Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Monday, January 21, 2013

HOT! SHARIFAH ZOHRA JAWAB KONTROVERSI #Listen #Listen #Listen!!!

Di bawah adalah kenyataan Sharifah Zohra Jabeen mengenai isu seorang pelajar yang menganggu majlis di UUM.

Seperti yang kita tahu, insiden tersebut mendapat reaksi yang pelbagai daripada banyak pihak. Malangnya, ada juga pihak yang meneguk di air keruh dan menokok tambah insiden tersebut untuk political milage mereka.

MiM belum memberi pandangan MiM tentang insiden tersebut sebelum ini.

Dan apabila MiM meneliti satu persatu kenyataan dan latarbelakang aktiviti luar kampus pelajar kontroversi itu, seperti ada yang tidak kena dengan tindakan dan motif pelajar tersebut.

Dalam masa yang sama, MiM juga meneliti kaedah Sharifah Zohra mengawal keadaan ketika itu dan respons beliau menjawab soalan-soalan yang ditujukan. Ada juga yang tidak kena dan mewujudkan persepsi yang bakal diputat belitkan oleh opportunis-opportunis yang kerja mereka hanya mencari kesalahan orang lain.

Tetapi sekarang, MiM telah dapat jawapannya.

Anda lihat video eksklusif di bawah. Video ini adalah jawapan Sharifah Zohra tentang insiden yang menjadi sensasi dan kontroversi itu.

Sila lihat :


Sharifah Zohra telah menceritakan hal yang sebenarnya.

Tetapi dalam masa yang sama, MiM percaya masih ada pihak yang akan mengambil kesempatan dan sengaja tidak faham-faham.

Biasalah begitu.

5 comments:

 1. salam...nilah masalah apabila student dibenar utk berpolitik...semua nak bebas & tuntut hak...dunia syurga utk kafir, neraka utk mukmin...lebih kurang org kafir blh buat apa saje tapi org beriman kena taat Allah & Rasul s.a.w...dan nak aman tunaikanlah hak bukan hanya menuntut aje...wa'allahua'alm...

  ReplyDelete
 2. tak viral lak reply dr syarifah ni

  ReplyDelete
 3. sudahlah kau MIM kaki ampu. Semua apa yg melibatkan BN dan UMNO tak benar pun kau kata benar. Kalau melibatkan PR ckp benar pun kau kata tak benar. Dah terang minah mamak kuty ni ckp nak lepaskan tengok...

  ReplyDelete
 4. bawani adalah contoh kebodohan mahasiswa hari ini yg berfikir menggunakan kepala lutut..

  ReplyDelete
 5. KESIAN KEPADA MANUSIA-MANUSIA BODOH, ADA MATA TIDAK DAPAT MELIHAT, ADA TELINGA PEKAK BADAK DAN ADA AKAL TAPI TAK BERFUNGSI SEMUANYA NAK SALAHKAN UMNO, SENDIRI BODOH TAPI TAK MENGAKU KEBODOHAN DIRI.

  ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.