FACEBOOK DR MIM

LIVE ! GAZA UNDER SIEGE

Monday, August 19, 2013

PELAKON NORA DANISH PERTAHANKAN ANAK NAZRI AZIZ !


MiM tertarik dengan entri blog Mazidul yang menyiarkan printscreen keluhan hati Nora Danish tentang anak Nazri Aziz.
Lihat di bawah :


MiM tidak pasti sama ada keluhan artis ini ada kena mengena dengan isu panas tentang jawatan anak Nazri Aziz dalam direktori web rasmi Kementerian Perlancongan dan Kebudayaan.

Anda baca di sini : KLIK SINI

SEBELUM

SELEPAS

Yang ini pula, orang yang tidak sedar diri nampak kuman di seberang, gajah di depan mata tak nampak : BACA SINI










9 comments:

Anonymous said...

ko sorg jer la hormat dia nora weyyy...ko tgu masa jer nak kena buang cam lauk basi. Budus punya pompuan murah..

QalamQabut said...

noradanish: Saya Lebih Mengenali Dia Dari anda semua.

Itu satu fakta yang aku tak boleh sangkal. Mungkin peluang yang ada di Danork dan Bali tidak disia2kan. Mungkin ramai lagi yang dah berpeluang seperti noradanish yang akan menyokong.

Nampaknya bagi aku yang tak berpeluang untuk kenal si Nedim ni secara lebih dekat, hanya terpaksa berharap kepada google saja untuk buat andaian dan tanggapan.

Anonymous said...

Persepsi orang ramai macam itulah. Iaitu apa yang dilihat dan dibaca. Kita mana ada peluang nak rapat dengan anak orang kaya. Tapi ada anak orang kaya yg kita tak rapat pun boleh bagi contoh yang baik. Tapi Nadem ni ambil jalan yang yang tidak menyenangkan dimata masyarakt. Tak payahlah suruh orang hormat kat dia. Hormat akan datang dengan sendiri jika beliau menunjukkan contoh yang baik. Setakat ini belum ada tanda2 baik dari anak atau pun bapa beliau sendiri.

Md Azhar said...

Kesihan tunggu dan lihat saja ler.....

Anonymous said...

hormat kat dia tuh....tuih...phui...

Anonymous said...

Kenapa Nora guna huruf besar pada perkataan dia. Kalau huruf besar biasanya digunakan pada katanama khas yg biasanya merujuk pada Allah.

QalamQabut said...

Anon 8:46 jangan silap tanggapan, ok! Ini kes tak tau bahasa saja.

Tapi nak buat camne 'Saya celebrity saya Lebih tawu Tentang itu.'

So jangan tanya jugak ngape dia dok membontot si Nidem tu ke sana-sini. Jangan nak tuduh dia ni gundek ke apa, nanti tak pasal2 dapat bala. Nazri tu loyer besar, PRU yang lepas pun memang majoriti. Pak menteri ni boleh buat apa saja yang dia suka yang kamu tak suka.

Faham tak warning aku ni!

Anonymous said...

Time bercinta, bau kentut pun jadi manis. Tunggu la lepas beranak pinak nanti. Belajar la dari pengalaman diri sendiri.

Anonymous said...

Mcm mcm. Kn trkena lagi beu tau

ARTIKEL TERPANAS MINGGU INI.

.