Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Tuesday, August 22, 2017

Bukti Kerajaan DAP Zalim : Surat Rakyat Disampahkan!

Di awal pentadbiran kerajaan DAP Pulau Pinang, Lim Guan Eng mendabik dada untuk menjadikan negeri Pulau Pinang sebagai negeri the most environmentally sound and liveable city in Malaysia melalui pendidikan, penguatkuasaan dan penghargaan.


Yang pastinya, Lim Guan Eng telah berbohong kepada rakyat apabila mendakwa kononnya kerajaan DAP negeri 'komited dalam usaha memelihara alam sekitar melalui initiatif Cleaner, Greener, Healthier and Safer Penang.'

Pembohongan Guan Eng DAP terserlah apabila isu kilang haram di Kampung Sungai Lembu, Penanti didedahkan. Beliau juga gagal sebagai pemimpin apabila mengambil pendirian menyorok di belakang parti BN dengan menuding jari kepada pihak tersebut.

Lebih memalukan apabila pemilik banglo terlajak murah yang berdepan dengan kes rasuah ini sebenarnya tidak mempedulikan kesengsaraan penduduk sekitar kilang haram itu. Ianya terbongkar apabila beberapa surat JKKK Kampung Sungai Lembu didedahkan.

Malah, surat JKKP bertarikh 25hb September 2016 itu turut disertai dengan senarai tanda tangan 179 wakil penduduk di kawasan terlibat yang mendesak kerajaan DAP supaya mengambil tindakan terhadap kilang yang mencemarkan perkampungan mereka.Bukan itu sahaja, kerajaan DAP begitu jelas melindungi aktiviti kilang haram ini apabila segala pendedahan dan rayuan rakan ADUN PKR mereka dibakulsampahkan begitu sahaja. Dan ADUN PKR ini menjadi target puak RBA dan DAP dengan pelbagai penghinaan dan ugutan sehingga ADUN PKR itu bernekad untuk tidak bertanding lagi pada PRU14 nanti.

Jawapan Lim Guan Eng DAP kepada soalan lisan tentang isu kilang haram ini pada Sidang DUN 19-24hb Mei 2017 juga amat mendukacitakan. Beliau sendiri mengaku bahawa notis mengosongkan bangunan bertarikh 9 Jun 2015 dan notis berhenti perniagaan sebanyak 2 kali (24 Jun 2016 dan 18 Oktober 2016) telah dikeluarkan oleh agensi kerajaan DAP

Tetapi kilang itu above the law dan masih beroperasi tanpa mempedulikan notis-notis agensi kerajaan DAP. Ianya menimbulkan anggapan bahawa kilang haram itu dilindungi oleh individu yang berpengaruh dalam kerajaan DAP negeri.

Persepsinya ialah individu ini pula mungkin mendapat imbuhan atau mempunyai pertalian saudara dengan pemilik kilang kerana sanggup membelakangi rintihan dan kesengsaraan penduduk kampung yang berkemungkinan besar adalah penyokong Pakatan Pembangkang pada PRU12 dan PRU13.

Di antara kronologi yang diperjelaskan oleh ADUN PKR itu:
18 Februari 2015:

Buat lawatan mengejut bersama Pejabat Tanah dan MPSP ke kilang bakar sawdust (habuk kayu) dalam ladang kelapa sawit. Baru dapat aduan yang 40 dari 500 penduduk Sungai Lembu sakit kanser semasa program ziarah CNY dan mereka khuatir mungkin datang dari aktiviti pembakaran di kilang haram. Rupanya kilang ini telah beroperasi selama 10 tahun dan mengeluarkan asap yang hingga saya kena bawa anak saya ke hospital untuk masukkan gas! Pejabat tanah dan MPSP akan check jika ini kilang haram sebab beroperasi dalam tanah pertanian dan pembakaran tanpa ada proses kawalan. Pekerja-pekerja Myanmar tak pakai face mask pun.

6 Mei 2015 (4.00 pm):

Saya dan pegawai-pegawai ADUN Penanti mendapat aduan kecemasan berlaku kes kemalangan teruk di kilang haram yang saya baru habis mesyuarat untuk merayu pihak berkuasa untuk ambil tindakan tegas bawah akta bangunan Akta 133. Sebelum ini, saya telah bawa 5 usul untuk Sidang DUN untuk menguatkuasakan Akta 133 dan lain-lain garis panduan tetapi telah ditolak pada 30 April 2015 tapi saya akan bahas bila Sidang DUN sambung pada 11 Mei 2015 ini insyaallah dengan harapan kemalangan kebakaran yang baru berlaku tidak akan berulang lagi! Seorang drebar lori baru terbakar 93% dan dikhuatiri tidak dapat diselamatkan apabila terjatuh ke dalam pit yang bakar sawdust habuk kayu yang dibakar menjadi activated carbon untuk water heater.

Saya dah post video dan laporan kepada pihak berwajib mohon kuatkuasakan supaya struktur dan garis panduan keselamatan diikut sebelum berlaku lagi kejadian accident macam tadi terhadap drebar lori yang sedang tuang sawdust tapi terjatuh ke dalam tempat pembakaran sebab tak ada safety procedure.

Berjumpa JKKK kampung Sungai Lembu yang tolong selamatkan driver lori dan reporters suratkhabar Cina yang tengok video dan ikut saya ke kilang haram. Tapi kami diberi amaran jangan masuk dalam kilang haram yang telah beroperasi selama 10 tahun di atas tanah pertanian.

JKKK telah serah senarai penduduk yang mengalami sakit kronik kepada Jabatan Kesihatan untuk siasat punca.

MPSP kata kompaun maksima only RM250.

9 Mei 2015:

China Press dan Guang Ming Daily melaporkan kes kemalangan ngeri yang menyebabkan kebakaran 93% kepada drebar lori di kilang haram. Saya rancang nak bahaskan Isnin ini dalam Sidang Dun memohon state planning committee dan pihak berkuasa menguatkuasakan garis panduan keselamatan dan pencemaran untuk kilang-kilang haram dan aktiviti-aktiviti pembukaan tanah yang tak ikut garis panduan. Doa-doa Allah akan sembuhkan saya dan bagi energy untuk naik flight esok dan juga sembuhkan adik saya yang dihantar dari KPJ ke UH just now amin.

Pada tahun ini 2017, saya telah menerima 18 mukasurat petisyen bantahan terhadap kilang haram yang masih beroperasi ini yang ditandatangani hampir 180 penduduk perkampungan. Saya telah bertanyakan status tindakan terhadap kilang ini semasa Soalan Lisan pada Sidang DUN 19-24hb Mei 2017. Kes ini di bawa ke mahkamah tetapi kilang ini hanya di saman RM1,000 saja dan masih beroperasi.
Yang pastinya, kerajaan DAP mesti ditolak jauh-jauh pada PRU14 kelak.SHARE ARTICLE :

20 comments:

 1. Cilaka lu novandri !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. CELAKA lu si spesis PENAKUT HOMO BANGKAI BABI KAFIR HARBI 128-si keturunan campuran JUBOQ ANJING KURAP dan JUBOQ BABI berKUDIS oi!

   DAP - UNITED TERRO*IST MOSS*D ORGANIZATION!

   DASYATnya!!! Apa KEJADAHnya ni sampai mungkin ada 200 kilang2 HARAM di PULAU PINANG?!!!! UNDANG2 kat NEGARA ISLAM kita ni dah dijadikan SAMPAHkah kat PULAU PINANG tu oleh si parti PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEMBUNUH SAMSENG DAPjuboq BABI amat CELAKA tu oi???!!!

   Sedangkan GERAI2 dan 26 KAMPUNG2 bangsa ORANG ASAL/INDIGENOUS (BUMIPUTERA) Islam/Melayu telah diROBOHkan sewenangnya dlm. "Socio-Cultural GENOCIDE" tapi KILANG2 HARAM DAPjuboq BABI yg. sampai MEMBUNUH Org.2 KAMPUNG di PP boleh pula diBIAQkan!

   MANA juga Kem2 berKAITAN - hang TIDOQkah?!!!! SPRM patut SIASAT semua KEM2 ni,PBT dan juga parti SAMSENG DAP HARAM JADAH tu HABIS2an!!!!!!!!

   Semua KILANG2 HARAM DAPjuboq BABI ni serta HARTA BENDA pemilik2 SAMSENG ni mesti juga diSITA - juga SIASAT tentang PATI2 yg. mungkin berTIMBUN kat situ!!!!!! Bahkan aku syak MAYAT2 warga asing yg. asyik diBUANG mcm. SAMPAH kat PP tu mungkin dr. PATI2 - yg. diBUNUH MAJIKAN2 kilang2 HARAM mcm. ni sbb. TAK nak bayaq GAJI depa, tau RAHSIA2 dajal depa atau diperLAKUkan mcm. BINATANG2!!! PATI kan - kalau HILANG atau diBUNUH; siapa akan ambil pedulikan?!!!!!!!

   Aku juga syak PENCEMARAN udara dr. KILANG2 HARAM DAPjuboq BABI tu adalah MO Zionis CELAKA si spesis PEMBUNUH DAPjuboq BABI utk. MEMBUNUH penduduk2 KAMPUNG2 pusaka nenek moyang dr. BANGSA Orang Asal/Indigenous ISLAM/MELAYU kita di BUKIT MERTAJAM tu - dgn. KANSER! Ini BUKAN benda REMEH!

   HUKUM PENJARA berat2 dan juga SAMAN berJUTA2 kilang2 HARAM DAPjuboq BABI ni! NEGARA ISLAM, pusaka nenek moyang bangsa BUMIPUTERA berzaman kita ni termsk. PULAU PINANG tu bukan utk. dijadikan SARANG SAMSENG2/TERORIS2 PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEMBUNUH DAPjuboq BABI, termasuk puak TERORIS Tamil Eelam Sri Lanka depa - utk. buat apa depa suka!

   Lihat di - http://www.penangkini.com/2017/08/pap-dakwa-ada-200-kilang-haram-di-pulau.html:

   PAP dakwa ada 200 kilang HARAM di Pulau Pinang

   Posted by Penang Kini; dan di -

   http://badutrakyat.blogspot.com/2017/08/bongkar-rupanya-dah-10-tahun-exco-dap.html:

   BONGKAR !!! RUPANYA DAH 10 TAHUN EXCO #DAP MELINDUNGI KILANG HARAM ???

   August 14, 2017

   (Tok Labu)

   (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK amat CELAKA 100%)

   Nota: Mana juga peguam2 PRO-BONO yg. JUJUR utk. BANTU rakyat MISKIN/SEDERHANA kita d PP ni? Apa juga dah jadi dgn. "LEGAL AID" tu yg. aku syak dah diKUASAI puaka2 TERORIS DAPjuboq BABI- BUBARkan sj.!!!

   Delete
  2. Tgk. lagi media2 spesis HOMO ANJING KURAP-spesis PENJAJAH PARASIT/LANUN HOMO DAPjuboq BABI! Skrg. nak mengHASUT pula PDRM/KDN supaya berkuasa MUTLAK mcm. zaman si DIKTATOR PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEMBUNUH madey kitol kutty kerala dulu! BABI betul - skrg. si spesis DAPjuboq BABI/madey kitol kutty kerala ni nak JILAT pula PDRM supaya kes PEMBUNUHAN MEMALI terus diTUTUP!

   Kenapa si si spesis PEMBUNUH KAFIR HARBI HOMO BANGKAI BABI-si spesis TERORIS PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL Cash is King DAPJuboq BABI-BerSHIT/PKRhomo ANJING KURAP/madey kutty kerala CELAKA anak BERANAK JAMBAN-si puak RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-NA*O/CIA ni - begitu TAKUT dgn. RCI PEMBUNUHAN MEMALI?!!!! Maka, perCEPATkan penubuhan RCI Memali tu!!!!

   Lihat media2 SAMSENG JUBOQ BABI ni di -

   CELAH GELEGAR

   [BONGKAR] Mantan Ketua Polis Negara: Mahathir TIDAK ganggu tugas Polis, Dia Profesional; dan di -

   https://www.selangorpress.net/berita/utama/2017/08/bekas-ketua-polis-negara-persoal-penubuhan-rci-memali/ :

   Bekas Ketua Polis Negara Persoal Penubuhan RCI Memali

   Bekas Ketua Polis Negara, Tun Hanif Omar mempersoalkan tujuan cadangan penubuhan Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) bagi menyiasat tragedi Memali yang berlaku pada November 1985.

   (Tok Labu)

   (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK amat CELAKA 100%)

   Nota: KES2 RASUAH polis yg. punya berLAMBAK termsk MELINDUNGI sindiket PELACURAN di MELAKA tu apa jadi?!!!

   Delete
  3. MAIN

   BONTOT

   KAHWIN

   SAJENIS

   TAKCAYA

   TUHAN

   MINUM ARAK

   MAKAN BABI

   TAPI AHLI

   MASYRAKAT

   TERATUR ADIL

   TAK ADA

   RASUAH

   TAK ADA BELI

   INTAN BERLIAN

   TAKDA JO LOW

   Delete
  4. Cuma beli bunglow terlajak murah

   Delete
 2. Itu aja ka jing RBA DAPig bole komen ??!! Puiii...

  ReplyDelete
  Replies
  1. UMNO parti CELAKA KULIT BABI, JUBOQ BABI, BANGKAI BABI, KANGKANG BABI!!!!! TAK habis2 nak TEMBERANG!

   HAPUSkan spesis KETURUNAN UMNO TERORIS ZIONIS KAFIR HARBI PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL-si puak RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-NA*O/CIA 

   U united
   M malays
   N no
   O otak

   SELAMAnya!

   Tok Labu.

   Delete
  2. AWAS:

   Anonymous August 22, 2017 at 5:07 PM - adalah si spesis PEROGOL/PEMBUNUH HOMO PENYAMAQ PENAKUT JUBOQ ANJING KURAP yang asyik menCURI identiti & SABOTAJ komen2 TOK LABU - utk. mengHINA/mengGERTAK dgn. amat JIJIK terhadap ISLAM/umatnya, UMNO, YAB PM Ds. Najib & YAB DS Rosmah terCINTA kita serta PEMIMPIN2 UMNO lain dr. BANGSA Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu (BUMIPUTERA) kita - utk. MENUTUP mulut berapi TOK LABU!!

   Tok Labu.

   (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG kit siang -guan eng anak BERANAK amat CELAKA 100%)

   Delete
  3. DAP parti CELAKA KULIT BABI, JUBOQ BABI, BANGKAI BABI, KANGKANG BABI! PI MAMPOS si puak PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEMBUNUH/PEROGOL KAFIR HARBI SAMSENG HARAM JADAH!

   Yg. lu si spesis PENAKUT HOMO KAFIR HARBI 507 campuran JUBOQ ANJING KURAP dan JUBOQ BABI berKUDIS nak CURI identiti Tok Labu apahal?!!!

   HAPUSkan rejim TERORIS ZIONIS KAFIR HARBI PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL-si puak RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-NA*O/CIA

   Duboq
   A njing
   P anggang

   SELAMAnya!

   lu si spesis HOMO BANGKAI BABI KAFIR HARBI , manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si BANGKAI2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng HOMO JUBOQ BABI/what-the-kok-maria-hannah-betty GILA BABI BETINA2 SUNDAL-PELACUR2 terKANGKANG TEPI JLN./gobindKANGKANG BABI-ramJUBOQ BABI-jagdippyANJING KURAP-raveentharanBANGKAI BABI/rayerHANYIR CELAKA/tony puaKA JUBOQ BABI/KENCING ngaNGA KOK ming KANGKANG BABI BERLENDIR/sivarasaJUBOQ BABI HANYIR/BABIga SUNDAL KURAP!!

   Tok Labu.

   Delete
 3. Melampau la korang ni RBA DAPig. Dapat gaji buta aja!!! Aku komplen kat Tokong kang !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. PI MAMPOS si NAJIB RAZAK UMNO parti CELAKA KULIT BABI, JUBOQ BABI, BANGKAI BABI, KANGKANG BABI!!!!!

   CELAKA lu si ROSMAH MANSOR spesis ANJING KURAP PELAHAP TAIK BABI-si KETURUNAN KAFIR2 HARBI GILA KANGKANG BABI HOMO RASIS dr. spesis BETINA SUNDAL KULIT BABI-si PENCUCI KANDANG BABI/MAK PELACUR BITCH/WHORE/HANTU PELESIT, si spesis KANGKANG BABI PENJAJAH HOMO/PORNO KAFIR HABI PARASIT/LANUN/PERASUAH/PEMBUNUH/PEROGOL UMNOjuboq BABI oi! 

   Tok Labu.

   Delete
  2. AWAS:

   AnonymousAugust 22, 2017 at 5:08 PM - adalah si spesis PEROGOL/PEMBUNUH HOMO PENYAMAQ PENAKUT JUBOQ ANJING KURAP yang asyik menCURI identiti & SABOTAJ komen2 TOK LABU - utk. mengHINA/mengGERTAK dgn. amat JIJIK terhadap UMNO, YAB PM & YAB DS Rosmah terCINTA kita serta PEMIMPIN2 UMNO lain dr. BANGSA Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu (BUMIPUTERA) kita - utk. MENUTUP mulut berapi TOK LABU!!

   Tok Labu.

   (ANTI-DAP/PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG kit siang -guan eng anak BERANAK amat CELAKA 100%)

   Delete
  3. PEMBETULAN:

   AWAS:

   Anonymous August 22, 2017 at 5:08 PM - adalah si spesis PEROGOL/PEMBUNUH HOMO PENYAMAQ PENAKUT JUBOQ ANJING KURAP yang asyik menCURI identiti & SABOTAJ komen2 TOK LABU - utk. mengHINA/mengGERTAK dgn. amat JIJIK terhadap UMNO, YAB PM & YAB DS Rosmah terCINTA kita serta PEMIMPIN2 UMNO lain dr. BANGSA Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu (BUMIPUTERA) kita - utk. MENUTUP mulut berapi TOK LABU!!

   Tok Labu.

   (ANTI-DAP/PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG kit siang -guan eng anak BERANAK amat CELAKA 100%)

   Delete
  4. PI MAMPOS PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng HOMO2 BANGKAI BABI - DAP parti CELAKA KULIT BABI, JUBOQ BABI, BANGKAI BABI, KANGKANG BABI!

   Patut mak/bapa SUNDAL lu tu TERAJ*NG lu sampai MAMP*S masuk KANDANG BABI kerana dpt. spesis anak CELAKA HOMO-GILA JUBOQ BABI KAFIR HARBI 508 mcm. lu ni!

   CELAKA lu si BETTY-what the KOK-HANNAH betina2 SUNDAL PELACUR2 DAPjuboq BABI-si spesis TERORIS2 PENYAMAQ KAFIR HARBI si KETURUNAN PENYANGAK2 GILA KANGKANG BABI HOMO RASIS dr. spesis BAPA2 HOMO KULIT BABI si PENCUCI KANDANG BABI/MAK2 PELACUR BITCH/WHORE/HANTU PELESIT-main JUBOQ2 BABI-si PELAHAP TAIK spesis TERORIS PENJAJAH KAFIR HARBI KETURUNAN BABI ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL-CASH is KING BerSHIT-DAPjuboq BABI JIJIK RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 HOMO ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-NA*O/CIA!

   Tok Labu.

   (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG kit siang-guan eng anak BERANAK amat CELAKA 100%)

   Delete
 4. UMNO - UNITED MALAYS NO OTAK!

  Yg. bakal PUPUS dr. bumi TANAH MELAYU, pusaka nenek moyang berzaman bangsa BUMIPUTERA kami ni adalah UMNO parti SAMSENG CELAKA KULIT BABI, JUBOQ BABI, BANGKAI BABI, KANGKANG BABI! BENCInya RAKYAT pd. UMNO CELAKA ni!

  Jadi, PI MAMPOS lu si spesis TERORIS KETURUNAN ANAK HARAM BANGKAI BABI UMNO spesis HOMO KULIT BABI JIJIK ZIONIS KAFIR HARBI dr. spesis MAK PELACUR SUNDAL terKANGKANG tepi LONGKANG HANYIR-main JUBOQ BABI/BAPAK HOMO terTONGGENG JIJIK si BABI2 HANYIR-penuh NANAH lu yg. diROGOL BERGILIR2 oleh si spesis TERORIS2 UMNOjuboq BABI anak beranak KEPARAT lu!

  Tok Labu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. AWAS:

   Anonymous August 22, 2017 at 5:10 PM - adalah si spesis PEROGOL/PEMBUNUH HOMO PENYAMAQ PENAKUT JUBOQ ANJING KURAP yang asyik menCURI identiti & SABOTAJ komen2 TOK LABU - utk. mengHINA/mengGERTAK dgn. amat JIJIK terhadap ISLAM/umatnya termasuk UMNO, YAB PM & YAB DS Rosmah terCINTA kita serta PEMIMPIN2 UMNO lain dr. BANGSA Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu (BUMIPUTERA) kita - utk. MENUTUP mulut berapi TOK LABU!!

   Tok Labu.

   (ANTI-DAP/PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG kit siang-guan eng anak BERANAK amat CELAKA 100%)

   Delete
  2. DAP - UNITED TERRO*IST MOSS*D ORGANIZATION!

   Yg. bakal PUPUS dr. bumi TANAH MELAYU, pusaka nenek moyang berzaman bangsa BUMIPUTERA kami ni adalah DAP parti SAMSENG CELAKA KULIT BABI, JUBOQ BABI, BANGKAI BABI, KANGKANG BABI! BENCInya RAKYAT pd. DAP CELAKA ni!

   Yg. lu nak CURI identiti Tok Labu apahal si spesis PENAKUT HOMO BANGKAI BABI KAFIR HARBI 510-si keturunan KAFIR HARBI campuran JUBOQ ANJING KURAP dan JUBOQ BABI berKUDIS oi?!!

   Jadi, PI MAMPOS lu si spesis TERORIS KETURUNAN ANAK HARAM BANGKAI BABI spesis HOMO KULIT BABI JIJIK ZIONIS KAFIR HARBI dr. spesis MAK PELACUR SUNDAL terKANGKANG tepi LONGKANG HANYIR-main JUBOQ BABI/BAPAK HOMO terTONGGENG JIJIK si BABI2 HANYIR-penuh NANAH lu yg. diROGOL BERGILIR2 oleh si spesis TERORIS2 DAPjuboq BABI anak beranak KEPARAT lu!

   Tok Labu.

   (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK amat CELAKA 100%)

   Delete
 5. Dapig dan seangkatan blh blah

  ReplyDelete
 6. Tgk. juga si puaka2 si spesis TERORIS PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL Cash is King DAPJuboq BABI-BerSHIT/PKRhomo ANJING KURAP/madey kutty kerala CELAKA anak BERANAK JAMBAN-si puak RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-NA*O/CIA ni - TAK habis2 mengHINA ISLAM/umatnya!

  Si puaka2 KAFIR HARBI ni nak mengGALAKkan PELACURAN-SEKS BEBAS tapi ANTI-POLIGAMI - di mana POLIGAMI diBENAQkan dlm. ISLAM! Dan BAGUSlah MAJLIS AGAMA ISLAM & KERAJAAN KEDAH nak MEMBELA nasib/hak ANAK2/ISTERI2 dr. POLIGAMI! Tapi PEMBELAAN ini cuba diHALANG oleh si puaka2 spesis BETINA2 SUNDAL LESBI/PELACUR2 terKANGKANG tepi LONGKANG HANYIR BANGKAI2 BABI-spesis DAPjuboq BABI/PKRHOMO ANJING KURAP/madey kutty kerala tu!

  Lihat media JUBOQ BABI ni di - http://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/2017/08/21/ph-gesa-kedah-jangan-abai-undang-undang-syariah-halalkan-poligami/ :

  PH gesa Kedah jangan abai undang-undang syariah halalkan poligami

  Vanesha Shurentheran
  August 21, 2017

  (Tok Labu)

  (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK amat CELAKA 100%)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aku juga syak Kem. Belia dan Sukan (termasuk isu BENDERA INDONESIA dan KEMALANGAN BAS pemain SQUASH) sdg. di SABOTAJ oleh KULI2 si spesis TERORIS PENJAJAH KAFIR HARBI PARASIT/LANUN/PEMBUNUH/PEROGOL-CASH is KING BerSHIT-DAPbangkai!

   Dan juga dah TIBA masanya PDRM tu DEDAHkan apa KESALAHAN2 yg. kononnya mengHINA TMJ! Kenapa nak diRAHSIAkan pula?!

   Mana2 MANUSIA dan juga PDRM - TAK punya kuasa MUTLAK kecuali ALLAH SWT! Mcm. dah jadi zaman DIKTATOR PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEMBUNUH Madey kutty kerala pula di mana dia dan geng2/tokey2 PEROMPAK/PERASUAH/PEMBUNUH dia punya kuasa MUTLAK masa rejim BANGKAI madey kutty ni; termasuk dlm. isu PEMBUNUHAN MEMALI yg. amat KEJAM tu! Itulah - si zahidKITOL-geng AnwaqHOMO tu memang TAK boleh diPERCAYAI!

   Yg. aku HERAN tu kalau VIP2 LIBERAL Islam/Melayu-mulut2 PUAKA punya mengHINA BANGSA Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu kami termasuk YAB PM terCINTA kami serta pemimpin2 UMNO lain dgn. amat JIJIK - TAk pula menjadi KESALAHAN!!!

   Dan yg. HERANnya tu. kalau si spesis PENJAJAH2 KAFIR HARBI PARASIT/LANUN/PEMBUNUH DAPbangkai-BerSHIT asyik mengHINA Islam/umatnya terutamanya YAB PM serta KELUARGA beliau dan YAB Presiden PAS dgn. amat JIJIK termasuk MEMIJAK foto2 mereka semasa demo2 HARAM Teroris berSHIT - terus BEBAS mcm. BINATANG2 LIAQ! UNDANG2 apakah ini yg. BERAT SEBELAH oi?!!!!!!

   PDRM/KDN - TAK boleh mendpt. kuasa MUTLAK! Setiap KESALAHAN mesti diDEDAHkan butirannya!

   Tok Labu.

   (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK amat CELAKA 100%)

   Delete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.