Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Tuesday, February 19, 2013

GEMPAR! RISALAH STRATEGI PAKATAN PEMBANGKANG TERSEBAR!

Beberapa bloggers pro-pembangkang telah menyiarkan satu risalah menggemparkan tentang strategi Pakatan pembangkang jika menang di PRU13!

Lihat di bawah :


9 comments:

 1. hanya melayu BANGSAT BARUA kepada kafir harbi sahaja yg sanggup mnyokong dan bersetongkol dgn DAPig!!

  ReplyDelete
 2. Fuckatan nak sebar risalah ni di kalangan orang bukan Islam....lu punya pasal la nak sebarkan pada puak-puak kafir harbi.

  Biar mereka tersedak bahawa orang Melayu-Islam tak boleh diperbodohkan dengan muka manis puak-puak chauvinist ultra kiasu ni.

  ReplyDelete
 3. HANYA MELAYU YG TIDAK BERSUNAT SAHAJA AKAN TETAP MENYOKONG PAKATAN. KENA TAMBAH LAGI PERANCANGAN PUAK NI, IAITU "PROGRAM BERTUKAR BINI AKAN DIGALAKKAN"& "PEMIMPIN UTAMA PAKATAN DIBENAR MERATAH BINI DAN ANAK AHLI TANPA HALANGAN".

  ReplyDelete
 4. Ni la UMNO/BN, dia buat dia tuduh orng dh takda isu nak putar, ko putar kat PR lak, pegi jahanam you UMNO/BN Forever!

  ReplyDelete
 5. Orang bodoh je yang percaya risalah provok ni.. nak tanya la kan, kenapa hanya fokus pada kepentingan "MELAYU ISLAM" ? Bgaimana dgn Cina Muslim, India Muslim dan Mualaf ? Islam bukan milik melayu. Islam itu syumul.. universal.. Islam berasal dari tanah Arab, disebarkan ke eropah dan ke india, akhir sekali ke tanah melayu.. Jangan biarkan ajaran Islam mati di tangan melayu, ia mesti terus berkembang. Melayu claim islam milik mereka..ini salah! Boleh dilihat bangsa melayu lah yg akan menjatuhkan agama Islam itu sendiri. Pilihlah pemimpin yg perjuangkan agama, bangsa dan tanah air.. Bukan yg menggadaikannya, ketepikan sebentar isu politik, ayuh fikirkan masa depan Islam di bumi Malaysia. Lihatlah arah tuju Islam sekarang di negara kita, adakah semakin maju ke depan berlandaskan Al-Quran dan Hadis atau semakin mundur ke blkang ke arah msyarakat yg jahil tntang agama sndiri. Jgn gadaikan agama demi kepentingan politik, berpolitiklah mengikut cara Islam. Muslim yg bijak tahu akan hala tuju agamanya. Wallahualam..

  ReplyDelete
 6. VERY GOODDD MAAAA...HIDUP PAKATAN RAKYAT...KAH..KAH..KAH

  ReplyDelete
 7. OOKKKK..TERUSKAN..HIDUP PAKATAN RAKYAT.

  ReplyDelete
 8. Tengok dari nama blog dr min nampak macam cerdik. Tapi tengok posting confirm bodoh .... Satu lagi produk kelahiran umno... Ka kah kah kah kah kah......

  ReplyDelete
 9. Jika PR rasa difitnah saman je habis cerita.
  Apa-apa pun Melayu tetap MENANG SORAK KAMPUNG TERGADAI. Baik UMNO PAS atau Melayu PKR sama je jenis makan tahi.

  ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.