Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Sunday, September 21, 2014

SPIN TAK MENJADI DI #PengkalanKubor … #prkpengkalankubor

Sebelum anda mendengar adegan menegak benang yang basah ahli politik PAS ini, anda baca dulu laporan di bawah :


Kelmarin Cikgu Rahim, Pengarah Jentera Pilihanraya PAS Pengkalan Kubor mengeluarkan kenyataan bahawa UMNO itu jahat, penipu , pelawok dan spin ...dulu kini dan selamanya. Nah saksikan keratan rakaman ucapan oleh Ketua Penerangan PAS Kelantan mengenai laporan Polis yang dibuat oleh Pemuda UMNO, Pengkalan Kubor. 
Jawapan yang beliau berikan tidak menjawab isu utama laporan Polis dibuat terhadap beliau , iaitu fitnah dan hasutan berhubung bayaran royalti yang dibuat kepada kerajaan Thai yang memerangi pejuang Islam di Selatan Thai.... Pelawok ?... Siapa sebenar nya pelawok? - Minaq Jinggo
Lihat celoteh di bawah : 




Kita lihat pula video yang menyebabkan laporan polis dibuat ke atas ahli politik PAS itu : KLIK SINI


11 comments:

  1. serik KENA TIPU KE PASSeptember 21, 2014 at 9:24 AM

    Kalu nak PELAWOK ..
    KLAS AHLI POLITIK YANG BESAR PELAWOKNYA .. PAS ..
    TERMASUK CHIKGU RAHIM .. DI KALE KUBUR .. CHIKGU RAHIM .. TAK KAYUH BASIKAL KE ? NAK JUAL PELAWOK NYA ??

    ReplyDelete
  2. Pelawok.....paspispus!!!

    ReplyDelete
  3. Aku pon pelik...

    kenapa laa ramai lg org yg nak sokong pas ni yg terbukti membohong dan kaki fitnah....

    Bukannya x tau hakikat dan kebenaran....

    Apa laa yg diaorg ni mkn sampai hati jadi hitam..fikiran jadi benak sangat....

    Isu minyak ni mmg clear cut... ada mcm2 maklumat yg boleh dirujuk sendiri kalu nak tau fakta...

    Tapi kesian masih ramai balaci pas yg rela membodohkan umat islam sendiri dgn maklumat tonggang terbalik semata2 kerana undi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jawapannya boleh didapati dengan membuat penyelidikan tentang purata IQ penyokong2 PAS berbanding penyokong2 parti lain.

      Delete
    2. Sebenarnya kita pun tak sokong pas.....dah tak ada parti islam lain nak sokong nak harapkan parti amno........lagi parah dari parti pas, islam america katakan....
      Yg terbaik undi DAP, habis cerita.....kan begitu berok?

      Delete
  4. Tak de ke sapa2 org pengkalan kubor yg berani kedpn. Tampo sekali penipu ustaz celop pas ni.

    ReplyDelete
  5. hujah dia umno tu pelawok sebab orang kampung susah nak sebut united malays national organization.......

    kah kah kah kah kah kah... serupa 'hujah' sekor anjing pr yang selalu menylaka kat ruangan komen ni.... BODOH TAK BOLEH DIIKUT...!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu.

      Tak susah pun nak sebut.

      Kalau Parti Islam seMalaysia - PISS, memang kuat kencing.

      Delete
  6. Libas je ! Ini lah penghasut, perosak agama dan bangsa. Lansung tidak membaca dan merujuk permasaalahan. Tikam semberono.

    Bukan beliau sahaja. Umno kena tegas kali ini demi menebus maruah Melayu lain nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hukum puak bangkai ni di PRK Pengkalan Kubor khamis ni....

      Delete
  7. Pengucapan awam yang tidak beretika tp bijak main emosi khalayak...macam Hitler. Saya baru belajar pengucapan awam.

    ReplyDelete

FOLLOW BLOG MiM

ARTIKEL TOP MINGGU INI.