Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Wednesday, March 27, 2013

GEMPAR! PELAKON VIDEO TERLARANG ANAK ANWAR DIDEDAHKAN!!

Memang menghairankan.

Baru-baru ini, Setiausaha Agung PKR mendakwa ada pihak yang 'menjemput beliau' untuk melihat beberapa keping gambar video terlarang yang dikaitkan dengan Nurul Izzah.

Beliau juga mendakwa tidak tahu siapa 'pihak' itu tetapi mereka didakwa 'kelihatan mempunyai banyak pengetahuan tentang produksi video'. BACA SINI


Persoalan besar timbul apabila beberapa blog pro-pembangkang mula memainkan isu ini dengan mendakwa mereka sudah dapat gambar pelakon wanita di dalam video terlarang tersebut!

Bukannya bloggers pro-UMNO tetapi bloggers pro-pembangkang sendiri yang mendedahkan serta mensensasikan isu yang dibangkitkan oleh Setiausaha Agung PKR!

Yang lebih menghairankan ialah bloggers pembangkang tidak berlapik apabila menulis entri mereka. Menghairankan!

Entri blogger pembangkang : cakap pun tak berlapik.

Di antara entri 'bernas' blogger pro-pembangkang yang 'mempertahankan' Nurul Izzah tetapi dalam masa yang sama, mencemar nama anak Anwar Ibrahim itu :
Nurul Izzah pasti menangisi kisah seksnya yang bakal dibongkar. Siapa lelaki yang menjadi pasangan seksualnya dalam filem itu masih belum pasti lagi. Entah melayu entah negro. Entah bangla , entah nepal... wakaka.
Seperti kita juga, Nurul Izzah pastinya tertunggu-tunggu siapa gandingannya dalam filem seks paling low class pernah dicipta dalam dunia moden. Adakah kemungkinannya adalah TS Khalid Ibrahim? 
Wanita yang melakonkan wataknya dalam video tersebut sudah didedahkan. Tidak dapat dipastikan namanya. Tetapi wajahnya sudah didedahkan di media internet. 
Namun masih belum dapat dipastikan kesahihan bahawa dia adalah pelakon aksi seks yang bakal diterbitkan. sumber
1. Kenapa blogger pro-pembangkang menulis sedemikian rupa pada perenggan pertama entri tersebut?

2. Dan kenapa nama TS Khalid Ibrahim dikaitkan dengan video 'Nurul Izzah' padahal Setiausaha Agung PKR tidak pernah menyebut kaitan di antara mereka berdua di dalam satu video yang sama?

3. Kenapa bloggers pro-pembangkang mencurah petrol ke api di dalam isu yang disensasikan sendiri oleh Setiausaha Agung PKR?

Yang lebih menghairankan ialah di dalam usaha pemimpin pembangkang begitu tekun cuba membongkar identiti blogger pro-UMNO, Saifuddin enggan menamakan 'agen Umno-BN' itu padahal sebagai seorang pemimpin, beliau akan dilihat berbohong mencipta cerita tanpa bukti-bukti yang sah. seterusnya

Buat apa agen 'Umno-BN' itu 'menjemput pemimpin pembangkang untuk melihat keping gambar video terlarang pemimpin pembangkang yang lain'?

Jika benar pun, apakah mereka peduli dengan pendedahan tersebut?

Dek beberapa kemusykilan yang sangat nyata ini, apakah pandangan blogger otai Media Permatang Pauh di bawah ada asasnya?

Di antaranya :
Malam ni, gambar yang didakwa pelakon video tu pulak didedahkan oleh beberapa blog pro Anwar sendiri.. Ini bermakna, dorang memang dah sedia maklum pasal kewujudan video ni dan dorang memang dah tahu pasal skandal tersebut.. 
Bagi gua.., semua ni merupakan cubaan puak-puak dalaman PKR sendiri untuk jatuhkan anak pompuan Anwar tu sebelum PRU13.
Korang sendiri sedia maklum sapa yang bermusuh dengan Wan Azizah serta Nurul kann.. So gua tak payah cakap lah sapa yang dimaksudkan tu yee... seterusnya
Yang lebih menimbulkan syak wasangka penglibatan puak-puak dalaman pakatan pembangkang untuk menjatuhkan Nurul Izzah ialah foto-foto di bawah.

Mereka mendakwa bahawa foto pelakon video tersebut telah tersebar di internet.

1. Ironinya, media alternatif pro-pembangkang mempunyai set-set foto photoshop yang menggunakan wajah Nurul Izzah. 

2. Yang sangat menghairankan ialah media alternatif pro-pembangkang juga mempunyai foto asal wanita misteri yang digunakan untuk photoshop!

3. MiM tidak persoalkan foto Nurul Izzah kerana banyak terdapat di google image tetapi wajah misteri tersebut?

Foto yang terdapat dalam blog pro-pembangkang sambil memfitnah Najib Razak

Dan kesihan kepada wanita misteri itu kerana wajah beliau diperalatkan oleh media pro-pembangkang. (MiM telah tutup gambar wanita misteri itu)

Di sini sahaja kita sudah tentu terfikir bahawa foto pelakon video yang didakwa Nurul Izzah itu sebenarnya adalah hasil black op dan karya pro-pembangkang sendiri yang bermaksud untuk memalukan pemimpin mereka sendiri.

MiM juga menjangka media alternatif pro-pembangkang pun ingin merasa di lime light dan sensasi walau pun isunya adalah pemimpin mereka sendiri.

Anda baca juga pembohongan media : KLIK SINI




22 comments:

  1. Rafizi tukang buat
    Pudin tukang komen dan sebar
    Lepas tu kantoikan
    Diaorang ada pic asal,
    Diaorang edit,
    Diaorang kata berjaya kantoikan..

    hahahaha..

    ReplyDelete
  2. Video ni dibuat oleh PKR sendiri, bila dah siar, mereka akan buktikan ianya palsu, lepas tu mereka kata yg video2 lain jugs palsu. Sudahlah kalau pembohong tu, buat apapun mesti bohong. Yg nyata PR dah nyawa2 ikan...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong..mereka cuba mencuci dosa dgn buat dosa baru..murahnya maruah izzah

      Delete
  3. PR dah hilang arah... kesian

    ReplyDelete
  4. Tgk 3 stooges kantoi, nizar, ngeh dan nga dalam dewan rakyat...lawak

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=461997790552861

    ReplyDelete
  5. Ini mungkin pre-emptive measure yg dibuat oleh pkr..

    Sebelum video dikeluarkan depa dh serang dulu kata fitnah..

    Kononnya dengan pre-emp ni kurang la impact video tu kpd parti tersebut..

    my 2 cents..

    ReplyDelete
  6. Doesnt look like her....

    ReplyDelete
  7. Politik semakin menjijikkan.Demi kuasa dan pengaruh pemain politik sanggup lakukan apa saja walaupun bertentangan dgn nilai kemanusiaan dan agama.

    ReplyDelete
  8. Lihat picture collage gambar izzah di Photoshop, caption gambar pertama 'Ini adalah gambar izzah yg disebar oleh blogger UMNO'

    Hakikatnya, mereka org pertama yg sebar. Tiada seorang blogger UMNO pun yg sebarkan dulu..bermakna, gmbr tersebut tiada dlm simpanan blogger UMNO, bermakna fitnah ini diicipta oleh blogger PR sendiri dan bukanlah blogger UMNO..kantoi lagi

    ReplyDelete
  9. gagallll.kalau yer pun nak buat cari laaa yang pakar. pakar yang mampu mengatasi film ori china doll,film ori hotel hilton episod 1 dan 2. tapi ok gak sekarang kita tahu saper yang fitnah siapa yang benar....

    ReplyDelete
  10. meh kita sama2 tgk anak dajal nih bileh lawan x dgn papa dia haha!

    ReplyDelete
  11. Strategi.. Strategi, beb..!

    Strategi budak tengah sekolah...!

    Hahahahaaa...........

    ReplyDelete
  12. semua macai.umno.rupanya kt cni...otak smpt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada gak macai pr cam lu kat sini.....sempit punya otak.

      Delete
    2. Ada gak macai pr cam anon 8.32 kat sini....otak tersept......shoh shoh g main jauh2.

      Delete
  13. mmg dah dasar Parti Kencing Rakyat. Menipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu saja kerja dia. otak udang betoi la.

    ReplyDelete
  14. sebelum gambar ni keluar, dah ada pro-umno yg ungkit psl video ni akan dikeluarkan jika izzah tidak tarik diri dari bertanding.

    ReplyDelete
  15. hmpa smua ni x habis2 brtelagah ssama sndri...ingat lah msuh2 islam n melayu tgu masa sja nk "pelingkup" hmpa..depa dpan ja bgduh tp kt tokong @ kuil "teman tp mesra"...byk2 istiqfar...takbir..dlu kini n slamanya...

    ReplyDelete
  16. Biarkan UMNO dengann mimpi dengan video seksnya. Kita tetapkan hati undi Pakatan Rakyat !...Hidup

    ReplyDelete
  17. BLOG PENIPU = Pro UMNO, KAmu tarik pembaca dengan tajuk yang menipu pembaca....kamu berlagak kamu pro pembangkang dalam link orang lain untuk menarik pembaca yang kata UmmmmmNO! to UMNO/BN.Dasar barua penipu tuan milik blog ni = UMNO

    ReplyDelete
  18. tak abis abis dgn isu video lucah kan ? Agaknya mmg ini je yg ahli politik pandai. Berkempen dgn video lucah, sudah menang wang rakyat diratah.

    ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.