Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Thursday, April 20, 2017

KENAPA LIM GUAN ENG DAP TAKUTKAN RAKYAT ?

Kita tertanya-tanya dengan kenyataan terbaru Lim Guan Eng DAP yang seolah-olah sengaja mahu dijadikan punching bag parti lawan. Malah, ianya menunjukkan beliau begitu gelisah dan tidak yakin dengan kemampuan parti cauvinis DAP.


Yang terbaru ialah dakwaan dangkal beliau yang mendakwa kononnya negeri Pulau Pinang akan bertukar menjadi lebih teruk jika Barisan Nasional merampas semula negeri daripada Pakatan Harapan. Guan Eng cuba menakut-nakutkan rakyat negeri kononnya semuanya akan hilang dan musnah.

Contoh-contoh yang diberi tidak masuk akal dan menempelak balik diri beliau dan kerajaan DAP.. Yang paling tidak masuk akal ialah Pulau Pinang yang hijau menjadi botak. Di manakah malu beliau apabila berkata demikian kerana beliau yang mempopularkan perkataan 'botak' di kalangan rakyat Pulau Pinang dan sesiapa yang mengunjungi negeri ini?

Buktinya sudah tersebar luas dan amat sakit untuk mata memandang hinggakan menjadi trademark jika sesiapa menyusuri jambatan Pulau Pinang.
“Kawasan bukit-bukau dan alam sekitar yang hijau dirogol, dijarah dan dimusnahkan secara haram atau dengan kebenaran Kerajaan Negeri tidak akan kembali kepada asalnya. Kawasan bukit yang dulunya hijau kini menjadi botak bukan semasa kerajaan BN tetapi di bawah pimpinan Lim Guan Eng. Malah istilah 'bukit botak' menjadi terkenal sejak Lim Guan Eng jadi Ketua Menteri dan DAP jadi Kerajaan Negeri Pulau Pinang.” jelas DS Zainal Abidin Osman, pengerusi Badan Perhubungan UMNO Pulau Pinang.

Dan sebenarnya, lebih banyak kerosakan dan malapetaka akan terus berlaku di Pulau Pinang jika Kerajaan DAP terus diberi kuasa mutlak memerintah Pulau Pinang. Guan Eng juga mendakwa bahawa bangunan KOMTAR akan kembali seperti sedia kala.

Tetapi semua renovasi ke atas KOMTAR tidak akan hilang dan lenyap dan KOMTAR tidak akan kembali kepada keadaan asalnya. Walaupun jika dirungkas atau dirombak (dismantled) semua penambahan yang dilakukan oleh syarikat konsesi dengan persetujuan Kerajaa Negeri, KOMTAR tidak akan kembali kepada keadaan asalnya. KOMTAR sudah dicabul keaslian rekabentuknya, kata Zainal Abidin Osman.

Begitu juga dengan malapetaka banjir kilat, tanah runtuh, jalan runtuh, 'air terjun segera' yang berlaku semasa pemerintahan kerajaan DAP. Malah, 4 ADUN PKR yang berkecuali dalam usul yang dibawa oleh ADUN BN juga adalah bukti mereka juga tidak bersetuju dengan kerosakan dan kemusnahan alam sekitar yang berlaku di bawah pemerintahan mereka.

Jika segala dakwaan begitu mudah untuk dipatahkan, kenapa Guan Eng DAP masih mahu mengeluarkan kenyataan dangkal itu?

Bagi penulis, ianya lebih kepada taktik untuk mengalih isu dan cauvinis DAP memang sangat pakar dalam taktik ini. Di antara isunya :

1. Usul bagi mendesak peletakan jawatan Ketua Menteri di Sidang DUN Pulau Pinang yang dijadualkan bermula sidang pada 19hb Mei ini.
Baca : http://novandri.blogspot.com/2017/04/dap-gagal-guan-eng-kit-siang-letak.html
2. Isu beberapa gambar dan infogarfik yang menunjukkan keakrapan ketiga-tiga suspek rasuah dengan Lim Guan Eng DAP.
Baca : http://novandri.blogspot.com/2017/04/rugi-jutaan-ringgit-kes-rasuah-di-pulau.html
3. Pendedahan parti cauvinis DAP yang bekerjasama dengan Amerika Syarikat untuk campur tangan hal ehwal dalam Malaysia.
Baca : http://novandri.blogspot.com/2017/04/dap-pembangkang-hina-rukun-negara.html
4. Isu kerajaan DAP masuk campur urusan fatwa dan agama Islam.
Baca : http://novandri.blogspot.com/2017/02/kerajaan-dap-kurang-ajar-perlekehkan.html
Dan yang paling mengejutkan ialah tindakan 'tokong' DAP yang memfitnah Malaysia semasa berada di Universiti Teknologi Nanyang, Singapura pada 10 Disember 2014. Pengarah Institut Kajian Politik Malaysia (Mapan), Universiti Utara Malaysia, Dr. Kamarul Zaman Yusoff telah mendedahkan perkara ini dan mempunyai transkripsi lengkap kenyataan Guan Eng di Singapura itu.

"Beliau bersungguh-sungguh mempertikaikan keupayaan pemimpin kerajaan Malaysia menguruskan ekonomi serta memuji melangit keupayaan pemimpin PAP Singapura menguruskan ekonomi Singapura".

Guan Eng ketika menjawab soalan seorang peserta turut mendakwa kerajaan Malaysia tidak pernah memberi walau satu sen kepada Pulau Pinang untuk membangunkan negeri itu,” kata Dr Kamarulzaman. Kenyataan Guan Eng ini adalah fitnah dan tidak berasas sama sekali.

Kamarul Zaman juga berkata, Guan Eng turut memberitahu Singapura bahawa kerajaan Malaysia membayar setiap pengundi RM5,000 bagi mengalahkan beliau ddalam Pilihan Raya Umum ke-13 pada 2013. Malangnya, tuduhan ini tenggelam begitu sahaja tetapi kita harapkan agar isu ini akan dibawa semasa sidang DUN negeri Pulau Pinang kelak.

Begitu banyak isu yang menempelak Guan Eng dan kerajaan DAP negeri. Maka kerana itu Guan Eng membuat satu kenyataan kurang cerdik yang menakut-nakutkan rakyat Pulau Pinang untuk mengalih perhatian rakyat kepada isu-isu yang disebutkan tadi.

Penulis bersetuju dengan kenyataan DS Zainal Abidin Osman bahawa rakyat Pulau Pinang perlu berani untuk mengambil tindakan menyelamatkan Pulau Pinang dari kerakusan kuasa DAP di Pulau Pinang bagi mengelakkan malapetaka yang telah dan sedang berlaku dari terus berlaku di masa hadapan di bawah Kerajaan DAP.

Pengundi Pulau Pinang juga perlu ambil pendirian untuk mengundi pembangkang yang lebih kuat kepada Kerajaan DAP di Pulau Pinang sekaligus menafikan majoriti dua pertiga (2/3) yang dinikmati oleh DAP sekarang.

PRU14 adalah masa yang terbaik.SHARE ARTICLE :

18 comments:

 1. MEMANG TAKTIK TOKONG DAPig NI NAK ALIH ISU. NANTI ADA LA JING2 RBA DAPig YG MASUK & TUKAR TOPIK. MACAM TU MUSLIHAT DEPA.

  ReplyDelete
  Replies
  1. #DESTROY the Penjajah Parasit/Penyamun KAFIR HARBI DAPerasuah-no 1 Dunia JUBOQ BABI & KULI2-terTONGGENG dia-si PKRHOMO ANJING KURAP/madey anak BERANAK BANGSAT!

   Lihat PENDEDAHAN ni oleh bekas Pengarah Strategik Hal Ehwal Orang Melayu-Islam DAP, Mohamad Razali bin Abdul Rahman, ketika berceramah di Putrajaya pada 3 Julai 2012 - tentang MO Setan Zionis ‘Malaysian Malaysia’-si TERORIS PENJAJAH PARASIT/PENYAMUN KAFIR HARBI HOMO DAPJUBOQ BABI; lihat di https://aidcnews.wordpress.com/2017/03/17/modus-operandi-malaysian-malaysia-didedahkan-bekas-aktivis-dap/ :

   Modus Operandi ‘Malaysian Malaysia’ Didedahkan Bekas Aktivis DAP

   AIDCNews

   , March 17, 2017

   ...Lim Kit Siang biasa kata dalam mesyuarat, Raja-raja yang ada di Malaysia ini adalah dari keturunan lanun, perompak dan penjudi. …Tuan-tuan masih ingat tak apa yang berlaku pada 11 April (2012) yang lalu, semasa pertabalan Yang Maha Mulia Duli Yang Dipertuan Agong. Tengok, bagaimanakah mereka menghina dan mencaci Raja.

   Kerana apa? Mereka yakin kalau dapat tawan Putrajaya, itulah pertabalan terakhir Agong di bumi Malaysia ni. Lepas ini tak ada dah. Kita akan lantik Presiden. Kita akan turunkan sembilan Raja. Kita akan lantik satu Presiden.

   Presiden pertama, memang kita akan bagi kat orang Melayu. Yang pertama sahaja. Lepas yang kedua, seterusnya akan diberi kepada orang Cina dan India. Macam Singapura lah....

   Azan kita tidak akan benarkan.....

   Bahasa Inggeris, kita akan jadikan bahasa kebangsaan. Bahasa Malaysia Cuma sebagai bahasa perantaraan sahaja. Bahasa Inggeris bahasa utama, bahasa kedua kita akan galakkan adalah bahasa Mandarin.

   Bagi DAP, bahasa Malaysia is a not value language.

   Inilah agensi pertama kita akan bubarkan selepas dua minggu kami tawan Putrajaya. MARA….Kita akan tubuhkan agensi lain bukan MARA. Nama MARA akan dihapuskan…..

   Tuan-tuan tahu tak dalam satu mesyuarat, Lim Kit Siang dengan Lim Guan Eng kata apa, “Bangsa yang paling bodoh dan yang paling malas dalam dunia ini adalah bangsa Melayu…. Dia kata, nilai seorang Melayu ni, “Nilai seorang Melayu ni RM100 sahaja. No more than that value.” .......

   Kami ingin menjadikan Malaysia sebagai sebuah Republik, macam Singapura....DAP paling benci tiga benda; Islam, Melayu dan Raja….Dia akan tukar Rejimen Askar Malaysia selepas ini. perkataan Melayu tu dia akan buang.

   Begitulah juga dengan Panglima Angkatan Tentera dengan KPN. Dua-dua jawatan tertinggi khas untuk orang Cina saja. Dia tak akan bagi dekat orang Melayu. Eksklusif untuk orang Cina…..

   Majlis Agama Islam akan dibubarkan dan akan digantikan dengan Majlis Antara Agama. Semua agama duduk dalam satu jabatan macam IFC. Kita akan gabung dan duduk dalam satu jabatan.

   Begitu juga wang zakat, boleh digunakan oleh orang bukan Islam. ....

   Mahkamah Syariah. Mahkamah yang berteraskan agama tidak akan dipraktikkan lagi di bumi Malaysia. Kita akan guna satu Mahkamah Sivil saja, yang lain semua kita akan tolak. Kita tidak akan iktiraf. Dasar Ekonomi Baru (DEB). Lepas Lim Guan Eng ambil sumpah, inilah kenyataan pertama dia, “Akan hapuskan Dasar Ekonomi Baru.”….

   Tuan-tuan tahu tak, kalau DAP dapat perintah banyak warganegara Taiwan, Hong Kong, Singapura akan memohon jadi rakyat Malaysia selepas ini...... (baca sendiri artikel amat PENTING ini sepenuhnya)

   (Tok Landak)

   Nota: Kalau berita ni TAK benaq, kenapa Razali TAK diSAMAN oleh spesis TERORIS PENJAJAH Zionis DAPJUBOQ BABI-si KAFIR HARBI PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL-si puaka RASIS/PORNO/HOMO-si KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD ni?!! Dan kita boleh agak kenapa zah*dKITOL-geng AnwaqHOMO/KD*GAGAL tu enggan MENYIASAT bawah Akta TERORISMA!

   Dan si spesis PENYAMAQ2 PENAKUT KULIT BABI DAPJUBOQ BABI ni juga sedg. menCURI identiti RAZALI/TOK LANDAK/NEK TEMPOYAK/MAKCIK SAMBAL BELACAN utk. SABOTAJ/PALSUkan komen2 yg. ANTI-DAPJUBOQ BABI & yg. pro-YAB PM; serta mengGERTAK nak BUNUH/ROGOL Nek Tempoyak & Bapanya yg. bekas ASKAR, kerana depa punya TAKUT atas PENDEDAHAN Razali ni & mulut2 CILI PADI BERAPI Tok Landak/Nek Tempoyak/Makcik Sambal Belacan yg. amat ANTI-DAPJUBOQ BABI!

   Delete
  2. Tapi MALANGnya si MICacing CELAKA dah tunjuk BELANG dgn. si mamat kari LIBERAL KITOL PENYANGAK-PENJAHANAM UMN* tu (aku tgk. dia ni TAK pernah pi ceruk kpg. rakyat MISKIN - waktu dekat pilihanraya baru nampak muka dia)- nak HAPUSkan hak/identiti/warisan/kebajikan/keselamatan BANGSA Orang Asal/Indigenous Bumiputera kita dgn. identiti 'BANGSA' Malaysia, iaitu MO Zionis-ala “Malaysian Malaysia”-si PENJAJAH PARASIT/LANUN DAPJUBOOQ BABI! BABI BABI betul puak MICacing/mamat kari LIBERAL CELAKA amat HARAM JADAH ni! PALA HOTAK si CELAKA2 ni yg. nak PAKSA kita TUNDUK pd. "DIKTATORSHIP" jenerasi 'muda' yg. makin ramai dah jadi si puak ELIT LIBERAL-TAK SEDAQ DIRI, kononnya aspirasi TN50!

   Ini dilapurkan dgn. ANGKUHnya oleh si Berna*aLIBERAL yg. makin diKUASAI puak LIBERAL KITOL dr. UMN* dan si rejim2 TERORIS PENJAJAH ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO ANJING KURAP/madey anak BERANAK BANGSAT-si puaka2 RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-CIA/NA*O!

   Dan TAK ke GANJILnya DEKLARASI PENYANGAK RASIS-ANTI BUMIPUTERA ni dikeluaqkan waktu YAB PM Orang Asal/Indigenous BUMIPUTERA terCINTA kita baru meLANCARkan AGENDA PEMERKASAAN BUMIPUTERA! Maka, polisi RASIS 'BANGSA' Malaysia ini sebenaqnya nak SABOTAJ Agenda BUMIPUTERA tersebut!

   Maka, BOIKOT si MICacing ni dan mana2 si Islam Melayu KITOL LIBERAL-si PENJILAT musuh2 BANGSA Orang Asal/indigenous BUMIPUTERA Islam/Melayu kita!

   Tok Landak.
   [BANGSA Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Orang Asli/Indigenous/Native/Aborigines-Aboriginal/First Nation peoples/Tribal peoples – maka istilah (SATU) ’Bangsa’ Malaysia, sebenaqnya adalah PALSU; dan adalah legasi PENJAJAH PARASIT/LANUN British/ZIONIS berasaskan dasar Malayan Union JAHANAM - utk. melahirkan dasar SATU ‘bangsa' Malayan/Malaysia bersatu dgn. MENGHAPUSkan identiti /hak/warisan BANGSA Bumiputera yg. PELBAGAI]

   Delete
 2. Percaya atau tidak, penggal ini merupakan yang terakhir bagi Kerajaan DAP Pulau Pinang berkuasa di negeri pulau mutiara itu.

  Penggal pertama dan kedua, DAP perintah, kerana ada rakyat terpengaruh dengan propaganda jahat mereka. Namun sekarang ini, DAP tidak mampu lagi hendak menipu pengundi buat kali yang ketiga.

  Kenapa ada cakap cakap bahawa roket DAP di Pulau Pinang bakal jatuh pada PRU14? Ada 10 faktor utama yang menjadi penyebab kepada kekalahan itu.

  Pertamanya 25 buah kampung Melayu telah lenyap hasil pemerintahan ‘kejam’ DAP. Keahlian Umno pula naik dengan mendadak sehingga 35 peratus, di samping keahlian PAS juga naik 30 peratus. Petunjuk pengundi Melayu juga bertambah 9% berbanding PRU13 yang lalu menjadi 44%.

  Faktor keempat yang paling menakutkan DAP, apabila terdapat 18 DUN di negeri itu yang majoritinya adalah pengundi Melayu. PKR mungkin hilang semua kerusi jika PAS masuk di semua kawasan ini.

  Kerana sikap diktator Guan Eng, kajian mendapati sokongan terhadap DAP menurun 25 peratus di kawasan sebelah pulau. Ini menjadi faktor kelima mengapa DAP akan tumbang di sana.

  Bukan sahaja di sebelah pulau, sokongan pengundi terhadap ‘parti chuavinis’ itu juga turun merudum sebanyak 35 peratus di Seberang Perai. Ini diakui kerana ketidakcekapan kerajaan DAP dalam isu-isu seperti tebatan banjir serta tambak laut yang menjejaskan kehidupan nelayan.

  ‘Bala’ terbesar buat Lim Guan Eng selaku Ketua Menteri adalah skandal banglonya. Guan jelas sudah kantoi dalam isu banglo ini, hanya menunggu masa untuk mendapat hukuman sahaja.

  Skandal banglo, rasuah kroni dan isu Taman Manggis menjadi faktor penyebab pengundi bakal menolak DAP di Pulau Pinang dalam Pilihan Raya Umum ke14 (PRU14) akan datang.

  Faktor kesembilan yang sedang menghantui DAP di Pulau Pinang adalah isu rasuah yang melibatkan kroni Guan Eng, isu terowong, serta isterinya sendiri. Rata-rata pengundi sudah mula muak dan rasa tertipu dengan Guan Eng yang sebelum ini amat sombong bila bercakap soal kronisme dan nepotisme.

  Faktor terakhir yang bakal membuatkan DAP ‘berputih mata’ untuk terus mengekalkan kuasanya di Pulau Pinang adalah perpecahan dalaman parti, yang kebanyakan pemimpjn akar umbinya tidak berpuas hati dengan Guan Eng dan keluarganya.

  Apa tidaknya, keseluruhan parti itu diurus mengikut cara mereka sendiri bagi mengekalkan kuasa ‘Legasi Lim’. Sebab itu sudah ada suara suara mendesak Guan Eng meletak jawatan sahaja.

  Inilah 10 faktor yang menjadi penyebab kerajaan DAP di Pulau Pinang bakal kalah teruk dan akan dihukum oleh pengundi pada PRU14 nanti.
  DAP dijangka akan hilang 5 kerusi, PKR dijangka kalah semua kerusi pada PRU14 nanti. BN dan PAS akan menambah kerusi. Rakyat Pulau Pinang tidak mahu jadi bodoh buat kali ketiga.

  Cukuplah dua kali terkena dengan janji janji manis DAP, rakyat tidak sabar hendak menghukum DAP di atas kertas undi nanti.

  ReplyDelete
 3. Semua xpenting skrg nie... yg penting adlh parti bebas rasuah akn kuasai negara... ezam mohd nor akn jadi PM, khairuddin jadi TPM...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wa ka ka...dalam mimpi bolehlah. Mereka ini tak layak jadi pemimpin kerana perangainya sendiri yg rakyat tak berkenan.

   Delete
  2. mimpi org gila.. tetiba nk ezam kotak nk jd pi emm? makhluk penipu tu ke? hebat sgt dia boleh jd Pii emm sekelip mata?


   ko ni baru habis khayal pil ke air ketom?

   Delete
  3. Ezam & khairuddin bole la bagi jubin. kahkahkahkah

   Delete
 4. Salam kawan, Awat hampa mimpi di siang hari ker ...?

  Ezam. ...? Parti pun curi ada hati kao declare dia PM dan khaituddin TPM.

  Alamat parti pun pakai alamat kedai jubin. Ini nak di katakan manusia anti rasuah belum apa2 dah menipu. Siap ngan menggunakan mykad meragukan aku heran ler apa yg kau nampak pada dua bapok ni aku pun tak taulah.

  INILAH MANUSIA PALING HIPOKRIT AKU PERNAH NAMPAK GERGAJI DUA MATA. KIRI KANAN DIA SAPU MACAM MANALAH DIA BOLEH HIDUP DENGGAN BANGGA HASIL DARIPADA JADI TALAM DUA MUKA ....

  ReplyDelete
 5. Tgk. SEDIHnya dgn. KEMALANGAN amat KEJAM ni yg. meLIBATkan KEMATIAN Timbalan Ketua POLIS Baling, bah. NARKOTIK dan ISTERInya, seorg. GURU, serta 4 anak2 KECILnya CEDERA!

  Spt.biasa, PEMANDU2 yg. asyik LANGGAQ kenderaan umat Islam/Melayu kita ni TAK diDEDAHkan! Nak SEMBUNYIkan nama pemandu SIAL ni apahal OI???!!!! Kalau pemandu tu Melayu; cepat aja DEDAHkan nama dia!

  Siasat latarbelakang PEMANDU2 SIAL ni ni habis2an! Aku syaki ini PEMBUNUHAN KEJAM oleh SINDIKET DADAH si PENJAJAH PARASIT/LANUN DAPJUBOQ BABI!!!!!!!!

  Lihat di - https://sg.news.yahoo.com/tragic-3-vehicle-crash-kills-031106049.html:

  Tragic 3-vehicle crash kills Baling police dept head, wife; 4 children hurt

  EMBUN MAJID


  New Straits Times 18 April 2017

  (Tok Landak)

  ReplyDelete
  Replies
  1. memang pelik kat malaysia ini.. penjenayah CINA kapir sangat dilindungi media dan kerajaan. Macam ada pakatan belakang utk cover kerja2 jahat Cina kapir ni.

   Kalau melayu je cepat2 di londeh laju. viral sana ini.

   Kes langgar basikal dlu pun sbb Cina.. bukan main disembunyi bg rakyat sejuk dlu..

   yg lawan arus mati seorang pemuda Melayu pun di cover dgn kononnya OKU.

   skrg kes di Baling, mcm dirancang pulak. jalan kampung mcm itu dilanggar mcm katak.

   Kita patut bijak dan tidak harus bergantung pd media rasmi semata2 yang kelihatan memihak!

   Delete
  2. Betul tu anon 6:49pm!

   Jln. kampung tu aku tgk. SUNYI aja dlm berita! MUSTAHIL boleh LANGGAQ dr. BELAKANG dgn. LAJU; dahlah poakai KERETA BESAQ!

   Dan TAK dak lansung nak DEDAHkan nama KEDUA pemandu yg. LANGGAQ anngota POLIS kita & keluarga amat malang beliau ni; lepas tu samada ujian DADAH/ALKOHOL telah diJLNkan terhdp KEDUA pemandu yg. LANGGAQ tu! Apa juga LATARBELAKANG kedua pemandu ni - termsk. yg. soramg CEDERA tu?! Betulkah cederanya TERUK?!

   Tok Landak.

   Delete
 6. Babie Eng DAPig ini tidak menjaga tadbir Pulau Pinang secantik zaman Gerakan BN dulu. kawasan2 sejarah dan tarikan di jaga rapi. Kawasan hijau tidak disentuh untuk projek rumah mewah demi membawa masuk ramai pengundi cina luar dan warga asing.

  Hampir tidak ada apa pembangunan yang di bawa Lim tokong dapig ini kepada rakyat pulau Pinang sejak 2 penggal ini melainkan kesesakan lalulintas yang semakin buruk, banjir yang dahsyat dan kos hidup dan rumah yang sgt mahal tidak masuk akal.

  kerjanya siang malam ialah menyerang UMNO BN. Itu shj tugas rutin hariannya berbanding menarik FDI asing untuk pelaburan fresh ke penang


  ReplyDelete
 7. TERKEJUT aku, tengah berehat, terTEKAN siaran AstroBANGKAI BABI PORNO/HOMO tu - tiba2 asyik terSEMBUL keluaq BUAH2 DADA silikon si BETINA2 PORNO JIJIK punya HODOH-si PELACUR2 SAMPAH2 Zionis yg, TAK berPELAJARAN, mcm. buah TEMBIKAI; & PUNGGUNG2 HANYIR-BANGKAI depa juga asyik terSEMBUL KELUAQ - di salah satu program REALITI SAMPAH Zionis ni di siaran BARAT dia, Wags Miami! Ini baru satu cerita - memang berLAMBAK cerita2/filem2 PORNO/HOMO amat JIJIK mcm. ni kat stesyen AstroJUBOQ BABI ni mahupun IflixBANGKAI BABI tu; termsk. adengan berCIUM MULUT dgn. LUCAH & seolah buat SEKS dgn. RAKUS! Aku rasa mcm. kat BARAT pula! Nampaknya di NEGARA ISLAM kita ini pun - kaum WANITA juga TAK diLINDUNGI dr. terDEDAH kpd. budaya yg. MELAYAN kaum wanita mcm. BINATANG2 PORNO/HOMO JIJIK Zionis spt. di Barat; yg. telah diNORMALkan di seluruh dunia!

  Maka, BABI BABI lu si sall*h/zah*d KITOL HARAM JADAH! TAK hormat kah lu kaum WANITA terutamanya dr. BANGSA Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu yg. MAJORITI amat BENCI budaya PORNO/HOMO barat/ZIONIS ni; sampai lu boleh BIAQkan stesyen2 KABEL SWASTA spt. Ast*oPORNO/Ifl*xHOMO amat JIJIK yg. diKUASAI PENGARAH2 olang putih ZIONIS keparat serta puak PENJAJAH PARASIT/LANUN DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO ANJING KURAP; yg. berjaya MENJAHANAMkan minda, moral dan aqidah jenerasi MUDA terutamanya si jantan2 MUDA yg. makin ramai dah KETAGIH budaya PORNO/HOMO Zionis! Patutlah kes ROGOL KANAK2 & WANITA pun makin MENINGKAT!

  TAK hormat jugakah lu UNDG2 PERLEMBAGAAN di mana ISLAM adalah AGAMA NEGARA?!!! Dahlah AKTA2 JENAYAH anti-PORNO/HOMO punya banyak tapi satu pun seolah dah TAK guna lagi; seolah diperMAINkan mcm. SAMPAH kat NEGARA ISLAM kita ni!

  SPRM pun mana OI?!! Sungguh menCURIGAkan bila stesyen2 TV KABEL swasta ni seolah mcm. diLINDUNGI dr. Akta2 JENAYAH anti-PORNO/HOMO ni!

  Aku memang dah MUAK benaq dgn. si jantan2 PENJAHANAM2 UMN* KITOL-LIBERAL-GILA PORNO/HOMO ni semua! Patutlah juga si anak naz*iHOMO-PENJILAT Tonggeng eng DAPJUBOQ BABI tu; boleh pula berCIUM MULUT masa AKAD NIKAH Islam/Melayu, pusaka nenek moyang berzaman kita?!! SIAL lu semua!

  Tok Landak.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sbb. tu aku akan UNDI hanya pemimpin2 UMNO atau PAS yg. TULEN!

   Mana2 si KITOL2 Islam/Melayu LIBERAL HARAM JADAH - yg. asyik MENJILAT si rejim2 TERORIS PENJAJAH ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO ANJING KURAP/madey anak BERANAK BANGSAT-si puaka2 RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-CIA/NA*O- mesti semua diTUMBANGkan! Demi agama, bangsa dan negara!

   Tok Landak.

   Delete
 8. Все чего-то боятся, ведь страхи присущи нам - людям....

  ReplyDelete
 9. Najib sudah jadi makin bodoh. Kos sara hidup harini masih terendah maksudnya selama ni kos sara hidup kat Malaysia percuma kot.

  Kos sara hidup Malaysia terendah di ASEAN
  Selanjutnya di : http://www.bharian.com.my/node/274240

  ReplyDelete
  Replies
  1. BN memang bodoh, pencacai BN pun sama bodoh seperti Najib sebab dengan relahati sanggup diperbodohkan dengan hanya bermodalkan Melayu dan Islam.

   Delete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.