Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Sunday, April 09, 2017

MALUNYA ! PEKUNG LIM GUAN ENG DAP - ROGOL & RUU355

Lim Guan Eng DAP dilaporkan berkata 'parti bukan Islam dalam BN perlu bertanggungjawab kerana membenarkan RUU berada pada tahap sekarang.'


Setiausaha Agung DAP yang malu besar kerana berdepan dengan kes rasuah itu juga menuduh kononnya parti komponen BN berbohong mengatakan mereka membantah RUU itu.

Perangai Guan Eng DAP menuding jari ini amat memualkan dan sudah dapat dibaca oleh rakyat.

Begitulah perangai impulsif dinasti Lim yang turut menganggu pembentangan pindaan RUU 355 baru-baru ini.

Padahal sebelum ini, DAP telah membohongi penyokong-penyokong kononnya mereka membantah Hudud tetapi cauvinis DAP itu juga yang membenarkan usul mengenai Hudud dibentangkan semasa persidangan Dewan Undangan Negeri.

Malah, Guan Eng sendiri memuji tindakan Hannah Yeoh DAP yang membenarkan usul Hudud untuk dibahaskan, Speaker adalah adil, neutral dan demokratik, kata kroni tegar Kit Siang itu.

Betapa hinanya tahap hipokrasi DAP ini. Menuduh BN 'bersandiwara dan sebagainya' tetapi 'adil dan demokratik' bila kena batang hidung sendiri.

Satu lagi perangai buruk cauvinis DAP ialah menangguk di air yang keruh. Guan Eng DAP mengambil kesempatan untuk cuba menghentam Dato Shabudin Yahya.

Tetapi tindakan Guan Eng itu menunjukkan perangai ahli politik yang tidak matang dan kebudak-budakkan. Adalah amat memalukan orang yang berjawatan tinggi ini serkap jarang dan gagal untuk memahami isu yang sebenarnya.

Malah, Lim Guan Eng mungkin akan menjadi bahan jenaka rakyat sekali jika beliau mahu panjangkan lagi isu putar belit kenyataan YB Saifudin Yahya itu.

Penjelasan telah diberikan berulang kali. Guan Eng akan tampak bodoh jika masih berdegil.
Baca : https://novandri.blogspot.com/2017/04/dap-cabar-enakmen-islam-putar-belit-isu.html
Tetapi kita rakyat sedia maklum dengan keghairahan Guan Eng DAP memperalatkan isu ini. Sebelum ini, Shabudin Yahya telah berjaya membuka pekung hanyir Guan Eng DAP tentang isu banglo no swimming pool.

Lihat video di bawah:


Dan sekarang, Lim Guan Eng DAP berdepan dengan kes mahkamah tentang rasuah dan salah guna kuasa hingga menjatuhkan maruah beliau dan seluruh parti cauvinis DAP.

Guan Eng juga dengan tanpa malunya masih memegang jawatan Ketua Menteri.

Baca : http://novandri.blogspot.com/2016/03/video-sprm-skandal-banglo-harga-murah.html


SHARE ARTICLE :

17 comments:

 1. CILAKA PUNYA TOKONG DAPig !! KAKI BELIT & PEMBOHONG BESAR !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. #DESTROY the Penjajah Parasit/Penyamun KAFIR HARBI DAPerasuah-no 1 Dunia JUBOQ BABI & KULI2-terTONGGENG dia-si PKRHOMO ANJING KURAP/madey anak BERANAK BANGSAT!

   Lihat PENDEDAHAN ni oleh bekas Pengarah Strategik Hal Ehwal Orang Melayu-Islam DAP, Mohamad Razali bin Abdul Rahman, ketika berceramah di Putrajaya pada 3 Julai 2012 - tentang MO Setan Zionis ‘Malaysian Malaysia’-si TERORIS PENJAJAH PARASIT/PENYAMUN KAFIR HARBI HOMO DAPJUBOQ BABI; lihat di https://aidcnews.wordpress.com/2017/03/17/modus-operandi-malaysian-malaysia-didedahkan-bekas-aktivis-dap/ :

   Modus Operandi ‘Malaysian Malaysia’ Didedahkan Bekas Aktivis DAP

   AIDCNews

   , March 17, 2017

   ...Lim Kit Siang biasa kata dalam mesyuarat, Raja-raja yang ada di Malaysia ini adalah dari keturunan lanun, perompak dan penjudi. …Tuan-tuan masih ingat tak apa yang berlaku pada 11 April (2012) yang lalu, semasa pertabalan Yang Maha Mulia Duli Yang Dipertuan Agong. Tengok, bagaimanakah mereka menghina dan mencaci Raja.

   Kerana apa? Mereka yakin kalau dapat tawan Putrajaya, itulah pertabalan terakhir Agong di bumi Malaysia ni. Lepas ini tak ada dah. Kita akan lantik Presiden. Kita akan turunkan sembilan Raja. Kita akan lantik satu Presiden.

   Presiden pertama, memang kita akan bagi kat orang Melayu. Yang pertama sahaja. Lepas yang kedua, seterusnya akan diberi kepada orang Cina dan India. Macam Singapura lah....

   Azan kita tidak akan benarkan.....

   Bahasa Inggeris, kita akan jadikan bahasa kebangsaan. Bahasa Malaysia Cuma sebagai bahasa perantaraan sahaja. Bahasa Inggeris bahasa utama, bahasa kedua kita akan galakkan adalah bahasa Mandarin.

   Bagi DAP, bahasa Malaysia is a not value language.

   Inilah agensi pertama kita akan bubarkan selepas dua minggu kami tawan Putrajaya. MARA….Kita akan tubuhkan agensi lain bukan MARA. Nama MARA akan dihapuskan…..

   Tuan-tuan tahu tak dalam satu mesyuarat, Lim Kit Siang dengan Lim Guan Eng kata apa, “Bangsa yang paling bodoh dan yang paling malas dalam dunia ini adalah bangsa Melayu…. Dia kata, nilai seorang Melayu ni, “Nilai seorang Melayu ni RM100 sahaja. No more than that value.” .......

   Kami ingin menjadikan Malaysia sebagai sebuah Republik, macam Singapura....DAP paling benci tiga benda; Islam, Melayu dan Raja….Dia akan tukar Rejimen Askar Malaysia selepas ini. perkataan Melayu tu dia akan buang.

   Begitulah juga dengan Panglima Angkatan Tentera dengan KPN. Dua-dua jawatan tertinggi khas untuk orang Cina saja. Dia tak akan bagi dekat orang Melayu. Eksklusif untuk orang Cina…..

   Majlis Agama Islam akan dibubarkan dan akan digantikan dengan Majlis Antara Agama. Semua agama duduk dalam satu jabatan macam IFC. Kita akan gabung dan duduk dalam satu jabatan.

   Begitu juga wang zakat, boleh digunakan oleh orang bukan Islam. ....

   Mahkamah Syariah. Mahkamah yang berteraskan agama tidak akan dipraktikkan lagi di bumi Malaysia. Kita akan guna satu Mahkamah Sivil saja, yang lain semua kita akan tolak. Kita tidak akan iktiraf. Dasar Ekonomi Baru (DEB). Lepas Lim Guan Eng ambil sumpah, inilah kenyataan pertama dia, “Akan hapuskan Dasar Ekonomi Baru.”….

   Tuan-tuan tahu tak, kalau DAP dapat perintah banyak warganegara Taiwan, Hong Kong, Singapura akan memohon jadi rakyat Malaysia selepas ini...... (baca sendiri artikel amat PENTING ini sepenuhnya)

   (Tok Landak)

   Nota: Kalau berita ni TAK benaq, kenapa Razali TAK diSAMAN oleh spesis TERORIS PENJAJAH Zionis DAPJUBOQ BABI-si KAFIR HARBI PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL-si puaka RASIS/PORNO/HOMO-si KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD ni?!! Dan kita boleh agak kenapa zah*dKITOL-geng AnwaqHOMO/KD*GAGAL tu enggan MENYIASAT bawah Akta TERORISMA!

   Dan si spesis PENYAMAQ2 PENAKUT KULIT BABI DAPJUBOQ BABI ni juga sedg. menCURI identiti RAZALI/TOK LANDAK/NEK TEMPOYAK/MAKCIK SAMBAL BELACAN utk. SABOTAJ/PALSUkan komen2 yg. ANTI-DAPJUBOQ BABI & yg. pro-YAB PM; serta mengGERTAK nak BUNUH/ROGOL Nek Tempoyak & Bapanya yg. bekas ASKAR, kerana depa punya TAKUT atas PENDEDAHAN Razali ni & mulut2 CILI PADI BERAPI Tok Landak/Nek Tempoyak/Makcik Sambal Belacan yg. amat ANTI-DAPJUBOQ BABI!

   Delete
  2. Tindakan Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi mengingatkan orang bukan Islam supaya tidak masuk campur urusan orang Islam di negara ini adalah tepat dan kena pada masanya.Disaat banyak pihak dilihat cuba mencampuri urusan yang berkaitan dengan Islam semakin menjadi-jadi semua pihak wajar mengambil serius ingatan yang dibangkitkan oleh YAB Timbalan Perdana Menteri itu sebagai garis panduan dalam apa jua tindakan khususnya yang melibatkan sensitiviti agama satu-satu kaum.

   Apabila isu-isu berkepentingan Islam ini cuba dipolitikkan oleh pihak-pihak tertentu maka sudah tentu ianya akan membangkitkan rasa marah dikalangan orang Islam dan Melayu malah siapa mereka yang cuba bercakap tentang hal-hal membabitkan hukum hakam Islam ?

   Kenyataan YB Datuk Shabudin yang diputar belit pihak tertentu itu bukan sahaja sudah mengundang ancaman serta persepsi yang tidak baik terhadap pemimpin tersebut tetapi ianya sudah sampai ke peringkat menyentuh kepentingan agama Islam dan orang Melayu itu sendiri.

   Seperkara yang perlu diketahui umum adalah isu membabitkan perbahasan YB Datuk Shabudin di Dewan Rakyat baru-baru ini turut disokong oleh Mufti negeri Kelantan serta bekas Hakim Mahkamah Tinggi Syariah Pulau Pinang dan sudah sewajarnya pihak-pihak yang terlibat perlu tampil membuat permohonan maaf memandangkan ianya adalah sejajar serta mengikut undang-undang dan garis panduan agama Islam itu sendiri.

   Paling penting perbahasan itu berlaku di dalam Dewan Rakyat dan pihak-pihak berkepentingan seperti JAKIM serta Menteri terlibat yang menguruskan hal ehwal agama Islam tidak boleh berdiam diri dan perlu tampil membuat penjelasan membantu memulihkan tanggapan orang ramai yang telah salah faham berikutan tindakan pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab menyebarkan kenyataan yang bercanggah daripada apa yang dimaksudkan oleh YB Ahli Parlimen Tasek Gelugor.

   Datuk Musa Sheikh Fadzir
   Setiausaha
   Badan Perhubungan UMNO Negeri Pulau Pinang

   Delete
 2. Lim Guan Eng adalah pemimpin yg paling suci & amat banyak membantu rakyat. Melayu amat sayang kepada hero negara ini.

  Syabas Lim Guan Eng & DAP, parti terhebat dalam dunia.

  ReplyDelete
 3. Cina konon rasuah nk dakwa. Melayu rasuah buat tak tahu .bila tanya siap buang .bakar lari..yg paling tak bole trimaa perangai bacul.maczmni perangai pun ada org sokong ...yer la asyuk. Perangau musibat ni ahli umno punya tabiat sondol jr . Salah betul tolak tepi

  ReplyDelete
  Replies
  1. ya yang rasuah tu cina kapiaq.ah jib gor....perasuah 2.6 billion...kalau islam dan melayu tak kan makan rasuah gitu...

   Delete
  2. Yg. si SETAN PENJAJAH PARASIT/LANUN ZIONazi KAFIR HARBI HOMO JIJIK BerSHIT-DAPJUBOQ BABI punya KURANG AJAQ nak MEROMPAK dan JUAL Negara ISLAM kami ni pd. puak CANNIBAL/NECROPHILIA IS-rael-MOSSAD/SOROS-NA*O/CIA mcm. NEGARA ISLAM kami ni bapa2 HOMO JIJIK depa punya; TAK pula lu TERLOLONG mcm. PUAKA aaahhh?!!

   OI si TERORIS2 spesis 421/742 GILA BABI KEPALA2 BUTOH si HOMO2 JIJIK PENYAMAQ ZIONIS PENJILAT2 JUBOQ BABI si puak TERORIS PENJAJAH ZioNAZI CASH-is-KING DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO KURAP/DIKTATOR madey anak beranak BANGSAT-KULI2 si rejim PENGGANAS KANIBAL/NECROPHILIA ISrael/ZIONIS ni - TAK pula TERLOLONG mcm. PUAKA psl. dpt. RASUAH yg. berBILLION selepas dok lahap TAIK rejim TERORIS KANIBAL/NECROPHILIA IS-rael/ZIONIS aaahhh??!!

   Dan TAK juga si PENJAJAH PARASIT TERORIS DAPJUBOQ BABI ni nak SAMAN Razali kalau berita ni TAK benaq?! Dasar si PENAKUT! Di - http://www.pisau.net/terima-dana-1-2billion-dari-israel-dap-perlu-segera-kemuka-saman/ , Terima Dana 1.2Billion Dari Israel, DAP Perlu Segera Kemuka Saman, Published on 17/08/2016 in DAP by pisau!

   Itulah, bilalah juga si SPRM tu nak MENYIASAT si spesis TERORIS PENJAJAH ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-CIA/NA*O ni yg. boleh dapat RASUAH sbnyk. USD 300 JUTA (RM 1.2 BILLION) dari rejim TERORIS KANIBAL/NECROPHILIA IS(IS)rael tu - begitu juga PDRM untuk siasat bawah AKTA TERORISMA kerana 17 pakar strategi DAPJUBOQ BABI yg. diKETUAI si tony puaKA, di LATIH oleh TERORIS MOSSAD dan si KM spt. TONGGENG eng HOMO boleh pula asyik jumpa DUTA IS(IS)rael, serta IS(IS)rael nak tubuhkan MARKAS TENTERA PENGGANAS dia di Port Dickson – utk. MENAKLUK Selat Melaka; sbg. laluan UTAMA Submarin2 NUKLEAR HARAM IS(IS)rael/NA*O (yg. berPUSAT di Diego Garcia), serta sbg. laluan UTAMA perkapalan industri MINYAK/GAS laut dalam yg. berBILLION(“oil/gas CHOKEPOINT”) yg. MENYAMBUNGkan Lautan PASIFIK-HINDI hingga ke Laut MERAH/MEDITERRANEAN (utk. ke ISrael/Barat)!! Kami RAKYAT tengah TUNGGU ni! SPRM/PDRM bah. TERORISMA – hang buatlah KERJA betul-betul oi!

   Lihat di - http://semuthitam80.blogspot.my/2016/03/12-billion-dana-israel-masuk-akaun.html , 1.2 BILLION DANA ISRAEL MASUK AKAUN PROKSI??? , Posted by Semut Hitam ; dan di - http://wakeupmalaya.com/2016/01/dap-terima-latihan-dari-mossad/ :

   DAP Terima Latihan Dari Mossad?

   January 4, 2016 By WakeUp Malaya

   Bekas Pengarah Strategik Hal Ehwal Orang Melayu-Islam DAP, Mohamad Razali Abdul Rahman menegaskan beberapa kali bahawa DAP mempunyai hubungan istimewa dengan Israel.

   Pada 2012, Razali telah mendedahkan hubungan DAP-Israel ketika berceramah di Putrajaya:
   —–
   Tapi apakah hubungan istimewa Israel dengan DAP? Kalau tak istimewa, tidak kami dilatih hampir 3 tahun oleh Israel. Dilatih oleh pihak Mossad. Saya terima latihan daripada Mossad.

   Untuk pengetahuan Tuan-tuan dan Puan-puan, tiap bulan Lim Guan Eng akan pergi ke Singapura. Saya biasa mengikuti banyak kali rombongan beliau ke Singapura. Dia akan pergi hari Sabtu petang dan akan balik hari Ahad petang.

   Di Singapura, kita akan jumpa dua orang saja. Satu bekas pemimpin atau bekas Perdana Menteri Singapura, Lee Kuan Yew dan lagi satu wakil Duta Israel di sana. Dua ni yang akan kita jumpa.

   Sewaktu kita jumpa dengan Duta Israel atau wakil Israel, Tuan-tuan tahu tak, pihak Israel telah bersetuju memberi dana sebanyak 300 juta USD untuk PRU yang ke 13 ni. USD ya bukan RM ya. Duit tu sekarang berada di Singapura ya....

   Jadi, PI MAMPOS lu si spesis ANAK2 HARAM KULIT BABI-si HOMO2 JIJIK ZIONIS KAFIR HARBI dr. spesis MAK2 PELACUR SUNDAL terKANGKANG TEPI JLN-main JUBOQ2 BABI/BAPAK2 HOMO terTONGGENG JIJIK si BABI2 HANYIR-penuh NANAH lu yg. diROGOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI anak beranak KEPARAT lu!

   Delete
 4. Shabudin: Isu jenayah seksual, berlakunya persetubuhan haram dengan seorang perempuan di bawah umur 16 tahun adalah boleh ditakrifkan sebagai perlakuan rogol. Maka dalam hal ini, dalam Islam sendiri pun tidak memberikan apa-apa pengecualian.

  Maka sekiranya ada apa-apa peraturan undang-undang yang boleh menghukum orang yang merogol, maka undang-undang rogol itu boleh dijalankan. Akan tetapi dalam masa yang sama, dia tidak mengganggu sekiranya pasangan itu diputuskan ataupun dipersetujui untuk berkahwin kerana tidak salah seorang gadis di bawah umur 16 tahun bersabit dengan rogol, dia berkahwin dengan orang yang merogolnya. Itu dari segi undang-undang perkahwinan tidak ada apa-apa kesalahan.

  Halaman 85, perenggan 5-7:

  Datuk Dr Nik Mazian Nik Mohamad [Pasir Puteh]: Yang Berhormat Tasek Gelugor, laluan sikit. Laluan sikit Yang Berhormat Tasek Gelugor. Tadi rogol atau berzina? Kalau zina dia consensual. Dia bersetuju tetapi rogol ini dipaksa. Itu kesalahan jenayah besar.

  Shabudin: Betul. Okey, saya terima. Masalah dia zina kah, masalah dia rogol kah, yang paling penting ialah apabila mereka melalui satu proses keinsafan. Proses mereka bertaubat. Orang berzina, orang rogol ini kesalahannya tetap kesalahan jenayah. Akan tetapi mereka ini mempunyai satu peluang. Mungkin dengan sebab perkahwinan itulah mereka dapat melalui satu kehidupan lain yang lebih sihat, yang lebih baik. Seorang isteri yang dirogol tadi, kalau dia dapat berkahwin, dia tidak akan melalui satu jalan kehidupan masa depan yang gelap.

  Sekurang-kurangnya dia ada suami dia, ada orang yang boleh menjadi suami dia pada ketika itu. Itu adalah satu remedi kepada masalah-masalah sosial yang berlaku dalam masyarakat kita.

  Perkahwinan bawah umur

  Halaman 82, perenggan 1:

  Shabudin: Cuma dalam hal ini, bagi satu keperluan mashalih mursalah dan juga maslahat umum maka ada satu lagi peruntukkan ataupun klausa dalam seksyen 18 yang memperuntukkan bahawa bagi kes-kes tertentu di bawah umur 16 tahun bagi seorang gadis apabila ianya perlu dikahwinkan, maka ia mestilah mendapat terlebih dahulu kebenaran daripada Mahkamah Syariah.

  Halaman 84, perenggan 8-9:

  ReplyDelete
  Replies
  1. kalau berani samanla wartawan terlibat...dah bingai ..mengaku sajala...puak2 perasuah jebon ni memang bingai dan tolol selamanya.....

   Delete
  2. CELAKA lu spesis KEPALA2 BUTOH 501/504 si KAFIR2 HARBI HOMO2 ZIONIS JIJIK TERORIS PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PERASUAH/PEMBUNUH/PEROGOL BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO ANJING KURAP-RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD - TAK habis2 nak mengHINA Islam/umatnya!

   TAK pula lu terLALAK mcm. ANJING KURAP bila rejim2 CANNIBAL/NECROPHILIA Barat-NA*O/IS-rael memBUNUH/MEROMPAK/MEROGOL/memperDAGANGkan ORGAN2 umat ISLAM/KATHOLIK dlm. GENOSID sesuka hati yg. TAK habis2, ke atas DUNIA ISLAM/KATHOLIK termasuk MENUBUHkan IS/ISIL/ISIS (spt. diDEDAHkan oleh bekas PERISIK CIA/NSA, Snowden) aaahhhh???!

   Dan lihat juga perkahwinan anak2 kecil (CHILD MARRIAGES)yg. berLELUASA kat INDIA tu, si HARAM2 JADAH oi!

   Di - http://www.adelaidenow.com.au/lifestyle/parenting/chilling-footage-shows-child-brides-as-young-as-five-bursting-into-tears-after-being-forced-to-marry-older-men/news-story/34f383878da1f09858d24b6d88f0c4c2

   Chilling footage shows child brides as young as five bursting into tears after being forced to marry older men
   The Sun, The Sun

   April 21, 2016

   THIS upsetting video shows weeping children — some as young as five — being forced to marry older grooms in a mass ceremony in India.

   The distressing clip shows a 10-year-old girl crying uncontrollably as she holds the hand of her teenage partner.

   The girl is dressed in a pink veil and can be heard pleading for help as she is forced to walk around a fire seven times in the Hindu ritual......(teruskan membaca)

   Jadi, PI MAMPOS lu si spesis ANAK2 HARAM HOMO KULIT BABI JIJIK ZIONIS KAFIR HARBI dr. spesis MAK2 PELACUR SUNDAL terKANGKANG TEPI JLN.-main JUBOQ BABI /BAPAK2 HOMO terTONGGENG JIJIK si BABI2 HANYIR-penuh NANAH lu yg. diROGOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI anak beranak KEPARAT lu!

   Delete
 5. KAMI SEKELUARGA TAK LUPA MENGUCAPKAN PUJI SYUKUR KEPADA ALLAH S,W,T
  dan terima kasih banyak kepada AKI atas nomor yang AKI
  beri 4 angka [6686] alhamdulillah ternyata itu benar2 tembus .
  dan alhamdulillah sekarang saya bisa melunasi semua utan2 saya yang
  ada sama tetangga.dan juga BANK BRI dan bukan hanya itu KI. insya
  allah saya akan coba untuk membuka usaha sendiri demi mencukupi
  kebutuhan keluarga saya sehari-hari itu semua berkat bantuan AKI..
  sekali lagi makasih banyak ya AKI… bagi saudara yang suka PASANG NOMOR
  yang ingin merubah nasib seperti saya silahkan hubungi KI JAYA,,di no (((085-321-606-847)))
  insya allah anda bisa seperti saya…menang NOMOR 370 JUTA , wassalam.

  ReplyDelete
 6. Org melayu bwh dap tanpa bantuan kerajaan pusat... bersusun bunuh diri terjun jmbatan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yaaa... org melayu cuba fikir logik... mmg org melayu xblh hidup d penang... dap anti melayu + Islam...

   Delete
 7. Sama dgn umno pun konon anti cins tapi kena tipu gak dgn cina jhlw...kesian umno ada ahli yg begong dh tahu salah pun dok sokonh gak.gst tukan menyusahka m sokong gak janji asyuk..begongumnobengong

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cina akan bahagia bwh BN shj... bila pmbngkang menang... ramai cina2 akan d sembelih hidup2... bila org melayu benci dap pada tahap maksimum... mcm kes 13 mei... ramai dah siap sedia... tunggu nak bunuh ja skrg nie... mampus cina dap...

   Delete
  2. TAK habis2 nak mengHINA bangsa ORANG ASAL/INDIGENOUS Islam/Melayu & UMNO terCINTA kami!

   DAPig PARTI MOSSAD/IS-rael!

   HAPUSkan rejim TERORIS ZIONIS KAFIR HARBI PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH KANIBAL/PEROGOL-si puak RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD/NA*O

   Duboq
   A njing
   P anggang

   -si spesis KEPALA BUTOH-si SETAN GILA SEKS PORNO/HOMO JIJIK-mcm. BINATANG buas-SELAMAnya - sbb depa nak JUAL Negara Islam kita, PUSAKA nenek moyang BUMIPUTERA berzaman kita ni pd. rejim2 KANIBAL/NECROPHILIA IS-rael/MOSSAD-NA*O (yg. juga MENUBUHkan TERORIS Kanibal/Necrophilia IS/ISIS/ISIL sp. diDEDAHkan oleh bekas PERISIK CIA/NSA, Snowden – utk. menJATUHkan agama2 ISLAM/KATHOLIK serta mengHAPUSkan bangsa BUMIPUTERA Islam/Katholik, bermula di DUNIA ISLAM Arab)!!!

   OI si TERORIS 418 spesis HOMO KULIT BABI KEPALA BUTOH JIJIK - TAK pula lu TERLOLONG psl. puak TERORIS ZIONIS KAFIR HARBI PENJAJAH PARASIT ZioNAZI BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO ANJING KURAP dpt. RASUAH berBILLION dr. rejim2 KANIBAL/NECROPHILIA Soros-ISrael/MOSSAD-CIA aaahhh??!!

   lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si BANGKAI2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng HOMO JUBOQ BABI/what-the-kok-maria-hannah-betty GILA BABI BETINA2 SUNDAL-PELACUR2 terKANGKANG TEPI JLN./gobindKANGKANG BABI-jagdippyANJING KURAP-raveentharanBANGKAI BABI/rayerHANYIR CELAKA/tony puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/BABIga SUNDAL KURAP!!

   Jadi, PI MAMPOS lu si spesis ANAK HARAM HOMO KULIT BABI JIJIK ZIONIS KAFIR HARBI dr. spesis MAK PELACUR SUNDAL terKANGKANG TEPI JLN.-main JUBOQ BABI /BAPAK HOMO terTONGGENG JIJIK si BABI2 HANYIR-penuh NANAH lu yg. diROGOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI anak beranak KEPARAT lu!

   Delete
 8. KAMI SEKELUARGA TAK LUPA MENGUCAPKAN PUJI SYUKUR KEPADA ALLAH S,W,T
  dan terima kasih banyak kepada AKI atas nomor yang AKI
  beri 4 angka [9274] alhamdulillah ternyata itu benar2 tembus .
  dan alhamdulillah sekarang saya bisa melunasi semua utan2 saya yang
  ada sama tetangga.dan juga BANK BRI dan bukan hanya itu KI. insya
  allah saya akan coba untuk membuka usaha sendiri demi mencukupi
  kebutuhan keluarga saya sehari-hari itu semua berkat bantuan AKI..
  sekali lagi makasih banyak ya AKI… bagi saudara yang suka PASANG NOMOR
  yang ingin merubah nasib seperti saya silahkan hubungi KI JAYA,,di no (((085-321-606-847)))
  insya allah anda bisa seperti saya…menang NOMOR 370 JUTA , wassalam.

  ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.