu dalam isu Lynas , DAP yang menggerakkan anti Lynas pun sudah malu dalam public hearing dulu , sampai Malaysiakini pun dah minta maaf sebab sebarkan fitnah mengenai Lynas , nampaknya Harakah sebagai lembu DAPigs terus menerus memainkan isu fitnah ini untuk kepentingan golongan anti Islam dan Melayu

    ReplyDelete
  5. Boleh terangkan macam mana edit itu di buat Tak nampak jelas pun

    ReplyDelete
  6. adeh...nak terangkan apanya anony 1:36.

    Hang kan ada 2 bijik mata..tengok la sendiri.

    takkan semua spoon feed aja...alahai!

    ReplyDelete
  7. LAAA ANON 1:36PM

    DAH TERANG2 TERTULIS KAT SITU PHOTOSHOP TAG FOUND..BLA BLA BLA..TAKKAN ITU PUN TAK RETI KOT?

    ReplyDelete
  8. Anon 1;36 Mana tahu bahasa English.
    Sebab tu bila Tun M memetik peribahasa orang putih dalam bahasa English mereka terus melompat macm berok.

    ReplyDelete
  9. Aku ada kat sana bermula dari jln pekeliling x berapa ramai lepas tu depa berkumpul depa maju junction dan bergerak terus ke dataran....anggaran aku x lebih 3 ribu....yg aku nampak mereka ni x lebih dari jalan sambil bersantai....aku masuk dlm maju junction bnyk yg dok lepak...ada yg pekena kfc, ada yg dok kat medan selera kat atas, ada yg dok borak, kebanyakan nya puak cina dapigs kut, pasai yg melayu x nampak pun tapi bila aku pi keluar aku nampak yg dok didepan memekik kebanyakan remaja melayu, yg ni mungkin pencacai pas la kerna nampak ada yg pakai baju unit amal.....so moral of the stories PAS MEMANG PENCACAI DAPigs.....so setakat demo lynas ni memang DAPigs selali lagi keldaikan puak pas.....nampaknya doa pas dah makan diri kerna pas kini telah ditelan DAPigs......

    ReplyDelete
  10. Haprakah dan haprakdaily memang takde kredibiliti, bukan aku cakap... penganut hamPAS dari KL yang cakap....

    Kah kah kah kah kah kah

    ReplyDelete
  11. https://m.facebook.com/photo.php?fbid=440149246034643&id=310631758986393&set=a.310968618952707.67527.310631758986393&refid=28&_ft_=qid.5815044699145708731%3Amf_story_key.1678466833879817833

    ReplyDelete
  12. 10 perbezaan Najib dan Anwar di http://gandasarimerdeka.blogspot.com/2012/11/10-perbezaan-najib-dan-anwar.html

    ReplyDelete
  13. Napa lah geng UMNO/BN ni bodoh tak bertepi.....

    Kalau satu photo di ubah...banyak lagi yg dipaparkan.....stream video ada....website obersee ada....takkan tak tau cari kot..... biasala photo di modified bukan "SUPER IMPOSE"....macam utusex & bernama buat tu......

    BODOHNYA UNMO/BN TAK BERTEPI....

    ReplyDelete

ARTIKEL TERPANAS MINGGU INI.

.