Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Tuesday, March 19, 2013

EKSKLUSIF! 4 KALI DITANYA TENTANG HOMOSEKSUAL & BISEKSUAL TAPI APAKAH JAWAPAN ANWAR IBRAHIM?


Jika anda ditanya satu soalan yang sangat mudah iaitu sama ada anda Homoseksual atau Biseksual, hanya 2 jawapan sahaja yang mahu kita dengar : Ya atau Tidak.

Tetapi berlainan dengan Anwar!

Temuramah di dalam video di bawah menyebabkan kita amat ragu dengan Anwar. Soalan yang sama terpaksa ditanya sebanyak 4 kali tetapi Anwar tidak menyawab Ya atau Tidak.

Sebaliknya, beliau putar belit menceritakan 'bulan dan bintang' dan masih tidak menjawab soalan pokok yang ditanyakan.

Kenapa begitu susah untuk Anwar mengaku Ya atau Tidak?

Sepatutnya, sebagai seorang Muslim dan berkedudukan tinggi di dalam politik, beliau sepatutnya menjawab TIDAK dan kemudiannya baru bercerita tentang apa sahaja yang beliau fikirkan. 

Tambahan pula, sidang temuramah itu adalah tempat yang terbaik untuk beliau menafikan sekeras-kerasnya penglibatan beliau dalam aktiviti songsang sebagai seorang penganut Islam. 

Keengganan beliau menjawab Ya atau Tidak itu mengundang curiga dan sudah pasti menimbulkan syak wasangka kepada beliau.

Anda lihat video menarik di bawah :

Video : 4 kali ditanya tetapi Anwar tidak menjawab Ya atau Tidak

Malah, kenyataan beliau yang mendakwa pendakwaan terhadap beliau gagal menyabitkan beliau dengan aktiviti songsang padahal keputusan Mahkamah Tinggi sebelum ini menyatakan yang sebaliknya!

Perkara ini bukan 'konspirasi politik' atau sebagainya tetapi keputusan Mahkamah Tinggi seperti laporan blog AIDC di bawah :
Dalam rumusan keputusan Mahkamah Persekutuan 2 September 2004 menyebut “…we find evidence to confirm that the appellants [Dato' Seri Anwar bin Ibrahim and Sukma Darmawan Sasmitaat Madja] were involved in homosexual activities and we are more inclined to believe that the alleged incident at Tivoli Villa did happen."


Maksudnya,kami menemui bukti untuk mengesahkan perayu-perayu (Anwar Ibrahim dan Sukma Darmawan Sasmitaat Madja) telah terlibat dalam aktiviti-aktiviti homoseksual dan kami lebih cenderung untuk mempercayai bahawa dakwaan kejadian di Tivoli Villa itu adalah benar-benar berlaku. 
Namun Mahkamah Persekutuan membebaskan Anwar dan Sukma dengan keputusan majoriti 2-1 kerana terdapat keraguan dari segi tarikh sebenar kejadian tersebut dan wujudnya eleman ‘suka sama suka’ di mana saksi utama, Azizan Abu Bakar didapati melakukan aktiviti homoseksual secara sukarela dengan Anwar dan Sukma pada tarikh dan tempat yang didakwa di mahkamah. seterusnya
Jika anda melihat video di atas dan keputusan Mahlamah Tinggi, apakah anda sendiri tidak berasa curiga dan sangsi dengan orientasi seksual pemimpin tertinggi Pakatan pembangkang ini?

Dan jika soalan cepumas ini ditanya semasa sidang akhbar, MiM rasa kita semua tahu jawapan Anwar iaitu 'jika U ulang I saman U'!

Anwar disarankan supaya menjawab soalan-soalan yang timbul untuk membersihkan nama beliau.


44 comments:

  1. soalan dijawab ngan soalan...hihihi....u dr media mne???brape umno bayar u????itu la care anwar elak dr nk jwb soklan...

    ReplyDelete
  2. Soalan yg mudah tak payah lah nak jawab balik dgn soalan. A simple yes and no will do. Satu lagi kenapa ketaq nak jawab soalan ?

    ReplyDelete
  3. 4 kali wartawan tu tanya soalan yang sama. Nasib baik wartawan tu tak kena "U ulang soalan, I saman you" Kah..kah..kah..

    ReplyDelete
  4. u jgn memain, u cium ketiak i dulu br i saman u...kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. celaka lawak
      hahahaha

      Delete
  5. jawapat mudah ... tidak saya bukan homo atau bisexsual

    jawapan mantap : tidak sama sekali, saya bukan homo mahupun bisex. dengan Nama Allah saya bersumpah bahawa saya Anwar Bin Ibrahim tidak pernah sama sekali melakukan aktiviti sex luar nikah atau membontoti mana mana lelaki. jika saya berbohong saya akan dilaknat oleh Allah.

    ReplyDelete
  6. Jawab berbelit begini konon nak tunjuk pandai, tapi kalau SPM jawab begini faillah jawabnya.

    ReplyDelete
  7. Mamat Anuar gay ni pada pendapat aku mmg kaki bontot... Jngan lah dok pusing pasal konspirasi Umno , utusan. Bla bla bla... Susah sngat ke nak bersumpah mmg dia tak buat keje jijik tu...abis cerita. Aku pun makin keliru la ngan mamat sorang ni...!!!

    ReplyDelete
  8. Ade brani ke celaka tu jwb mcmtu.. mau itu jam gak mampus kna petir...

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. itu yang betulnya..malu-malu nak jawab ya

      Delete
  10. Atau jwpn lbh mantap : ya.., i'm the champion. sontot menyontot bontot mmg kegemaran saya sejak dulu huhuhu...

    ReplyDelete

  11. dalam video ni anwar ada cakap..' u bring me a tough question.."" ha?? tough question...kantoi!..susah ka soalan tu?

    ReplyDelete
  12. Dia tau soalan tu besar. Dia tau kalau dia jawab 'Yes' tiada soalan lepas tu. Sangatlah enak jawab 'yes'.

    Kalau dia jawab 'No' dia bimbang ada soalan yang berlapis lapis lagi termasuk bukti yang wartawan itu siapkan yang boleh membawa kepada kantoi.

    Itu pang pusing jauh tu sambil berfikir kalau jawab 'yes' dah tentu siksa selesai.

    Ini lah di panggil 'Cerdik Beruk'

    ReplyDelete
  13. tu laaaa..

    kalau tanya aku, aku jawab ringkas dan padat je. I AM STRAIGHT. FULL STOP.

    pastu takde lagi la org nak bising. kan senang tu.

    ni dok spin sini spin sana. yang bahlolnye melayu islam dalam pas dan pkr pulak tolong spin sama. iman letak kat mana tak tahu la.

    ReplyDelete
  14. kalo nak tahu cara lenggok bahasa sesaorang yang berdalih jawapan nya... telah ada disitu, tak payah lah kita nak beriya-iya nak tahu sama ada yes or no. Permata juga yang pernah kenal manikam.

    ReplyDelete
  15. Jawab pun berbelit. Nuar berahi ni memang pariah besaq. Babi sialnya tote bengkok.

    ReplyDelete
  16. Buat malu aje dengar cara peliwat tua menjawab - memalukan negara

    ReplyDelete
  17. Nada jawapannya mengandungi seribu maksud.. namun x dpt menjawab dgn tepat utk membersihkan diri.. Allah dah bekukan lidahnya utk bercakap benar & jujur.. Ramai penjenayah & pelanggar undang2 mempunyai karekter spt AnuGay ni yg nalurinya x akan membenarkan dia bercakap benar!.. Dari jawapannya yg berpusing2 tu dah sah dia memang kaki bontot x kira jantan atau betina semua dia bedal!

    ReplyDelete
  18. Anukera tuhan semakin Powerless dan Useless.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade jgak yee org2 ternama dan terkenal yg bodohnya sampai tahap paling kritikal... Kalau kt hospital dah koma ratusan tahun.. Ni dah pecah rekod perubatan di malaysia ni.. Kahkahkahhh.. Bodoh tahap org gila pun tak mcm ni.. Tuan2 dan puan2 sekalian saja yg boleh menilai manusia mcm ni..... BENGGONGGGGGG HABIS DAH ORG NI.... KAHKAHKAHKAHHH.. Tahap bodoh nak mamposss....

      Delete
  19. terima kasih allah kerana semakin hari semakin nampak kebenaran....dari pengamatan aku confirm anwar ni homo...tapi aku paling menyampah bila dia sebut perkataan support dengan slang english ceruk tuk kun dia...hahaha...konon mcm terer cakap english la...padahal mat saleh pun kadang2 tak paham apa dia jawab dlm interview...hehe..apa la nasib malaysia dapat org mcm ni...

    ReplyDelete
  20. Jawab berbelit macam ulaq buat u-turn berlapis. Babi betul Nuar Berahi ni. Tak pulak dia sergah wartawan tu - mentang2 lah wartawan oversea. Woi Nuaq Berahi, hang ni memang peliwat babi tegar. Kharrk Ptuiih...

    ReplyDelete
  21. wei, korang ni... soklan tu soklan sukar tau tak? Kalau letak kat dalam kertas soklan SPM, belum tentu pelajar2 kat Malaysia ni boleh jawab. Cuma yang bertitle "ANUGERAH TUHAN" mampu jawab tu pun kene jawab secara subjektif dan berbelit-belit dulu, baru terjawab persoalan tu. Tk percaya?? Cuba tengok minit ke 8:15 bagi versi penuh interview peliwat tu...

    Linknya di sini:

    http://youtu.be/ctV1v_b9Lrw

    It a very tough question.... WTF, just answer yes or no..

    ReplyDelete
  22. Ahli politik paling bangang di dunia!
    Lain ditanya lain yg dijawab!
    Tapi ada hati nak jadi PM.. kekekeke!

    ReplyDelete
  23. Ya Allah! Kau jauhilah jantan gay ini dari menjadi PM kami! Selamatkanlah negara kami dari jantan gay ini dan konco2nya yg rakuskan kuasa! Amin!!

    ReplyDelete
  24. video itu besilah.... kah kahh.. lawak hadi awang...

    ReplyDelete
  25. "Whether the person bisexual or homosexual, firstly its a personal matter"....

    Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. True but not for muslim. That is important as we muslim will never and ever allow this character be the leader to lead Malaysia the Islamic Nation.

      Delete
    2. agreed..it's his personel matter..but this guy is ambitious to be the prime minister,it's our matter now...frankly speaking..his not our " taste"

      Delete
  26. ekekkekekkek....

    A simple question yg perlukan jawapan yes or no katanya tough!!! Aduyai, Al-Jub makin sehari semakin jelas siapa kamu sebenarnya...

    Ya Allah Ya tuhanku jauhilah kami rakyat Malaysia dari mendapat pemimpin dari kaum "LUTH" yg dilaknati itu....Amin...

    ReplyDelete
  27. nuar jawap mcm tu sebab nk ejas pmpuan tuh ,janji bleh bedal konar lah sana sini lengahkan masa ,kompm dah dapat no phne tuh heheh.

    ReplyDelete
  28. Susah sangat dia nak jawap.... perrggh. Ada tak sesiapa yang cerdik sikit nak tolong bagi jawapan untuk si bahlol nih. Sila kan.

    ReplyDelete
  29. anwar .. i ajar u jawab .. " i'm not homoseksual or biseksual " .. arrr gituuuuuuuu .. susah ke ?

    ReplyDelete
  30. A : Ko suka minum kopi ka atau teh ka?

    Anuwar : well...kopi tu warn hitam tapi teh ni warna brown sikit. kedua-duanya pahit kalo tak campuq dgn gula.

    A : So, ko suka minum kopi ka teh ka?

    Anuwar : kopi & the ni sebenornye konspirasi UMNO untuk bagi sakit rakyat kena kencing manis ka. Sangat bahaye.

    A : So? Ko suka yg mahu satu?

    Anuwar : kopi ni ada juga produk Malaysia, Siam kat India pun ada kopi jugak sama dgn teh.

    A : Ooii...bangang! Ko suka kopi ka teh ka?

    Anuwar : well...it obvious. kopi memang sedap diminum waktu petang sama dgn the. U see...I'm a very happy married man with 6 children. Anak2 I pun suka minim teh dan kopi.

    A : WTF! *#+%*@*

    ReplyDelete
  31. Cuba tengok muka perempuan yang bertanya soalan tu - semacam aje dia senyum bila Anwar cuba putar soalan yg ditanya - budak belum sekolah pun boleh jawab soalan mudah macam tu.

    ReplyDelete
  32. jawap yes or no..

    errr... pagi tadi i tak mandi...
    aaaa.... i ada bawak bekal..
    emmmm.... you dah makan ke belum..
    eh..eehhhh..ini umno punya pasal..

    ReplyDelete
  33. Just answer the question Dato Seri....YES or NO. Kan senang....but your body language says YES...ha ha ha

    ReplyDelete
  34. Pilih jawapan yang tepat sahaja.

    A. Ya

    B. Tidak

    ReplyDelete
  35. Pilih jawapan yang tepat sahaja.

    A. Ya

    B. Tidak

    ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.