Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Saturday, April 01, 2017

RUU355 : DAP Buat U-Turn & Jadi Bodoh

Apabila pada awalnya terdapat cadangan supaya kerajaan BN mengambil alih pembentangan meminda Akta Mahkamah Syariah (Bidang Kuasa Jenayah) 1965 di parlimen, puak pembangkang telah menghentam UMNO/BN dengan pelbagai tuduhan liar.


Di antaranya ialah parti PAS sudah bersekongkol dengan parti UMNO dan PAS tali barut UMNO. Puak DAP menggunakan kesempatan ini untuk memburuk-burukkan lagi parti MCA dan GERAKAN dengan mendakwa komponen parti BN itu tidak berfungsi dalam BN.

Ada juga yang menuduh UMNO amat terdesak hinggakan sanggup mencuri kredit pihak lain. Hadi Awang yang mulakan tapi UMNO/BN pula yang hijack di pertengahan jalan, kata puak pembangkang dan pencacai-pencacai mereka.

Ironinya, puak pembangkang yang mengkritik cadangan kerajaan BN membentangkan pindaan RUU355 ini jugalah puak yang mengkritik UMNO/BN apabila Dewan Tertinggi BN memutuskan kerajaan BN tidak akan membentangkan pindaan tersebut!

Bentang pun salah, tak bentang pun salah! Begitulah perangai jijik puak pembangkang yang menggunakan apa sahaja untuk membangkang dan memburuk-burukkan UMNO dan BN. 

Yang bodohnya ialah kenyataan Nga Kor Meng DAP kononnya 'pengumuman kerajaan tidak akan bentang RUU355 terbukti rang undang-undang itu adalah jelas satu helah politik UMNO untuk mengumpan PAS.' DAP bodoh kerana pindaan RUU355 masih wujud dan akan dibentangkan di parlimen oleh Hadi Awang sebagai bil persendirian.

Puak DAP juga berbohong tentang Perkara 4 dalam Perlembagaan Malaysia. Di antara kenyataan DAP :
Semua rakyat wajib sedar perkara 4 Perlembagaan Persekutuan yang jelas menyatakan Perlembagaan adalah undang-Undang tertinggi negara kita dan mana-mana Akta yang bercanggah dengan Perlembagaan adalah tidak sah & tidak berkesan.
Yang sebenarnya tercatat dalam Perlembagaan Malaysia ialah :
Perkara 4. Undang-undang utama Persekutuan.

(1) Perlembagaan ini ialah undang-undang utama Persekutuan dan apa-apa undang-undang yang diluluskan selepas Hari Merdeka yang tidak selaras dengan Perlembagaan ini adalah tidak sah setakat ketidakselarasan itu.
Kita perlu faham bahawa Akta Mahkamah Syariah (Bidang Kuasa Jenayah) 1965 sudah pun sah dan termaktub di negara ini. Tidak ada Akta baharu, cuma pindaan sahaja dan HANYA melibatkan orang Islam sahaja.

Malah, ketika Akta ini dipinda pertama kali pada tahun 1984, ianya diluluskan oleh parlimen tanpa ditolak oleh ahli-ahli parlimen cauvinis DAP.

Hari ini pun dalam kerajaan Selangor, DAP masih lagi bersekongkol sekatil dengan parti PAS, parti yang akan membentangkan pindaan RUU 355 itu. Sampai begitu sekali mainan politik cauvinis DAP yang sanggup buat U-turn untuk menipu rakyat.

Nga Kor Meng DAP mulut celupar kurang ajar juga dengan tanpa malunya menuding jari kepada parti lawan, kononnya  'UMNO sedar sentimen perkauman agama adalah jalan paling senang untuk memesong pandangan rakyat walaupun ia boleh mengundang musibah kepada rakyat & negara'.

Padahal, ahli politik DAP inilah yang  sengaja membangkitkan kemarahan umat Islam dan kaum melayu apabila mempersendakan amalan bersedekah pada sambutan Hari Raya Aidil Fitri


Puak DAP inilah yang sengaja memanaskan isu agama dan menghina adat resam umat Melayu. Mulut puak DAP ini juga begitu jijik kotor hingga sanggup mencarut menghina pemimpin Melayu!


DAP juga bercakap tentang Perlembagaan Malayia padahal dasar-dasar parti cauvinis itu menghina dan berlawanan dengan Perlembagaan.

Di antara dasar parti DAP ialah,
Penghapusan pembahagian antara "bumiputera" dan "bukan bumiputera" dan perlaksanaan kesaksamaan etnik
dan
Penggantian sistem kuota etnik dengan dasar 'merit dan keperluan'
Dasar DAP ini menyesatkan dan melanggar Perkara 153 Perlembagaan Malaysia yang jelas menggariskan kedudukan istimewa Bumiputera dan perizaban kuota.
Perkara 153. Perizaban kuota berkenaan dengan perkhidmatan, permit, dsb. bagi orang Melayu dan anak negeri mana-mana antara Negeri Sabah dan Sarawak.

(1) Menjadi tanggungjawab Yang di-Pertuan Agong untuk melindungi kedudukan istimewa orang Melayu dan anak negeri mana-mana antara Negeri Sabah dan Sarawak dan kepentingan sah kaum-kaum lain mengikut peruntukan Perkara ini.

(2) Walau apa pun apa-aa jua dalam Perlembagaan ini, tetapi tertakluk kepada peruntukan Perkara 40 dan peruntukan Perkara ini, Yang di-Pertuan Agong hendaklah menjalnakan fungsinya di bawah Perlembagaan ini dan undang-undang persekutuan mengikut apa-apa cara yang perlu untuk meindungi kedudukan istimewa orang Melayu dan anak negeri mana-mana antara Negeri Sabah dan Sarawak dan untuk memastikan perizaban bagi orang Melayu dan anak negeri mana-mana antara Negeri Sabah dan Sarawak apa-apa perkadaran yang difikirkan munasabah oleh Yang di-Pertuan Agong daripada jawatan dalam perkhidmatan awam (selain perkhidmatan awam sesuatu Negeri) dan daripada biasiswa, danasiswa dan keistimewaan pendidikan atau latihan yang seumpamanya atau kemudahan khas lain yang diberikan atau diadakan oleh Kerajaan Persekutuan dan, apabila apa-apa permit atau lesen dikehendaki oleh undang-undang persekutuan bagi mengendalikan apa-apa pertukangan atau perniagaan, maka, tertakluk kepada peruntukan undang-undang itu dan Perkara ini, daripada permit dan lesen itu.
Seterusnya : Klik Sini
Cauvinis DAP juga memperjuangkan dasar ini :
Pengembalian pilihanraya majlis tempatan
Padahal, pada 14 Ogos 2014, Mahkamah Persekutuan telah memutuskan bahawa Enakmen Pilihan Raya Kerajaan Tempatan (Pulau Pinang dan Seberang Prai 2012) yang diluluskan DUN Pulau Pinang pada 2012 adalah bertentangan dengan P
Perlembagaan dan undang-undang diluluskan Parlimen.

Turut dipersoalkan ialah Fasal II (Matlamat-matlamat) Perlembagaan parti DAP perenggan 4 iaitu :
4. Mengiktiraf kebebasan beragama sebagai hak asasi yang merangkumi kebebasan pelbagai agama daripada diancam oleh undang-undang yang bersifat menindas dan akta-akta yang berunsur diskriminasi;
Perenggan 4 Fasal II ini tidak menyatakan yang parti DAP mengiktiraf agama Islam sebagai agama Persekutuan. Ianya juga telah melanggar Perkara 11 (Kebebasan beragama) dalam Perlembagaan Malaysia yang jelas menyatakan :
(1) Tiap-tiap orang berhak menganuti dan mengamalkan agamanya dan, tertakluk kepada Fasal (4), mengembangkannya.

(4) Undang-undang Negeri dan berkenaan dengan Wilayah-Wilayah Persekutuan KualaLumpur, Labuan dan Putrajaya, undang-undang persekutuan boleh mengawal dan menyekat pengembangan apa-apa doktrin atau kepercayaan agama di kalangan orang yang menganuti agama Islam.
Terdapat kawalan dan sekatan untuk mengembangkan agama lain di kalangan orang Islam seperti termaktub dalam Perlembagaan negara TETAPI perlembangaan cauvinis DAP TIDAK mahukan undang-undang yang berbentuk sekatan dan diskriminasi.

Kerana itu kita menyarankan kepada puak DAP supaya perbetulkan dahulu dasar-dasar parti yang menyesatkan ini dahulu. Rakyat juga menyarankan agar ROS mengharamkan parti cauvinis DAP dengan kadar segera tanpa takut.SHARE ARTICLE :

31 comments:

 1. DAPig ni mmg kena haramkan dah. Merosakkan negara aja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. #DESTROY the Penjajah Parasit/Penyamun KAFIR HARBI DAPerasuah-no 1 Dunia JUBOQ BABI & KULI2-terTONGGENG dia-si PKRHOMO ANJING KURAP/madey anak BERANAK BANGSAT!

   Lihat PENDEDAHAN ni oleh bekas Pengarah Strategik Hal Ehwal Orang Melayu-Islam DAP, Mohamad Razali bin Abdul Rahman, ketika berceramah di Putrajaya pada 3 Julai 2012 - tentang MO Setan Zionis ‘Malaysian Malaysia’-si TERORIS PENJAJAH PARASIT/PENYAMUN KAFIR HARBI HOMO DAPJUBOQ BABI; lihat di https://aidcnews.wordpress.com/2017/03/17/modus-operandi-malaysian-malaysia-didedahkan-bekas-aktivis-dap/ :

   Modus Operandi ‘Malaysian Malaysia’ Didedahkan Bekas Aktivis DAP

   AIDCNews

   , March 17, 2017

   ...Lim Kit Siang biasa kata dalam mesyuarat, Raja-raja yang ada di Malaysia ini adalah dari keturunan lanun, perompak dan penjudi. …Tuan-tuan masih ingat tak apa yang berlaku pada 11 April (2012) yang lalu, semasa pertabalan Yang Maha Mulia Duli Yang Dipertuan Agong. Tengok, bagaimanakah mereka menghina dan mencaci Raja.

   Kerana apa? Mereka yakin kalau dapat tawan Putrajaya, itulah pertabalan terakhir Agong di bumi Malaysia ni. Lepas ini tak ada dah. Kita akan lantik Presiden. Kita akan turunkan sembilan Raja. Kita akan lantik satu Presiden.

   Presiden pertama, memang kita akan bagi kat orang Melayu. Yang pertama sahaja. Lepas yang kedua, seterusnya akan diberi kepada orang Cina dan India. Macam Singapura lah....

   Azan kita tidak akan benarkan.....

   Bahasa Inggeris, kita akan jadikan bahasa kebangsaan. Bahasa Malaysia Cuma sebagai bahasa perantaraan sahaja. Bahasa Inggeris bahasa utama, bahasa kedua kita akan galakkan adalah bahasa Mandarin.

   Bagi DAP, bahasa Malaysia is a not value language.

   Inilah agensi pertama kita akan bubarkan selepas dua minggu kami tawan Putrajaya. MARA….Kita akan tubuhkan agensi lain bukan MARA. Nama MARA akan dihapuskan…..

   Tuan-tuan tahu tak dalam satu mesyuarat, Lim Kit Siang dengan Lim Guan Eng kata apa, “Bangsa yang paling bodoh dan yang paling malas dalam dunia ini adalah bangsa Melayu…. Dia kata, nilai seorang Melayu ni, “Nilai seorang Melayu ni RM100 sahaja. No more than that value.” .......

   Kami ingin menjadikan Malaysia sebagai sebuah Republik, macam Singapura....DAP paling benci tiga benda; Islam, Melayu dan Raja….Dia akan tukar Rejimen Askar Malaysia selepas ini. perkataan Melayu tu dia akan buang.

   Begitulah juga dengan Panglima Angkatan Tentera dengan KPN. Dua-dua jawatan tertinggi khas untuk orang Cina saja. Dia tak akan bagi dekat orang Melayu. Eksklusif untuk orang Cina…..

   Majlis Agama Islam akan dibubarkan dan akan digantikan dengan Majlis Antara Agama. Semua agama duduk dalam satu jabatan macam IFC. Kita akan gabung dan duduk dalam satu jabatan.

   Begitu juga wang zakat, boleh digunakan oleh orang bukan Islam. ....

   Mahkamah Syariah. Mahkamah yang berteraskan agama tidak akan dipraktikkan lagi di bumi Malaysia. Kita akan guna satu Mahkamah Sivil saja, yang lain semua kita akan tolak. Kita tidak akan iktiraf. Dasar Ekonomi Baru (DEB). Lepas Lim Guan Eng ambil sumpah, inilah kenyataan pertama dia, “Akan hapuskan Dasar Ekonomi Baru.”….

   Tuan-tuan tahu tak, kalau DAP dapat perintah banyak warganegara Taiwan, Hong Kong, Singapura akan memohon jadi rakyat Malaysia selepas ini...... (baca sendiri artikel amat PENTING ini sepenuhnya)

   (Tok Landak)

   Nota: Kalau berita ni TAK benaq, kenapa Razali TAK diSAMAN oleh spesis TERORIS PENJAJAH Zionis DAPJUBOQ BABI-si KAFIR HARBI PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL-si puaka RASIS/PORNO/HOMO-si KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD ni?!! Dan kita boleh agak kenapa zah*dKITOL-geng AnwaqHOMO/KD*GAGAL tu enggan MENYIASAT bawah Akta TERORISMA!

   Dan si spesis PENYAMAQ2 PENAKUT KULIT BABI DAPJUBOQ BABI ni juga sedg. menCURI identiti RAZALI/TOK LANDAK/NEK TEMPOYAK/MAKCIK SAMBAL BELACAN utk. SABOTAJ/PALSUkan komen2 yg. ANTI-DAPJUBOQ BABI & yg. pro-YAB PM; serta mengGERTAK nak BUNUH/ROGOL Nek Tempoyak & Bapanya yg. bekas ASKAR, kerana depa punya TAKUT atas PENDEDAHAN Razali ni & mulut2 CILI PADI BERAPI Tok Landak/Nek Tempoyak/Makcik Sambal Belacan yg. amat ANTI-DAPJUBOQ BABI!

   Delete
 2. Mana2 umat Islam yang membaca artikel ini dan masih menyokong DAP adalah pengkhianat agama.

  ReplyDelete
 3. Aku ted kentot..aku pengkhianat agama..
  Aku penjilat tegar Dap...aku pedulik hapa...hahaha

  ReplyDelete
  Replies
  1. memang la org melayu tak peduli pun kalo ko nak jilat DApigs sepuas puasnya...who care...??? org gila...sapa nak pedulik..?? buang masa jer layan pukimak ni...!!! ptuiihhh.

   Delete
 4. Nampaknya orang ramai terpaksa menunggu lebih lama - jika memang ada ruang untuk itu - bagi melihat Tun Dr Mahathir berdebat dengan Datuk Seri Nazri Aziz.

  Selepas polis memberikan kebenaran bersyarat debat itu diadakan di Shah Alam, hari ini sepucuk surat daripada polis menyatakan kebenaran itu dibatalkan.

  Pembatalan itu dinyatakan Pengarah Urusan Kumpulan Media Karangkraf, Datuk Hussamuddin Yaacob, melalui akaun Twitter beliau sebentar tadi.

  Pilihan Editor

  Merungkai misteri penandatangan wanita akaun Jho Low
  "Pelik, dialog Tun M vs Ds Nazri, semalam kami terima surat lulus permit. Petang ni terima surat batal permit. Payah!! " katanya.

  Makluman itu tiba sehari selepas polis Shah Alam memberi kebenaran kepada Karangkraf menganjurkan majlis berkenaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. dan sah jebon ni songlap duit rakyat 2.6 billion ...

   Delete
  2. Kamu ni bahalol ke apa? Dah berapa kali cakap 2.6 bilion tu derma Arab? Kalau duit rakyat yg keluarkan BNM, ini kan tidak.

   Delete
  3. CELAKA lu si TERORIS KAFIR2 HARBI 855/857 si spesis GILA KANGKANG2 BABI HOMO2 RASIS dr. spesis BAPA2 HOMO KULIT BABI KEPALA BUTOH-si PENCUCI2 KANDANG BABI/MAK2 PELACUR BITCH/WHORE/HANTU RAYA-main JUBOQ2 BABI lu, si spesis KEPALA2 BUTOH DAPJUBOQ BABI oi! Yg. lu nak JUAL Negara Islam kami dgn. melahap RASUAH $1.2 BILLION dr. IS-rael-MOSSAD/NATO tak pula lu MELALAK mcm. ANJING KURAP ya?! BABI BABI lu!

   #DESTROY the Penjajah Parasit Pembunuh DAPenyamun JUBOQ BABI & KULI2-terTONGGENG dia-si PKRHOMO ANJING KURAP/madey anak BERANAK BANGSAT!

   DAPig PARTI MOSSAD/IS-rael!

   HAPUSkan rejim TERORIS ZIONIS KAFIR HARBI PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH KANIBAL/PEROGOL-si puak RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD/NA*O

   Duboq
   A njing
   P anggang

   -si spesis KEPALA BUTOH-si SETAN GILA SEKS PORNO/HOMO JIJIK-mcm. BINATANG buas-SELAMAnya - sbb depa nak JUAL Negara Islam kita, PUSAKA nenek moyang BUMIPUTERA berzaman kita ni pd. rejim2 KANIBAL/NECROPHILIA IS-rael/MOSSAD-NA*O (yg. juga MENUBUHkan TERORIS Kanibal/Necrophilia IS/ISIS/ISIL sp. diDEDAHkan oleh bekas PERISIK CIA/NSA, Snowden – utk. menJATUHkan agama2 ISLAM/KATHOLIK serta mengHAPUSkan bangsa BUMIPUTERA Islam/Katholik, bermula di DUNIA ISLAM Arab)!!!

   OI si TERORIS2 spesis HOMO KEPALA2 BUTOH JIJIK - TAK pula lu TERLOLONG psl. puak TERORIS ZIONIS KAFIR HARBI PENJAJAH PARASIT ZioNAZI BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO ANJING KURAP dpt. RASUAH berBILLION dr. rejim2 KANIBAL/NECROPHILIA Soros-ISrael/MOSSAD-CIA aaahhh??!!

   lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si BANGKAI2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng HOMO JUBOQ BABI/what-the-kok-maria-hannah-betty GILA BABI BETINA2 SUNDAL-PELACUR2 TEPI JLN./gobindHOMO BABI-jagdippyANJING KURAP-raveentharanBANGKAI BABI/rayerHANYIR CELAKA/tony puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/BABIga SUNDAL KURAP!!

   Jadi, PI MAMPOS lu si spesis ANAK2 HARAM KULIT BABI-si HOMO2 JIJIK ZIONIS KAFIR HARBI dr. spesis MAK2 PELACUR SUNDAL terKANGKANG TEPI JLN-main JUBOQ2 BABI/BAPAK2 HOMO terTONGGENG JIJIK si BABI2 HANYIR-penuh NANAH lu yg. diROGOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI anak beranak KEPARAT lu!


   Delete
 5. ceh perasuah..songlap duit rakyat berbillion...tak payah cakap tentang islam la oooiii...buat malu pada kapiaq saja...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yg lebih memalukan pada kapiaq adalah ada anjing2 ternakan kapiaq memperjuangkan agenda2 kapiaq dapigs termasuklah puak2 murtad dan LGBT.

   Delete
  2. Bahalol kamu ni.Madey pun kata tak ada bukti.

   Delete
 6. hancurkan DAP tapi membiarkan bangsat2 melayu kat Putrajaya tu rakus membalun semua khazanah Negara??? Apa bezanya??? Ya aku mmg setuju kalau ghaibkan terus DAP komunis nih tapi haramjadah2 melayu yang masih berkuasa ni macamana????? tolong jawap siket...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ko senaraikan siapa yg 'membalun semua khazanah Negara' ko tu lepas tu ko bawak ke balai polis atau SPRM. Aku dengar pemimpin2 dapigs di Pulau Pinang dan Selangor pun sedang disiasat sebab ada bukti mereka 'membalun duit rakyat'.
   Setakat menyalak siang malam menghasut tak menjadi pun tak guna jugak.

   Delete
  2. Sekarang Puterajaya dan bersih. Yg balun wang rakyat tu semua ada dalam pakatan. Itu pun kau tak tahu ke?

   Delete
  3. TAK habis2 mengHINA pemimpin2 ORANG ASAL/INDIGENOUS Islam/Melayu terCINTA kami dr. UMNO!

   CELAKA lu si TERORIS PENYAMAQ PENAKUT KAFIR HARBI yeeHOMO si GILA KANGKANG BABI HOMO RASIS dr. spesis BAPA HOMO KULIT BABI KEPALA BUTOH-si PENCUCI KANDANG BABI/MAK PELACUR BITCH/WHORE/HANTU RAYA-main JUBOQ2 BABI, si spesis KEPALA2 BUTOH PENJAJAH PARASIT/LANUN DAPJUBOQ BABI oi!

   DAPig PARTI MOSSAD/IS-rael!

   HAPUSkan rejim TERORIS ZIONIS KAFIR HARBI PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH KANIBAL/PEROGOL-si puak RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD/NA*O

   Duboq
   A njing
   P anggang!

   Delete
 7. JING RBA DAPig TAK MAMPU NAK MENYALAK !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. BANGSAT lu 12.10 JIJIK DAPJUBOQ BABI! Yg. MENCARUT/mengGERTAK YAB PM/Keluarga beliau serta nak BUNUH Nek Tempoyak/bapa dia yg. bekas ASKAR - TAK pula lu DELETE selama ni?! PI MAMPOS lu si spesis KEPALA BUTOH!

   zah*dKITOL-geng AnwaqHOMO si TUAN JUBOQ BABI lu tu, boleh MAMPOS! TAKkan jadi PM!

   Tok Landak.

   Delete
  2. Yg. lu pi CURI identiti & SABOTAJ/PALSUkan komen TOK LANDAK apahal, si spesis KULIT BABI HOMO CELAKA 227 OI?!!

   lu si TERORIS KAFIR HARBI 227 si GILA KANGKANG BABI HOMO RASIS dr. spesis BAPA HOMO KULIT BABI KEPALA BUTOH-si PENCUCI KANDANG BABI/MAK PELACUR BITCH/WHORE/HANTU RAYA-main JUBOQ2 BABI, si spesis KEPALA BUTOH PENJAJAH PARASIT/LANUN DAPJUBOQ BABI oi!

   NOTIS PENTING dari TOK LANDAK:

   Si spesis PENAKUT KEPALA2 BUTOH HOMO-si GILA BABI KAFIR HARBI PENYAMAQ2 ‘Tok Land*k/Tok Land*k Jr‘, tedHOMO/dinPELAHAP TAIK, Jiran-Cucu Nek Tempoy*k,PENYAMAQ2 'makcik sambal belac*n/raza*i' & GENG TERORIS HOMO JIJIK depa-si KULI2 ZIONIS KAFIR HARBI BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO ANJING KURAP, sdg. mcm. GILA BABI - MENGAMUK, MENYAMAQ, MENCARUT & COPY-PASTE/SABOTAJ/PALSUkan komen2 yg. ANTI-BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO ANJING KURAP; dan mengHINA/mengGERTAK para PEMIMPIN2 bangsa ORANG ASAL/INDIGENOUS Islam/Melayu terCINTA kita dr. UMN* serta KELUARGA mereka; serta menCURI nama/identiti RAZALI/TOK LANDAK/NEK TEMPOYAK/MAKCIK SAMBAL BELACAN & mengGERTAK nak BUNUH/ROGOL kita, bapa (bapa Nek Tempoyak adalah bekas ASKAR)/mak/adik/kakak - utk. memFITNAH & MENUTUP mulut CILI PADI BERAPI Tok Landak; Makcik Sambal Belacan (TULEN) & Nek Tempoyak!!! !!


   Lepas tu nak PAKSA kita berHEMAH pula – jadi, PI MAMPOS lu si spesis ANAK2 HARAM KULIT BABI-si HOMO2 JIJIK ZIONIS KAFIR HARBI dr. spesis MAK2 PELACUR SUNDAL terKANGKANG TEPI JLN-main JUBOQ2 BABI./BAPAK2 HOMO terTONGGENG JIJIK si BABI2 HANYIR-penuh NANAH lu yg. diROGOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPJUBOQ BABI anak beranak KEPARAT lu!

   Tok Landak.

   Delete
 8. Mahathir Bapa Perasuah Negara (gelaran olen LKS) kau orang sokong pula. Semua anak2nya billionaire. Mencekik darah rakyat dengan memberi projek2 perjanjian berat sebelah kepada kroni2nya yang merugikan kerajaan dan rakyat. Sekarang dah macam ayam berak kapur sebab kroni2 dan proxy2 dah lari.

  ReplyDelete
 9. susah cakap dgn org buta tuli....heyy..aku nk compile dan bg nama penyangak2 tu apa pekdahnya? sendiri mau ingat la skrg keadaan ekonomi/social/politik macamana. Semua pergi sekolah kan? Baguslah tangkap semua haramjadah2 x kira la kau parti mana pun...DAP mmg sah ancaman pd umat islam tapi UMNO menggunakan sentimen ini utk terus berkuasa...dan terus menyamun (x semua tapi majority). jadi...nak letak kepercayaan pd sapa lagi???? Kalau kau kerja kontraktor kau tau la...G1-G7...kau tau la macamana mainan dia kat dalam...

  ReplyDelete
  Replies
  1. TAK habis2 mengHINA pemimpin2 ORANG ASAL/INDIGENOUS Islam/Melayu terCINTA kami dr. UMNO!

   CELAKA lu si TERORIS PENYAMAQ PENAKUT KAFIR HARBI yeeHOMO si GILA KANGKANG BABI HOMO RASIS dr. spesis BAPA HOMO KULIT BABI KEPALA BUTOH-si PENCUCI KANDANG BABI/MAK PELACUR BITCH/WHORE/HANTU RAYA-main JUBOQ2 BABI, si spesis KEPALA2 BUTOH PENJAJAH PARASIT/LANUN DAPJUBOQ BABI oi!

   DAPig PARTI MOSSAD/IS-rael!

   HAPUSkan rejim TERORIS ZIONIS KAFIR HARBI PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH KANIBAL/PEROGOL-si puak RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD/NA*O

   Duboq
   A njing
   P anggang!

   Delete
 10. aku takda masalah jika bn/umno berkuasa tapi buang 80% yang duk ada sekarang tu. Integriti konon...tahikkk....

  ReplyDelete
  Replies
  1. CELAKA lu si TERORIS PENYAMAQ PENAKUT KAFIR HARBI yeeHOMO si GILA KANGKANG BABI HOMO RASIS dr. spesis BAPA HOMO KULIT BABI KEPALA BUTOH-si PENCUCI KANDANG BABI/MAK PELACUR BITCH/WHORE/HANTU RAYA-main JUBOQ2 BABI, si spesis KEPALA2 BUTOH PENJAJAH PARASIT/LANUN DAPJUBOQ BABI oi!

   PENJAJAH/PARASIT/LANUN DAPJUBOQ BABI lu tu yg. patut diBUANG & diMAMPOSkan mcm. SAMPAH, si HOMO KULIT BABI oi!

   Delete
 11. Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad mempersenda keputusan polis membatalkan kebenaran terhadap penganjuran debat antara beliau dan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Datuk Seri Nazri Aziz.

  Ibu Pejabat Polis Daerah Shah Alam dalam surat kepada Kumpulan Media Karangkraf selaku penganjur debat itu berkata kelulusan itu dibatalkan atas alasan ketenteraman awam berikutan aduan daripada penduduk setempat.

  Bagaimanapun, Mahathir menegaskan bahawa lokasi debat itu, di pejabat Karangkraf di Shah Alam, adalah kawasan perindustrian.

  Pilihan Editor

  Menjejak urus niaga haram serumpun
  "Petang tadi saya dapat maklumat, polis kata tak boleh, kononnya ada orang-orang di situ buat laporan, takut jadi huru hara.

  "Bukan ada siapa pun duduk di situ, yang ada kilang saja. Jadi sekali lagi dibatal. Dibatal kerana apa, kerana takut," kata Mahathir dalam satu ceramah anjuran BERSATU di Cheng, Melaka malam tadi.

  Memetik pepatah Melayu dalam lirik lagu BERSATU, "Berani kerana benar, takut kerana salah", Mahathir berkata kerajaan takut kerana tahu ia telah melakukan kesilapan.

  "Yang tangguh nak bahas ini kerana dia tahu dia salah, dia mencuri. Ada bukti jelas dia mencuri tetapi tak berani nak cakap," katanya.

  Debat sebelum ini sepatutnya berlangsung pada 25 Mac di Kuala Kangsar tetapi dibatalkan selepas polis Perak enggan memberi kelulusan.

  Ia kemudian dirancang diadakan di Shah Alam, dengan Kumpulan Media Karangkraf bertindak selaku penganjur.

  Bagaimanapun, Pengarah Urusan kumpulan itu, Datuk Hussamuddin Yaacob melalui akaun Twitter beliau semalam mengumumkan pembatalan acara itu sehari selepas polis Shah Alam memberi kebenaran.

  "Pelik, dialog Tun M vs Ds Nazri, semalam kami terima surat lulus permit. Petang ni terima surat batal permit. Payah!!" katanya.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nak berDEBAT mcm. HARAM JADAH dgn. puaka2 TERORIS HOMO PENJAJAJAH PARASIT/LANUN DAPJUBOQ BABI?!!! PALA HOTAK lu - baik lu MAMPOS saja - lagi kami, ORANG ASAL/INDIGENOUS Islam/Melayu di TANAH MELAYU; pusaka nenek moyang BUMIPUTERA berzaman kami ni SUKA, lu ada paham!!!!!

   CELAKA lu si TERORIS KAFIR HARBI 1258 si GILA KANGKANG BABI HOMO RASIS dr. spesis BAPA HOMO KULIT BABI KEPALA BUTOH-si PENCUCI KANDANG BABI/MAK PELACUR BITCH/WHORE/HANTU RAYA-main JUBOQ2 BABI, si spesis KEPALA2 BUTOH PENJAJAH PARASIT/LANUN DAPJUBOQ BABI oi!

   Yg. lu nak JUAL Negara Islam kami dgn. melahap RASUAH berBILLION pd. IS-rael-MOSSAD/NA*O tak pula lu MELALAK mcm. ANJING KURAP ya – lu ingat NEGARA ISLAM ni bapa homo BANGKAI PENJAJAH DAPJUBOQ BABI lu punya?! BABI BABI lu!

   Tok Landak.

   Delete
 12. NYAHkan si naz*riKITOL BABI tu dr. UMN*! Tgk. si naz*iHOMO ni yg. TAK habis2 nak MENJILAT si PENJAJAH PARASIT KAFIR HARBI – sekrg. mengHINA pula artis BUMIPUTERA Islam India, Datuk SHAH RUKH KHAN! BABI lu Naz*iKEPARAT! Lihat di - http://www.themalaysiantimes.com.my/nazri-might-contact-rajinikanth-as-latest-ambassador/ , Shah Rukh Khan not good enough, Melaka needs Rajinikanth, March 21, 2017 by editor!

  JANGAN ingat kami ORANG ASAL/INDIGENOUS Islam/Melayu akan terPERANGKAP dgn. MO-DALANG DUA MUKA menJIJIKkan & paling LICIK oleh si KULI-naz*iKITOL /TUAN DAPJUBOQ BABI dia –yg. sebenaqnya nak MEMERANGKAP/mengHINA/mengGERTAK YAB PM Orang Asal/Native/Indigenous Islam/Melayu tercinta kita dgn. berDEBAT yg. TAK berFAEDAH tu!

  Si Naz*iHOMO ni juga patut MAMPOS pun dr. KemPelanc**gan tu - habis warisan/identiti/hak ORANG ASAL/INDIGENOUS Islam/Melayu makin terKIKIS - bahkan majalah2 KemBANGSAT ni juga MENAFIkan bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu sbg. ORANG ASAL/INDIGENOUS di TANAH MELAYU, pusaka nenek moyang BUMIPUTERA berzaman kita ni!

  CELAKA lu naz*iHOMO KITOL!

  Tok Landak.

  Nota: Tgklah adat NIKAH Islam/Melayu, PUSAKA nenek moyang ORANG ASAL/INDIGENOUS Islam/Melayu kita, habis si menantu BETINA PORNO & anak JANTAN PORNO si naz*iHOMO ni, JAHANAMkan dgn. berCIUM MULUT mcm. OMPUTIH (anak JANTAN porno BERPOYA dia kerja apa sebenaqnya???!!) - yg. GANJILnya si MENANTU PORNO ni jadi KAYA RAYA mcm. JUTAWAN serta asyik memPAMERkan lambang2 puak Freemason/Iluminati (spt. PIRAMID/BURUNG HANTU) yg. diKUASAI puak ZIONIS2 HOMO/PORNO keparat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Si KULI naz*iBANGSAT ni asyik berPELUKAN & berPEGANGAN tangan mcm. puaka HOMO dgn. si TONGGENG eng HOMO BANGKAI BABI tu!

   Si naz*iHOMO ni juga asyik berulang alik ke BERLIN - pusat Setan HOMO ZIONIS paling JIJIK di dunia ("anything goes" - termask. SEKS dgn. BINATANG, iatu BESTIALITY)!

   Tok Landak.

   Delete
  2. SPRM patut MENYIASAT si naz*iHOMO yg. sungguh menCURIGAkan ini!

   Tok Landak.

   Delete
  3. Rang Undang-undang Mah- kamah Syariah (Bidang Kuasa Jenayah) (Pindaan) 2016 atau RUU 355 akan dibentangkan pada hari terakhir sesi Dewan Rakyat Khamis ini selepas semua urusan kerajaan selesai dijalankan.

   Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, kerajaan akan menye­rahkan kepada budi bicara Yang Dipertua Dewan Rakyat untuk membenarkan pembentangan rang undang-undang tersebut dilakukan.

   “RUU 355 ini akan dibentangkan oleh Ahli Parlimen Marang, Datuk Seri Abdul Hadi Awang sebagai rang undang-undang persendirian dan kita akan serahkan kepada Speaker (Yang Dipertua Dewan Rakyat) untuk membenarkan pembentangan itu dilakukan setelah semua urusan kerajaan selesai.

   Delete
 13. Alhamdulillah. Doakan pembentangan RIU355 berjaya dibentangkan dengan selamatnya.
  Insya Allah semoga keberkatan Allah SwT buat negara ini dan menghilangkan pengaruh jht pengkhianat Agama Islam

  Insya Allah slg DS Najib mnjadi PM dan DS Zahid TPM undang2 ini dpt dibentangkan

  ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.