Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Saturday, January 05, 2013

PEKUNG PARTI DAP SEMAKIN BUSUK & MEMALUKAN!

Bekas Naib Pengerusi DAP, Tunku Abdul Aziz Tunku Ibrahim menyifatkan lebihan hampir 500 undi yang diterima oleh Zairil Khir Johari selepas pengiraan semula dibuat sebagai 'satu keajaiban'.

Menurut beliau, lebihan undi itu tidak munasabah kerana jurang perbezaan daripada undi asal yang diterima Zairil cukup besar.

"Jumlah undi yang kira semula itu macam tidak munasabah. Bagaimana Zairil yang mendapat undi awal sebanyak 305 boleh naik mendadak kepada 803 undi.

"Bukan sikit tetapi peningkatan mencecah 500 undi. Macam ada satu keajaiban pula," katanya  seterusnya
Realitinya, isu yang memalukan dan menjatuhkan kredibiliti DAP itu bukan sahaja terletak pada angka '500' seperti yang dinyatakan oleh Tunki Aziz telah angka '882' yang merupakan jumlah undi yang ghaib daripada undi pemilihan CEC DAP,

Yang paling menariknya ialah portal pro-pembangkang diam membisu tidak lagi menyiarkan satu isu yang sangat besar dalam sejarah politik negara ini.

Parti yang sering menghentam dan menyalahkan Suruhan Pilihanraya Malaysia dan parti politik yang lain, rupa-rupanya sangat teruk dan memalukan.

MiM jangka Lim Guan Eng dan kepimpinan DAP yang lain tidak lagi akan cuba menegak benang yang basah. Mereka juga tidak akan berani lagi mempersoalkan integriti pihak lain kerana mereka tahu rakyat akan ketawakan mereka.

Anda baca entri ini : KLIK SINI

9 comments:

 1. Kita perlu bangkitkan semula kisah Teoh Beng Hok dan Kugan:
  1.DAP mempermainkan SPRM dlm menyelesaikan kes rasuah ADUN mereka.
  2.Melihat pemimpin PAS merestui Candle Vergile konon mengingati Teoh
  3.PDRM diperlekehkan walau menjalankan tugas.
  4. Kes mereka menyebabkan Melayu terus berpecah.

  ReplyDelete
  Replies
  1. la senang saja.

   ROS tengok balik kalau ada penipuan ketara boleh batalkan pendaftaran DAP....

   Delete
 2. So this is the party that said SPR do not know how to conduct the general election. Khrrrg thui!!! So tok pekong make sure in the future you can assign people that is able to count 1,2,3....and so on to count your ballot paper. Satu benda lagi...zairil tu is anak cina piau and bukannya ada darah melayu. Pakai saja nama arwah bapak dia. In reality there are no malay elected to DAPpigs CC. You guys can fool the malays in DAPpigs, P'Gay'R and PAS-pis-pus but not us.

  ReplyDelete
 3. Ambiga mana? Sudah kau tim sama tokong ke? Dap memang kaki tipu punya olang. Masa kila itu undi mesti sudah tau itu cina melayu punya undi lapan ratus lebih. Bila annouce tiga latus mesti sudah immediate tau ma. Mesti ada saksi jua ma masa kila undi2 itu tapi tau la mungkin itu saksi pun kita bole sangsi ma. Wang bole bikin macam2 ma. Kita tengok pun ah, ala corection ke take de sama juga, itu cina melayu dalam cec juga. Munkin nanti yg kalah itu akan dilantik dalam cec ganti tempat itu cina melayu. Hujung2 sama juga tapi dap sudah wayang ade melayu menang undi dalam paty cina dap ma. Tokong, lu bikin la apalu mau, tapi ini pru kita kasi lu punya parti hancusla.

  ReplyDelete
 4. Dap makin busik didalam. Tokong and kroni bikin dap mangkin busuk. Guna poltik racist untuk dapatkan banyak habuan. Ahli2 jadi bodo sokong membutatuli. Pimipinan dap paling kuat menipu pengundi, janji dimungkiri dan undi bole bawa lari.

  ReplyDelete
 5. 1. DAP menyalak SPR tak cekap.
  2. Bar Council menyalak SPR tak telus.

  Rupa-rupanya kedua dua mangkuk ayun ni rupa nya lagi teruk dan hampas.......

  1. DAP tak tahu matematik nak kira undi, cuma tau menyalak aja. Tak cekap rupanya.
  2. Bar Council kira undi senyap senyap, la, sama aja pandai menyalak Aja. Tak telus rupanya.

  ReplyDelete
 6. Undi Hantu la tu.

  ReplyDelete
 7. Biggest joke in decades. DAP = Donkeys And Pigs

  ReplyDelete
 8. Haiya, ini olang makan sambil belak ka? Kira pun tatau aaa..? Nanti kena tiau baru tau ooo..

  ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.