Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Monday, February 06, 2017

Isu Sayang : Lim Guan Eng DAP Buat Lawak !

1. Kelakar pula apabila kita menyaksikan taktik politik terbaru parti cauvinis DAP yang cuba menuding jari memburuk-burukkan lawan politik mereka.


2. Seorang ahli politik daripada negeri Melaka yang bertanding di DUN Pulau Pinang dan mengambil jawatan Ketua Menteri negeri, kini mahu melancarkan gerakan atau kempen ‘Saya sayang Pulau Pinang'!

3. Inilah yang berlaku sekarang di Pulau Pinang dengan tanpa rasa malu walau sedikit pun. Perkara ini juga dibangkitkan oleh Pengerusi UMNO Pulau Pinang, DS Zainal Abidin Osman,
"Semangat sayang kepada negeri tak perlu diajar orang dari Melaka.
"Beliau datang sini demi kerja, tapi kami yang berasal dari Pulau Pinang mahu yang terbaik untuk negeri ini,” katanya yang merujuk kepada Guan Eng DAP.
4. Lebih memualkan ialah permainan kotor parti cauvinis DAP yang seterusnya. Yang sebenarnya, 'Pulau Pinang sebahagian Wilayah Persekutuan' hanyalah sekadar satu idea sahaja daripada Tengku Adnan sendiri sebagai Menteri Wilayah Persekutuan.

5. Dan ianya tidaklah mudah seperti yang diperjelaskan oleh beliau kerana perkara itu memerlukan kertas cadangan serta persetujuan di peringkat kepimpinan negara. Malah, beliau dan rakyat semua tahu bahawa idea yang berbangkit ini sukar akan berlaku kerana BN tidak mempunyai 2/3 kerusi dalam Dewan Rakyat.

6. DAP tahu bahawa ianya hanya sekadar idea oleh Tengku Adnan seorang. Tetapi mereka tidak peduli malah mengambil kesempatan dengan menuding jari menyalahkan parti Barisan Nasional keseluruhannya, satu taktik jahat dan lumrah parti DAP yang konsep politiknya merekacipta perasaan kebencian yang melampau terhadap lawan politiknya.

7. Sebenarnya rakyat tahu taktik DAP ini adalah untuk menutup segala permasalahan dan betapa teruknya korupsi, kuku besi dan kronisme di dalam parti itu. Guan Eng sendiri berdepan dengan kes rasuah yang amat memalukan.

8. Begitu juga dengan pelbagai isu besar di Pulau Pinang yang cuba ditutup oleh DAP dengan menuding pihak lain. Baca : http://novandri.blogspot.com/2017/02/kerajaan-dap-kurang-ajar-perlekehkan.html

9. Persoalannya,
a. Apakah DAP sayang kepada rakyat Pulau Pinang apabila parti cauvinis itu melantik orang Melaka memegang jawatan Ketua Menteri negeri? 
b. Apakah DAP sayang kepada rakyat Pulau Pinang apabila mereka melantik Saifuddin Nasution, daripada Machang, Kelantan dilantik sebagai penasihat KM negeri Pulau Pinang?
c. Apakah DAP sayang kepada rakyat Pulau Pinang jika Parlimen DAP Seremban Anthony Loke dilantik sebagai ahli lembaga Pengarah Perbadanan Bukit Bendera, GLC kerajaan negeri?
d. Apakah DAP sayang kepada rakyat Pulau Pinang jika Ahli Parlimen Petaling Jaya Utara, Tony Pua dilantik sebagai Pengarah Penang Invest dan Island Golf Properties Bhd, GLC kerajaan negeri?
e. Berapa pula jumlah sebenar Exco negeri kerajaan DAP yang dilahirkan di Pulau Pinang? 
10. Nampak sangat yang parti cauvinis DAP cuba mengeksploitasikan isu ini dan juga memperbodoh-bodohkan rakyat Pulau Pinang dengan kempen 'sayang Pulau Pinang' kerana mereka sendiri menganaktirikan atau memperlekehkan rakan-rakan politik mereka sendiri yang berasal dari Pulau Pinang dengan melantik orang luar.

11. Apakah begitu teruk dan tiada nilainya ahli-ahli politik DAP-PKR-PAN negeri Pulau Pinang sehinggakan mereka tidak layak untuk memegang jawatan-jawatan di atas?

12. Realitinya, ahli-ahli politik DAP-PKR-PAN negeri Pulau Pinang bukan sahaja tiada nilai tetapi hak mereka untuk menjawat jawatan-jawatan penting juga entah kemana jadinya.

13. Tetapi DAP-PKR-PAN negeri Pulau Pinang tidak bersuara walau sepatah pun untuk mengambil balik hak mereka itu. Malah mereka ini juga yang akan memperbodoh-bodohkan diri dengan turut serta kempen 'saya sokong Pulau Pinang' yang lebih tepat dipanggil 'saya sokong orang luar tadbir Pulau Pinang'!

14. Kita tunggu dan senaraikan ahli-ahli politik DAP-PKR-PAN negeri Pulau Pinang yang layak dipanggil keldai tunggangan tokong DAP ini!

15. Kita juga berharap agar rakyat tidak sesekali terpedaya dengan tipu daya parti DAP ini kerana parti cauvinis ini berkemungkinan akan membesar-besarkan lagi isu ini, bukannya kerana 'sayang Pulau Pinang' tetapi survival politik pemimpin DAP itu.

16. Dan jika benar-benar sayangkan Pulau Pinang, Ketua Menteri sepatutnya orang negeri Pulau Pinang. Jika perkara ini tidak boleh dilaksanakan, janganlah memalukan diri sendiri dengan kempen 'saya sayang Pulau Pinang'. Rakyat akan ketawa!

Baca : Isu Kalimah Allah Yang Belum Dijawab !


SHARE ARTICLE :

49 comments:

 1. MANA JING2 NAJIB & ROSMAH?? MAKAN GAJI BUTA KE??? DAH TINGGAL 6.6% PUN MASIH MALAS PUNYA ANJING..KOMEN CEPAT!!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. KUALA LUMPUR: Datuk Seri Jamal Md Yunos hari ini mengumumkan peletakan jawatan sebagai Ketua Bahagian UMNO Sungai Besar serta semua jawatan dalam badan bukan kerajaan (NGO) yang disandang beliau. Pengerusi Gabungan NGO Gerakan Merah Malaysia (GNGMM) itu membuat pengumuman selepas dibebaskan bersama sembilan tahanan reman di Ibu Pejabat Polis Daerah Ampang Jaya pada kira-kira jam 7 malam ini. Video pengumuman peletakan jawatan beliau berdurasi 1.21 minit turut dimuat naik di laman Facebook rasmi beliau sebentar tadi. Khamis lalu, Jamal ditahan di kediamannya dan ditahan reman lima hari bermula Jumaat bagi membantu siasatan berhubung serbuan ke atas beberapa premis yang disyaki menjalankan kegiatan perjudian di sekitar Selangor. Pada Disember tahun lalu, Jamal bersama beberapa yang lain 'menyerbu' beberapa premis berkenaan di Ampang, Selangor. - BERNAMA

   Delete
  2. Jamal pun dah tarik diri dari sokong najib..

   Delete
  3. KEPALA BUTOH lu si TERORIS2 si PENJAJAH KAFIR HARBI HOMO2 JIJIK PENYAMAQ PEROGOL/PEMBUNUH PENJAJAH/PARASIT DAPJUBOQ BABI, PI MAMPOS lu ANAK HARAM HOMO BABI HANYIR-penuh NANAH lu yg. diSONDOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI lu!

   lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-chin GILA BABI BETINA SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/BABIga SUNDAL KURAP!!

   Delete
 2. NOVANDRI DAH SIAP KARANG 1 CERITA BAIKK PUNYA. BILA HANJING2 NAJIS RAZAK NAK KOMEN??? CEPAT ANJING CEPAT...

  ReplyDelete
  Replies
  1. KEPALA BUTOH lu si TERORIS 532 si PENJAJAH KAFIR HARBI HOMO JIJIK PENYAMAQ PEROGOL/PEMBUNUH PENJAJAH/PARASIT DAPJUBOQ BABI, PI MAMPOS lu ANAK HARAM HOMO BABI HANYIR-penuh NANAH lu yg. diSONDOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI lu!

   lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-chin GILA BABI BETINA SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/BABIga SUNDAL KURAP!!

   Delete
 3. NEK TEMPOYAK, TOK LANDAK, TOK BABI. MANA KAU PERGI? CEPATTT MASUK..

  ReplyDelete
  Replies
  1. KEPALA BUTOH lu si TERORIS 534 si PENJAJAH KAFIR HARBI HOMO JIJIK PENYAMAQ PEROGOL/PEMBUNUH PENJAJAH/PARASIT DAPJUBOQ BABI, PI MAMPOS lu ANAK HARAM HOMO BABI HANYIR-penuh NANAH lu yg. diSONDOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI lu!

   Delete
 4. Harap umno pulau pinang setuju dengan cadangan bernas ku nan. Serahkan sahaja pulau pinang kepada ds najib. Beliau lebih bijak, pulau pinang boleh dapat lebih banyak peruntukkan.

  ReplyDelete
 5. Tu dia !!! Jing RBA DAPigs dah menyalak ka !!! hahahaha ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. 5.58 seekor anjing najib sudah masuk..mana anjing2 najib yg lain??

   Delete
  2. KEPALA BUTOH lu si TERORIS 605 si PENJAJAH KAFIR HARBI HOMO JIJIK PENYAMAQ PEROGOL/PEMBUNUH PENJAJAH/PARASIT DAPJUBOQ BABI, PI MAMPOS lu ANAK HARAM HOMO BABI HANYIR-penuh NANAH lu yg. diSONDOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI lu!

   lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-chin GILA BABI BETINA SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/BABIga SUNDAL KURAP!!

   Delete
 6. Berikut adalah komposisi negeri asal EXCO Pulau Pinang:

  Lim Guan Eng (Ketua Menteri) - Melaka
  Dato Mohd Rashid Hasnon (Timbalan Ketua Menteri 1) - Johor
  Dr Ramasamy Palanisamy (Timbalan Ketua Menteri 2) - Selangor
  Chow Kon Yeow - Wilayah Persekutuan
  Chong Eng - Pahang
  Danny Law Heng Kiang - Perak
  Dato Abdul Malik Abul Kassim - Pulau Pinang
  Lim Hock Seng - Pulau Pinang
  Phee Boon Poh - Pulau Pinang
  Dr Afif Bahardin - Pulau Pinang
  Jagdeep Singh Deo Karpal Singh - Pulau Pinang

  Barisan EXCO Pulau Pinang ada 11 orang. 6 EXCO Pulau Pinang adalah orang luar. #WelovePenang.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seekor lagi anjing sudah punch card. Bagus..#weloveCash

   Delete
  2. Ramai anjing Najib sakit hati dengar Jho Low dapat Jet peribadi bernilai RM150 Juta. Si anjing dok menyalak macam gila kat LGE pasal kes bungalow yang cuma beberapa juta. Walhal, Najib bagi kat babi tembam tu berbillion-billion, siap ada jet peribadi. Anjing dah konpius dengan mainan Najib ni.

   Singapore seizes S$50 mil private jet belonging to 1MDB mastermind Jho Low: report

   http://www.theedgemarkets.com/my/article/singapore-seizes-s50-mil-private-jet-belonging-1mdb-mastermind-jho-low-report

   Delete
  3. depa dijamu blue film anak jibon..reza ...guna duit org miskin..duit tabung haji..

   Delete
  4. Tabung haji setakat mampu bagi dividen 4.25% saja. Banyak sangat penyamun dok buat kenduri dgn duit tabung haji ni. Tahun lepas dengar juga suara sumbang, ketawakan penyimpan yang berlari mengeluarkan duit tabung haji mereka bila timbul kes dipaksa beli tanah 1MDB. Sekarang siapa yang bodoh sebenarnya? ASB boleh kekal bagi atas 7% lagi.

   Delete
  5. PI MAMPOS lu KEPALA2 BUTOH si TERORIS HOMO2 JIJIK si PENJILAT JUBOQ BABI PEROGOL/PEMBUNUH/PEROMPAK PENJAJAH PARASIT ZioNazi DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO KURAP! TAK pula lu TERLOLONG psl. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZioNAZI BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PembangKANGKANG dpt. RASUAH berBILLION dr. Soros-ISrael/MOSSAD-CIA aaahhh??!!

   lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-mariaGILA BABI BETINA2 SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/BABIga SUNDAL KURAP!!

   Jadi, PI MAMPOS lu ANAK2 HARAM PELACUR2 SUNDAL BABI HANYIR-penuh NANAH yg. diSONDOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI lu!

   Delete
 7. Inilah perangai puak pembangkang & jing RBA DAPig mcm 6.36. Buruk & kaki fitnah!

  Tapi jing RBA DAPigs kan kafir keparat. Mana la depa tau pasal dosa fitnah. Depa mmg sah masuk neraka dgn setan2 & lge tokong DAPig!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ketua anjing dah masuk..lambat hari ni? Jilat tulang dulu ke?

   Delete
  2. Ketua anjing yang tak tahu bezakan antara fitnah dan fakta. Singapura dah rampas jet Jho Low pun masih tak faham ke. Bodoh sangat kot.
   Anjing-anjing Najib setakat dapat dedak saja, si tembam dapat isinya. Memang bodoh betul anjing Najib ni, bos depa salak sekali, depa dok menyalak tak henti-henti. Tapi, malangnya selalu dok menyalak bukit saja.

   Delete
  3. Yg. si PENJAJAH PARASIT ZIONAZI BerSHIT-DAPJUBOQ BABI punya KURANG AJAQ nak JUAL Negara ISLAM kami ni pd. IS-rael-MOSSAD/SOROS-NA*O; TAK pula lu TERLOLONG mcm. PUAKA aaahhh?!!

   OI si TERORIS2 GILA BABI si HOMO2 JIJIK PENYAMAQ ZIONIS PENJILAT2 JUBOQ BABI si puak TERORIS PENJAJAH ZioNAZI CASH-is-KING DAPBABI/PKRHOMO KURAP-KULI2 si rejim PENGGANAS KANIBAL/NECROPHILIA ISrael/ZIONIS ni - TAK pula TERLOLONG mcm. PUAKA psl. dpt. RASUAH yg. berBILLION selepas dok lahap TAIK rejim TERORIS KANIBAL/NECROPHILIA IS-rael/ZIONIS aaahhh??!!

   Dan TAK juga si PENJAJAH PARASIT TERORIS DAPJUBOQ BABI ni nak SAMAN Razali kalau berita ni TAK benaq?! Dasar si PENAKUT! Di - http://www.pisau.net/terima-dana-1-2billion-dari-israel-dap-perlu-segera-kemuka-saman/ , Terima Dana 1.2Billion Dari Israel, DAP Perlu Segera Kemuka Saman, Published on 17/08/2016 in DAP by pisau!

   Itulah, bilalah juga si SPRM tu nak MENYIASAT si KETURUNAN TERORIS PENJAJAH ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAParasit RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-CIA/NA*O ni yg. boleh dapat RASUAH sbnyk. USD 300 JUTA (RM 1.2 BILLION) dari rejim TERORIS KANIBAL/NECROPHILIA IS(IS)rael tu - begitu juga PDRM untuk siasat bawah AKTA TERORISMA kerana 17 pakar strategi DAPJuboq Babi yg. diKETUAI si TODI-puaKA, di LATIH oleh TERORIS MOSSAD dan si KM spt. TONGGENG eng boleh pula asyik jumpa DUTA IS(IS)rael, serta IS(IS)rael nak tubuhkan MARKAS TENTERA PENGGANAS dia di Port Dickson – utk. MENAKLUK Selat Melaka; sbg. laluan UTAMA Submarin2 NUKLEAR HARAM IS(IS)rael/NA*O (yg. berPUSAT di Diego Garcia), serta sbg. laluan UTAMA perkapalan industri MINYAK/GAS laut dalam yg. berBILLION(“oil/gas CHOKEPOINT”) yg. MENYAMBUNGkan Lautan PASIFIK-HINDI hingga ke Laut MERAH/MEDITERRANEAN (utk. ke ISrael/Barat)!! Kami RAKYAT tengah TUNGGU ni! SPRM/PDRM bah. TERORISMA – hang buatlah KERJA betul-betul oi!

   Lihat di - http://semuthitam80.blogspot.my/2016/03/12-billion-dana-israel-masuk-akaun.html , 1.2 BILLION DANA ISRAEL MASUK AKAUN PROKSI??? , Posted by Semut Hitam ; dan di - http://wakeupmalaya.com/2016/01/dap-terima-latihan-dari-mossad/ :

   DAP Terima Latihan Dari Mossad?

   January 4, 2016 By WakeUp Malaya

   Bekas Pengarah Strategik Hal Ehwal Orang Melayu-Islam DAP, Mohamad Razali Abdul Rahman menegaskan beberapa kali bahawa DAP mempunyai hubungan istimewa dengan Israel.

   Pada 2012, Razali telah mendedahkan hubungan DAP-Israel ketika berceramah di Putrajaya:
   —–
   Tapi apakah hubungan istimewa Israel dengan DAP? Kalau tak istimewa, tidak kami dilatih hampir 3 tahun oleh Israel. Dilatih oleh pihak Mossad. Saya terima latihan daripada Mossad.

   Untuk pengetahuan Tuan-tuan dan Puan-puan, tiap bulan Lim Guan Eng akan pergi ke Singapura. Saya biasa mengikuti banyak kali rombongan beliau ke Singapura. Dia akan pergi hari Sabtu petang dan akan balik hari Ahad petang.

   Di Singapura, kita akan jumpa dua orang saja. Satu bekas pemimpin atau bekas Perdana Menteri Singapura, Lee Kuan Yew dan lagi satu wakil Duta Israel di sana. Dua ni yang akan kita jumpa.

   Sewaktu kita jumpa dengan Duta Israel atau wakil Israel, Tuan-tuan tahu tak, pihak Israel telah bersetuju memberi dana sebanyak 300 juta USD untuk PRU yang ke 13 ni. USD ya bukan RM ya. Duit tu sekarang berada di Singapura ya.....

   Jadi, PI MAMPOS lu ANAK2 HARAM PELACUR2 SUNDAL BABI HANYIR-penuh NANAH yg. diSONDOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI lu!

   Delete
 8. Kenapa najib tidak bina walau 1 rumah PR1MA & PPA1M pun di pulau pinang??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Najib pelakon hebat, tapi untuk puak UMNO bodoh saja.

   Delete
  2. PI MAMPOS lu KEPALA2 BUTOH si TERORIS HOMO2 JIJIK si PENJILAT JUBOQ BABI PEROGOL/PEMBUNUH/PEROMPAK PENJAJAH PARASIT ZioNazi DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO KURAP! TAK pula lu TERLOLONG psl. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZioNAZI BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PembangKANGKANG dpt. RASUAH berBILLION dr. Soros-ISrael/MOSSAD-CIA aaahhh??!!

   lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-mariaGILA BABI BETINA2 SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/BABIga SUNDAL KURAP!!

   Jadi, PI MAMPOS lu ANAK2 HARAM PELACUR2 SUNDAL BABI HANYIR-penuh NANAH yg. diSONDOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI lu!

   Delete
 9. WOW ..... RBA DAPigs DAH BERSARANG KAT BLOG NI! KAHKAHKAH .... NAMPAK SGT DAPig TAKUT DGN BLOG NI.

  KALAU TAK, BUAT APA RBA DAPigs SUSAH2 BERKAMPUNG KAT BLOG NI. KAHKAHKAH...

  ReplyDelete
 10. Memang DAP ni pandai berlakon je. Bukannya tau buat kerja pun. Pot pet tuding jari kat org lain. Patutnya haramkan ja DAP ni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. DAP ada roket tapi setakat dalam poster saja tapi Najib boleh bagi free Jet peribadi kat Jho Low sampai RM150 Juta. Sayang betul Najib kat babi tembam tu.

   Delete
  2. PI MAMPOS lu KEPALA BUTOH 944 si TERORIS HOMO JIJIK si PENJILAT JUBOQ BABI PEROGOL/PEMBUNUH/PEROMPAK PENJAJAH PARASIT ZioNazi DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO KURAP! TAK pula lu TERLOLONG psl. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZioNAZI BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PembangKANGKANG dpt. RASUAH berBILLION dr. Soros-ISrael/MOSSAD-CIA aaahhh??!!

   lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-mariaGILA BABI BETINA2 SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/BABIga SUNDAL KURAP!!

   Jadi, PI MAMPOS lu ANAK HARAM PELACUR SUNDAL BABI HANYIR-penuh NANAH yg. diSONDOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI lu tu!

   Delete
 11. Dividen Tabung Haji merosot.
  Harap lebih ramai pengikut ajaran sesat raspussy tutup akaun Tabung Haji mereka. Mereka masih boleh pergi haji di Tanjung Tokong. Bas free disediakan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zaman dulu bolehlah gunakan bab agama untuk membiarkan orang tutup mata membiarkan penyamun seperti Azeez Rahim menggunakan Tabung Haji dalam usaha membodek Najib dan Rosmah. Tapi, ramai yang dah celik, tak senang untuk ditipu. Hanya satu golongan yang masih berada di bawah tempurung iaitu UMNO Najib. Islam mana yang suruh biarkan orang yang tak ada amanah jadi pemimpin?

   Delete
  2. Yg. lu si HOMO KANGKANG BABI si PENJAJAH PARASIT KAFIR HARBI DAPJUBOQ BABI nak MENYIBUK psl. TABUNG HJ. kami apasal aaahhhh?!!!

   PI MAMPOS lu KEPALA BUTOH si TERORIS 1114 si HOMO JIJIK si PENJILAT JUBOQ BABI PEROGOL/PEMBUNUH/PEROMPAK PENJAJAH PARASIT ZioNazi DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO KURAP! TAK pula lu TERLOLONG psl. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZioNAZI BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PembangKANGKANG dpt. RASUAH berBILLION dr. Soros-ISrael/MOSSAD-CIA aaahhh??!!

   lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-mariaGILA BABI BETINA2 SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/BABIga SUNDAL KURAP!!

   Jadi, PI MAMPOS lu ANAK HARAM PELACUR2 SUNDAL BABI HANYIR-penuh NANAH yg. diSONDOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI lu!

   Delete
 12. Pengikut ajaran sesat raspussy diharap ikut jejak langkah rakan mereka yang 5000 org tu dgn keluarkan deposit dlm tabung haji. Duit tu simpan dlm tabung ayam pulak.
  Tahun ni boleh pegi haji di batu cave.

  ReplyDelete
 13. 11:14 Ya...azeez dah rompak tabung haji. Sila viralkan supaya semua pengikut ajaran sesat raspussy tutup akaun mereka. Pendapat kau mmg betul. Pendapat raspussy lagilah tersangat betul. Org lain semua bodoh.

  ReplyDelete
 14. 11:14 kalau kau masih ada akaun Tabung Haji, esok pagi cepat-cepat pegi tutup.
  Kalau dah tutup, syabas. Kalau kau masih ada akaun tapi tak nak tutup, maknanya kau bersubahat dgn penyamun azeez.
  Dan kau pun layak digelar bapak penyamun.

  ReplyDelete
 15. depa juak2 lapiji munafik bangga buat kerja2 bangang fitnah sana sini..buat kerja zero!!tahu umpat keji amalan jariah yg depa megahkan!!!almaklumle keturunan babi dap partai paling perkauman...tapi depa suka makan dedak dapig

  ReplyDelete
 16. HAPUSkan rejim2 amat SETAN dr. si puak TERORIS PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO KURAP/madeyBANGSAT anak BERANAK JAMBAN! Ini puak BINTANG semua!

  Aku setuju dgn. cdgn. YAB SR Ku Nan utk. jadikan PP sbg. WP - terutamanya utk. BINA sebanyak mungkin PERUMAHAN RAKYAT PPR dan PRIMA; terutamanya utk. bangsa BUMIPUTERA islam/Melayu yg. makin TERHALAU dr. PULAU PINANG, tanah pusaka nenek moyang BUMIPUTERA berzaman kita - yg. semakin menjadi tanah jajahan SingaPORK2! TERUSkan YAB Menteri amat BERANI kita ni!

  Tengoklah Pulau Jerejak mungkin nak dijadikan pulau KASINO - HARAM JADAH betul si puak TERORIS PENJAJAH PARASIT/PEROMPAK DAPJUBOQ BABI ni!

  Dan apahal si zah*d; PENYAMAQ/DALANG-no 1 tu , nak sewenangnya bercadg nak beri KEWARGANEGARAAN pd. PENDATANG Cina di S'wak? Berapa JUMLAHnya dan apa usul asal PENDTG. ni sampaikan TAK dak kewarganegaraan(sekrg. kat Qatar, di mana raja dia; yg. mana sistem beraja ni disyaki sudah diresapi EJEN2 MOSSAD melalui perkahwinan dgn. KERABAT RAJA; yg. sebenaqnya menubuhkan AJazeeraMOSSAD tu yg. asyik MENYOKONG puak BerSHIT/DAPBANGKAI BABI dan ANTI-YAB PM kita serta juga ANTI-Pres. Syria;aku punya komen habis ditapis tapi EJEN2 MOSSAD/IS-rael asyik BEBAS mengGERTAK nak mengHAPUSkan ISLAM/umatnya di AJ ni)?!
  Apa juga jadi kpd. kes 10,000 PELANCONG Cdr. China yg. dilapurkan HILANG tu??!!

  Tok Landak.

  Nota: MEKASIH pd. YAB PM terCINTA kita yg. telah SELAMATkan HAK/KEBAJIKAN/KESELAMATAN/SEJARAH bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu di KUALA SELANGOR dgn. penubuhan HUB NELAYAN SG. SEMBILANG di KOMPLEKS LKIM - termasuk para NELAYAN kita menjadi USAHAWAN sendiri tanpa ORG. TENGAH! Harapnya juga, diTUBUHkan juga KOPERASI NELAYAN di situ dan seluruh negara spt. diMINTA para NELAYAN kita ni!

  Malangnya SELANGOR terutamanya TANAH2 KPG2 MELAYU kita yg. berHADAPAN dgn. LAUT SELAT MELAKA di KUALA SELANGOR (dan SELURUH Malaysia termasuk LANGKAWI - yg. berHADAPAN dgn. SELAT MELAKA & LAUT CHINA SELATAN) ), yg. makin diIDAMkan si PENJAJAH DAPJUBOQ BABI PARASIT - mahu juga diHALAU bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu mcm. kat P. Pinang dgn. menggunakan MO agama (cthnya disyaki melalui cadangan penubuhan kubur Cina gergasi di tengah2 kpg. Melayu di Kuala Selangor), apalagi KUALA SELANGOR amat PENTING juga utk. industri PELANCONGAN sungai paya (mangrove) dan laut SELAT MELAKA yg. berBILLION; yg. mana SELAT MELAKA (serta LAUT CHINA SELATAN) yg. amat STRATEGIK, sebenaqnya mahu diKUASAI tuan PENJAJAH DAPJUBOQ BABI ni, IS-rael/MOSSAD-CIA/NA*O!

  ReplyDelete
  Replies
  1. #SOKONG YAB TS Annuar terCINTA kita, yg. begitu BERJASA pd. rakyat BUMIPUTERA yg. MISKIN - jadi PRESIDEN FAM#

   Tok Landak.

   Delete
 17. paling lawak merdeka 1957, dah 60 tahun masih tak maju, masih mengata cina komunis, masih mendakwa agama di serang kah kah kah, setakat itu lah kemampuan dr dr yang ada phD cabuk...lah kah kah....mampoooooasss

  ReplyDelete
 18. Kepada yng kutuk.. Dah baca blog Lim sian see...pasal jho low...ke..
  Jgn sedap mulut jer fitnah sana fitnah sini...tak kenal sapa jho low..so jgn..kutuk...jho low ni..kenalannya..putera putera raja..dari Tanah Arab..pandai cakap Arab..orang yang..berlagak mcm serba tahu tu.. Cuma nak tanya.. Kau ado..tak kan..so..jgn malukan diri kau ok..jho low tu..higj class..kau ado...bukan nak pertahankan jjo low tu..tapi kesianlah..asyik nak cari salah jho low..tapi sebenarnya nak kaitkan dn Pm..so lantak kau orang..hari2. Nak fitnah Pm..isteri dan kluarga beliau..agaknya...uolls ni...mmg dah tak ada iman..so lantaklah

  .

  ReplyDelete
 19. Blog lim sian see..ni best...bila orang komen..yang..mengarut..terus admin tu jawab..dgn bukti dan fakta...eloknya Dr mim boleh buat mcm tu..patahkan terus..komen mengarut mereka..lebih2 lagi Rba upahan..maklumlah Pru 14 makin hampir..klsu malas..delete jer..komen merapu mereka hbis.cerita..mereka nsk menfitnah k pg blog metekalsh bukan blog admin yang pro kerajaan

  ReplyDelete
 20. Kalau blog pro biawak spt greenpork, celah kelangkang, asd..jgn harap admin mereka publish komen yg tak sehaluan dgn ajaran sesat mereka.
  Hanya komen yg gosok telor admin serta pemimpin ajaran sesat mereka shj yg disiarkan.

  ReplyDelete
 21. Babi tembam dapat Jet Peribadi hasil 1MDB, blogger banggang Najib dapat dedak ayam saja.

  ReplyDelete
 22. Pengikut ajaran sesat raspussy dah tutup akaun Tabung Haji ke belum? Dividen tahunan dah merosot, azeez dah samun.
  Pengikut ajaran sesat raspussy boleh simpan duit dlm tabung ayam. Nanti pegi naik haji di batu cave.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ko ingat th tok wan jibon punya ke..paria diletak di th supaya senang jibon curi duit th..duit majoriti org miskin...punya bangsat jibon ni..mengalahkan puak kapiaq..duit th diguna untuk pesta sex dan araq...buat blue film oleh anak jibon..lebih hina dari perangai syaitan...

   Delete
  2. Wah tak sayang pahala nampak..kau nampak k dgn 2 bijik mata kau Pm ni curi duit dari TH..bila..beri waktu dan masa yang tepat..sbb semua sekarang..ada dlm.komputer..berapa yang Pm dgn Azeez dah samun..dan buktikan juga..bila pula duit TH tu diserahkan kat anak tiri Pm..utk buat filem..beri tarikh masa..dan tempat..ok...kalau takat air liur...semua orang boleh..ckp..tapi nak bezakan..seseorang itu..hanya iman.dan takwa.
   Tapi klau dah TITLE RBA.. Memang no iman no takwa..

   Delete
  3. cerita hang ni..kalau cerita kat budak tadika..siap kena baling dengan teloq busuk jee..

   Delete
  4. Anon 6:44 masih dok dalam tempurong UMNO.

   Delete
 23. Siasat jugak skandal jual tanah ratusan juta ringgit si tokong DAP di Pulau Pinang.

  Conflict of interest tokong DAP & kes tambak laut & terowong bawah laut.

  Siasat jugak DAP ni yg anti-Islam & anti-Melayu & dasar2 parti tu yg melanggar perlembagaan negara.

  ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.