Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Tuesday, January 01, 2013

HOT! WAN AZIZAH TERLALU CEMBURU BILA ANWAR DEKAT DENGAN LELAKI!


Artikel menarik AIDC yang perlu kita baca dan fahami. Sila baca :
Ketika  Karpal Singh mengulangi pendirian partinya mahukan Anwar menjadi Perdana Menteri (PM), Ezam mencabar Pengerusi DAP itu menarik balik kenyataan yang pernah dibuat seperti direkodkan di dalam hansard di Parlimen pada Oktober 1997 iaitu menuduh Anwar seorang pengamal homoseksual.

"Karpal perlu buat perkara ini jika mahukan Anwar jadi calon Perdana Menteri.“Jika tidak, maka nyata (Datuk Seri Abdul) Hadi Awang yang layak jadi Perdana Menteri jika pakatan pembangkang menang Pilihan Raya Umum Ke-13,” katanya

Menurutnya, sentimen Melayu-Islam menolak sama sekali seorang yang didakwa berkaitan dengan aktiviti seks songsang menjadi PM.Pada April 2012,

Ketika Anwar mahu menyaman Datuk S Nallakarupan yang mendakwanya sebagai seorang biseksual, Ezam sekali lagi tampil ke hadapan.

"Apa yang Datuk Nalla sebut ini bukan perkara baru,” katanya yang memaklumkan tuduhan yang sama pernah dilakukan oleh Karpal Singh dalam parlimen pada tahun 1997.

Meneruskan hujahnya, Ezam yang juga bekas Setiausaha Politik Anwar dan bekas Ketua AMK memberi bukti tentang keputusan kes liwat I, Mahkamah Persekutuan pada tahun 2004.

"Bukti yang paling jelas adalah keputusan Mahkamah Persekutuan pada tahun 2004, 2 September 2004. Saya masih ingat lagi pada masa itu, saya berada di sebelah beliau (Anwar).

"Mahkamah Persekutuan 2004 yang membebaskan beliau..tetapi dalam penghakiman bertulis yang ditulis oleh ketiga-tiga hakim menyatakan dengan jelas mengatakan Anwar adalah pengamal homoseks,” kata Ezam.

Menurutnya, walaupun Anwar pernah berjanji mahu membatalkan frasa ‘pengamal homoseksual’ yang terkandung dalam penghakiman bertulis hakim 2004, namun sehingga kini, Ketua Umum PKR itu tidak pernah memfailkan permohonannya untuk membuang frasa tersebut.
AIDC juga melaporkan :
Ezam membuat dakwaan terbuka menuduh Anwar Ibrahim biseksual pada tahun 2011, ketika diwawancara Majalah Tempo, Indonesia.

"Pertama, saya mencurigai ketika isterinya, Wan Azizah, terlalu cemburu apabila Anwar dekat dengan laki-laki. Ini menjadi turning point, dan (selepas itu) saya membuka, mengkaji semula kesnya, dan setelah itu saya yakin dia melakukan perkara itu.

"Kalau saya baca lagi keputusannya, dari tiga hakim, dua membebaskan satu tidak. Tetapi, ketiga-tiganya sepakat bahawa telah terjadi aktiviti sodomi, masalahnya atas dasar suka sama suka, jadi tidak boleh dihukum.

Tapi, sodomi itu terjadi” kata Ezam kepada kepada Yosep Suprayogi, Andree Priyanto dan Poernomo G. Ridho dari majalah Tempo di Jakarta. seterusnya

1 comment:

  1. Sapa isteri paling bodoh dalam Malaysia ...?

    ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.