Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Monday, February 11, 2013

GUAN ENG TENTU FOBIA DENGAN GAMBAR2 INI.MiM ingin mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada Datuk Seri Perdana Menteri kerana sudi meluangkan masa untuk bersama rakyat P.Pinang sempena Sambutan Tahun Baru Cina. Semoga dengan kehadiran Datuk Seri sekeluarga akan dapat mengembalikan sokongan rakyat negeri ini kepada Barisan Nasional.

Terbukti kini bahawa masih ramai yang sayang pada kerajaan sedia ada dan juga setia menyokong kepimpinan Perdana Menteri kita. Ini pastinya akan membuatkan kerajaan DAP negeri tergugat dengan kemesraan rakyat yang menyelubungi lawatan DS Najib kali ini.

9 comments:

 1. Melayu mana? Mamak sj yg dok ada? Are you ready for BN?? Noooooooo!!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anon 920 ni lah melayu islam yg akan x dan gadai penang pd pru13 nanti.....syabas....DAP? Yessssssss! Syabas sekali lagi utk jadikan anak2.cucu.cicit melayu islam merempat di Malaysia@Tanah Melayu.....takbirrr!

   Delete
 2. dapat dap 2 pengal lagi tak ada lagi puak tu di penang agaknya,,,sure punya

  ReplyDelete
 3. Melayu mana boleh tahan duk di Penang ..Melayu lembik semua lari ke seberang...

  ReplyDelete
 4. Mak ko mamak ke hahahaha. Dah kat Penang, mesti la mamak bongok. Abih tu cina kat Penang ko tak bising ke mangkuk hayun hahaha. Pencacai pencacai..

  ReplyDelete
 5. anon 9:20...
  kat PPinang mana ada lagi Melayu Tulin. Semuanya dah dihalau keluar rejim DAP!

  Lu pilir sendiri la bai!

  ReplyDelete
 6. Dah lama dah melayu kena halau dari Penang....sejak 55 tahun dah baiii...sapa yg perintah dulu sebelum DAP....BNNNNNNN!!!! UMNO pi mana 55 tahun dulu????? kena ikut ckp GERAKAN la baiii

  ReplyDelete
 7. Lebh baik mamak yg islam dr dap yg kafir..

  ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.