Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Tuesday, August 20, 2013

MELAMPAU ! SARANG TEMPAT MENGHASUT, MENCARUT, MENCACI & MENGHINA PEMIMPIN NEGARA DIDEDAHKAN !!

1. MiM pasti kita akan terkejut dengan cacian dan penghinaan facebookers kaum Cina yang pro-DAP di dalam beberapa Facebook. Di antaranya ialah cacian jijik Facebooker di bawah. Sila baca printscreen :



2. Facebooker ini menulis :
my house dogs better than him
3. Cacian jijik ini adalah contoh daripada banyak lagi komentar kotor yang berleluasa di dalam Facebook yang selama ini digunakan oleh penyokong DAP dan pembangkang untuk menanam perasaan benci  pengguna Facebook terutamanya kaum Cina terhadap pemimpin UMNO dan kerajaan BN.

4. Antara yang dicaci seperti komen di atas ialah Tun Dr Mahathir Mohamad, negarawan Malaysia yang banyak berjasa kepada negara.

5. Komentar itu boleh dibaca di dalam Facebbok https://www.facebook.com/Jennythesexy di mana entrinya adalah foto Tun M yang diambil secara candid dan boleh disalah anggap oleh facebookers.

6. Yang peliknya ialah alamat facebook itu ialah Jennythesexy tetapi berkemungkinan ditukar fungsinya selepas mendapat ramai pengikut. Ianya ditukar ke 1,000,000 Chinese don't want MCA to represent the Chinese.


7. Di bawah pula adalah beberapa komentar yang berbau penghinaan, mencarut, mencaci dan sebahagian besar daripadanya adalah kaum Cina yang pro-DAP.  MiM pasti kita semua akan marah apabila Cina pro-DAP itu mencarut 'muka butuh', 'f__k face', 'ugly old bastard' dan macam-macam lagi penghinaan.

8. Inilah moral jijik sebahagian daripada penyokong pembangkang yang mulut celupar dan menggunakan media sosial untuk menyebarkan perasaan benci yang amat sangat terhadap pemimpin UMNO dan kerajaan BN.

9. Dan MiM yakin, modus operandi buruk ini telah lama digunakan terutamanya oleh Red Bean Army DAP untuk menipu rakyat supaya tidak berterima kasih dan tidak menyokong keajaan BN.

10. MiM sertakan sekali alamat Facebookers biaDAP itu untuk anda sekalian. Terpulanglah...

a.




b. 





c.





d.





e.





f.





11. Malangnya, tidak ada sesiapa pun dalam pihak BN yang monitor dan memantau sarang-sarang tempat menghasut dan mencarut ini. Akibatnya, ramai kaum Cina yang termakan dengan hasutan dan tidak diberikan alternatif lain yang menceritakan perkara positif tentang kerajaan BN.

12. Yang lebih memudaratkan ialah selain daripada individu-individu yang taksub kepada DAP dan pembangkang, pembangkang mempunyai jentera cybertroopers yang bekerja sepenuh masa dan kerja mereka fokus untuk menjatuhkan kredibiliti UMNO, BN disamping mencanangkan perasaan rasis, chauvinis dan benci di dalam rakyat Malaysia terutamanya kaum Cina.

13. Dan mereka tidak lokek wang untuk memperkasakan pengaruh pembangkang di dalam alam maya ini. Lebih-lebih lagi apabila para penganalisis politik sependapat mengatakan bahawa alam maya dan media sosial ini adalah platform terpenting untuk menentukan sokongan rakyat pada parti-parti politik pada PRU14 yang akan datang.

14. Kerana itu MiM berharap agar kepimpinan tertinggi UMNO dan BN supaya bersegera menyediakan jentera cybertroopers yang lebih mantap dan bekerja sepenuh masa di bawah potfolio Media Sosial yang diiktiraf sebagai satu entiti berasingan yang sama pentingnya seperti potfolio Penerangan, Ekonomi, Kebajikan dan Politik di dalam hieraki Majlis Tertinggi UMNO dan BN.  

15. Bloggers, Facebookers dan Cybertroopers pro-BN mesti disatukan di dalam potfolio ini untuk memastikan kelancaran strategi dan pemfokusan tugas yang lebih seragam dan berkesan. Hal ehwal, keperluan dan kebajikan pejuang-pejuang siber pro-BN ini juga dipelihara oleh potfolio ini.

16. Realitinya, jika modus operandi kotor seperti di dalam Facebook di atas dan dalam Facebooks, blogs, twitters, instagram dan pelbagai lagi yang pro-pembangkang dibiarkan terus berleluasa tanpa pemantauan,  MiM khuatir UMNO dan BN akan kalah lagi teruk pada PRU14 yang akan datang.

17. Dan 'peperangan dalam alam maya' ini sudah berjalan dengan hebatnya, 24 jam 7 hari sejak BN diumumkan menang pada PRU13 yang lepas !

Anda baca surat terbuka untuk kepimpinan UMNO : KLIK SINI










26 comments:

  1. CINA DAPigs mmg biaDAP !!!

    ReplyDelete
  2. Peruntukan ciput untuk pejuang siber pro BN .Itu pun jadi rebutan

    ReplyDelete
  3. nak harap bang non, puki bini orang je la modal rasuahnya kalau nak bantu Melayu..kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lubang ketat bang non suka la...kemut keliling lagi bang non suka...tu yg hakim mahkamah pening tu...

      Delete
  4. facebook dah de-activedkan...tahu takut huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. muka-muka cinabeng yang rak sedar dek untung , agak-agak family mereka merempat kat Malatsia kot

    ReplyDelete
  6. Kalau kita tak serang mereka dlm media perdana, mereka tak akan serang kita dlm media maya. Cuba muhasabah siapa yg mula mencaci dan menghina mereka dgn berbagai. Walaupun kita hina DAP, tp apabila kita sebut racis,sedangkan pemimpin kita yg melayu ISLAM ni hampir semuanya bergantung hidup mewah dgn tokey2 cina. Mereka marah sbb hipokritnya kita depan melayu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macham pemimpin kepala botak di perak...nazree namawee patrnership..

      Delete
  7. Harap dapat siarkan gambar dan alamat rumah mereka kalau dapat. Biar rakyat sendiri yang mengambil tindakan.

    ReplyDelete
  8. KO NI BIAR BETUL ANONY 3:24....

    JGN KO PUTAR BELIT PULA SALAHKAN MEDIA PERDANA YG MULAKAN.

    SEJAK DULU LAGI KITA CUBA PERTAHANKAN KEHARMONIAN MELALUI MEDIA PERDANA TAPI APABILA KEPARAT RED BEAN ARMY DAPigs & JENTERA PEMBANGKANG BAKAR SENTIMEN PERKAUMAN & BENCI DLM MEDIA MAYA, TENGOK APA YG JADI.

    JGN NAK SPIN LA....

    ReplyDelete
  9. Anony 3:24 ni Red Bean Army DAPigs !! Buat2 mengaku Melayu pulak.... pttuuiihhh....

    ReplyDelete
  10. Jangan nak salahkan Cinabeng.....salahkan diri sendiri terutamanya ahli UMKNO dan orang Melayu sendiri..UMNO hanya mampu melawan sesama sendiri dan begitu juga Melayu hanya mampu melawan dengan bagsa sendiri. UMNO lebih mengutamakan perjuangan dalam parti untuk mendapatkan jawatan dalam UMNO, tidak perlu menang dlam pilihanraya dan tidak perlu menentang musuh dari kalangan bukan Melayu@Islam...inilah Melayu, lihat Melayu PAS, mereka asyik mencari kelemahan dan keburuan pemimpin, tokoh-tokoh, jutawan Melayu sahaja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di mana pulak pas ngn pkr....apa yg telah disumbangkn utk melayu dan negara...jgn hya mwyalahkn kerajaan saja...
      Ipoh

      Delete
  11. SETUJU DIADAKAN POTFOLIO MEDIA SOSIAL DLM MT UMNO & BN!!!

    ReplyDelete
  12. Syabas MIM...Teruskan melapor dan mendedah dgn fakta dan bukti mantap...alaf ini kita perlukn pemimpin melayu yg ekstrim, banyak kurang ajar dan sikit biadap

    ReplyDelete
  13. RBA serang islam dan melayu 24 jam, 7 hari seminggu..non stop..bila kira bertahan..kita diserang lagi!!

    semakin ramai gunakan media maya sebagai platform maklumat... semakin fitnah2 mereka berakar hingga PRU 14!

    ReplyDelete
  14. Berbanding dengan cacian pemimpin pembangkang yang sering dibaca kat blog pro Mamakutty, perkara ni benda kecil je.

    Tak de pun keluar perkataan puki, Juboh dll.

    Ni lah terjadi kerana terlalu main kan Isu Anwar dahulu sahingga sekarang terkena kat hidung sendiri.

    Siapa yang harus dipersalahkan?

    ReplyDelete
  15. Kenapa RBA semakin lantang semakin berani??
    Mudah je..aku rasa Doc pun ada pengalaman bila semua keringat dicurahkan bila ada sesuatu sapa yang datang support? Ada ke peguam yang datang membantu macam yang dilakukan oleh puak-puak tuh?
    Sedangkan penjenayah pun peguam-peguam wira tuh tampil ke depan untuk membantu.
    Jadi nak harapkan jentera cyber dari BN nak membantu??
    Sipa pula peguam-peguam dari BN yang akan ke depan jika depa nih dikenakan tindakan??

    ReplyDelete
  16. BN CyberTrakTor dengan segala bagai UMNO CyberTrompah tu mana.Katanya peruntukkan berjuta-juta lemon tapi kerja satu haprak pun tak berjalan.Aku tengok BN CyberTrakcTor banyaknya LEMBAM IT.Semua jenis kaki jilat kebas duit je.Sign Email pun terkebil-kebil.PtuiiiHHH...!!!!

    Terima KaseeYY...!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam umno banyak SAKAI especially yg pegang power...

      Delete
  17. WAJAH2 CINA DAPigs : http://suaranibong.blogspot.com/2013/08/the-real-face-of-cina-komunis-yang-hina.html

    ReplyDelete
  18. Red bean army telah di kenal pasti,tindakan tegas akan diambil..LANCAU la.cakap aje,habuk pun tarak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zahid sebok main moto beso !

      Delete
  19. Bangsa pendatang bangsat!!!!

    ReplyDelete
  20. Ko semua meroyan pasal Madey dimaki?

    Fuyooh! Masa ko carut 'Anwar aljuburi', 'PAShit', 'fuckatan', 'liPAS', 'DAPig' dah lupa ka?

    Skrg kena batang hidong ko semua! Kalo x tahan idola pujaan awak Madey dikritik, jgn baling batu dr rumah kaca, paham??!

    ReplyDelete
  21. Cina smua bangsa babi mkn najis..muka cina smua hodoh mcm binatang..cina bangsa paling sial kat muka bumi..mampos la smua cina pantat pukimak anak haram ni..

    ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.