Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Monday, December 09, 2013

MELAMPAU ! MALAYSIA DIBURUK-BURUKKAN DI HONG KONG....Sebelum ini DS Najib Razak mendedahkan penglibatan kepimpinan DAP hingga menyebabkan projek RM35 billion dibatal oleh pengusaha Taiwan. 


Anda baca di sini : Baca Sini

Untuk rekod, Lim Guan Eng adalah salah seorang daripada anak beranak Lim yang bertakhta di dalam parti DAP selain daripada Kit Siang dan adik Guan Eng di DAP Pulau Pinang.

Lim Guan Eng sebelum ini juga lantang mempertikaikan undi popular BN pada PRU13 yang lepas. Bagi beliau, BN tidak layak untuk mentadbir negara kerana undi popular yang kurang daripada pakatan pembangkang padahal satu negara tahu kita menggunakan sistem 'first past the post'.

Tetapi apabila beliau dimalukan oleh perwakilan DAP dengan menolak beliau jatuh ke tangga 5 dan mendapat undi popular yang berkurangan semasa pemilihan semula CEC DAP, Guan Eng dengan tanpa malunya memegang jawatan tertinggi DAP iaitu Setiausaha Agung DAP.

Di manakah prinsip, etika dan integriti anak Kit Siang itu ??

Selain daripada isu RM35 billion di Taiwan itu, seluruh rakyat Malaysia juga terkejut dengan kenyataan Lim Guan Eng DAP yang memburuk-burukkan negeri Johor semasa beliau berada di Singapura.

Lihat 2 video di bawah. Lim Guan Eng diselar kerana memburuk-burukkan negeri Johor.Video : Kenyataan Guan Eng di Singapura


Video : Guan Eng DAP kantoi


Dan sekarang, tersebar pula video terbaru Lim Guan Eng DAP yang di dakwa memburuk-burukkan negara Malaysia di Hong Kong ! Tentu rakyat akan terkejut, kecewa dan berasa marah. 

Lihat video gempar tersebut : KLIK SINI12 comments:

 1. Barua la Ah Beng DAPiog ni !!!

  ReplyDelete
 2. Barua la Ah Beng DAPiog ni !!!

  ReplyDelete
 3. LANCAU..punya cina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mangkok punya cina....kalau rasa bagus sangat berambus dari negara ini

   Delete
 4. rakyat malaysia mungkin terkejut..
  tapi rakyat pulau pinang takkan terkejut...sebab tu mereka tetap memilih pemimpin itu lagi...
  mmmmm

  ReplyDelete
 5. INI HARAMJADAH YANG DI PUJA OLHIMPINAN PAS.
  SEBODOH BODOH UMAT ISLAM.......

  ReplyDelete
 6. Tangkap je LGE ni. Pengkhianat negara yang hidup senang lenang hasil keamanan di Malaysia tetapi nyata musuh sebenar negara.

  Apa pihak berkuasa tunggu lagi ? Sudah terbukti. Jika di biar, akan mencaduk yang lain hasil pengaruh pemikiran ketua cauvinis yang tidak sedar dek untung. Sepatut nya beliau menukar kewarganegaraan kadar segera.....

  ReplyDelete
 7. APA YANG TAK KENA DENGAN PELAKSANAAN UNDANG2 DI MALAYSIA? BAGAIMANA DAN SEHINGGA MANA RUANG LINGKUP AKTA HASUTAN? APAKAH KEKEBALAN MENTERI (SETAKAT MANA) ....?APAKAH ITU DINAMAKAN KEBEBASAN BERSUARA?....BILA DAN BAGAIMANA UNTUK DIAMBIL TINDAKAN?.......rakyat marhain....

  ReplyDelete
 8. Wah betui woh doktor.. Ini cerita bukan fitnah. Sula ala video maa. Lu berani lu kasi saman laaaaa...

  Ahpeng kiapeng

  ReplyDelete
 9. TERANG-TERANG GUAN ENG MENGHINA DAN MEMBURUK-BURUKKAN NEGARA, TIDAKKAH KDN BOLEH BERTINDAK APA2? NAMPAK BETUL DATUK NAJID DAYUS, SEBAGAI SEBUAH NEGARA YANG BERDAULAT, MUSTAHIL TIDAK ADA SATU UNDANG-UNDANG YANG BOLEH DIKENAKAN KEPADA MANA-MANA WARGA NEGARA YANG MEMBURUK2KAN NEGARA DENGAN TUJUAN YANG JAHAT BOLEH DIAMBIL TINDAKAN UNDANG2? DATUK NAJIB MEMANG BERHATI KERING, KELEMAHAN PEGUAM NEGARA TELAH DIAMBIL PELUANG OLEH PENGKHINANAT-PENGKHIANAT NEGARA SEPERTI ALJUBORI, GUANG ENG DAN SAYA YAKIN AKAN DATANG LEBIH RAMAI LAGI MEREKA YANG MENGHINA NEGARA DAN MENJADI PENGKHIANAT NEGARA BERBUAT TINGKAH LAKU LAHANAT SEPERTI INI. JADI TIDAK PAYAH AMBIL APA-APA TINDAKAN???? LIHAT SAHAJA DI INDONESIA SESEORANG YANG MENGHINA BENDERA NEGARA DIHUKUM (PADAN MUKA RAKYAT MALAYSIA YANG DIHUKUM ITU) APA SUDAH JADI KEPADA MALAYSIA? HENDAK BERSERAH SAHAJA, ALLAH MAHU KITA BERUSAHA DAN BERTINDAK KEPADA PENGKHIANAT-PENGKHIANAT INI. KESIAN LAH KAU NAJIB TIDAK TAHU MENTADBIR NEGARA

  ReplyDelete
 10. Balik tongsanlah lu. Apa punya orang pas kata dia ni khalifah. Bodoh betul.

  ReplyDelete
 11. Dizaman darurat dahulu,PKM yang mensabotaj ekonomi negara. Sekarang giliran DAP pula.

  ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.