Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Monday, October 09, 2017

Bukan Melayu Boleh Jadi Perdana Menteri - Kit Siang DAP

Setelah bertaichi dan berdolak dalih menafikan yang beliau tidak pernah menanam cita-cita untuk menjadi Perdana Menteri Malaysia, hari ini Lim Kit Siang berkata Perdana Menteri boleh disandang oleh bukan Melayu.


Beliau juga berharap Malaysia tidak akan mengambil masa yang terlalu lama ke arah itu.
"Saya harap Malaysia tidak memerlukan 230 tahun (seperti Amerika Syarikat yang tertubuh pada 1776) sebelum orang bukan Melayu boleh menjadi perdana menteri, tetapi saya tidak menjangka ia akan berlaku pada abad ke-21 ini. 
"Sama ada (ia akan terlaksana) pada abad ke-22 atau abad ke-23 bergantung sama ada politik identiti tidak lagi menjadi unsur penting dalam landskap politik Malaysia, seperti hari ini," katanya seperti yang dilaporkan oleh portal pembangkang.
Tidak menghairankan apabila dalam saat-saat rakyat mempersoalkan isu Lim Kit Siang dan jawatan Perdana Menteri, bapa Lim Guan Eng ini sengaja membangkitkan satu lagi polemik politik yang turut berbau perkauman.

Beliau dilihat sengaja ‘menguji pasaran’ dengan topik ini yang pastinya akan menjadi perbualan hangat dan bakal terpampang di dalam media massa.

Tambahan pula, kita faham bahawa Melayu dan Bumiputera yang lain boleh dilantik sebagai Perdana Menteri, tidak perlu tunggu abad-22 atau abad-23.

Cuma yang memalukan apabila Lim Kit Siang hanya memberi contoh kemenangan Barack Obama sebagai presiden Amerika Syarikat pada 2009 sebagai perbandingan tanpa mahu menerangkan bagaimana politik, komposisi kaum, agama dan fakta keseluruhan negara Amerika yang sebenarnya sehinggakan Obama boleh menjadi Presiden.

Kenyataan Kit Siang ini juga begitu sedap didengar bagi mereka yang mengharap tetapi yang sebenarnya tidak sebegitu mudah untuk dilaksanakan. Bagaimana pun, Kit Siang boleh memulakannya, itu pun jika beliau benar-benar berani.

Ada 2 perkara besar yang Kit Siang perlu lakukan jika Obama mahu dijadikan contoh.

1. Memang benar bahawa landskap politik Malaysia masih lagi bergantung kepada politik identiti dan kaum. Parti DAP sendiri adalah parti milik satu dinasti dan rasis apabila tidak ada satu pun calon Melayu yang menang semasa pemilihan CEC DAP. Parti Dr Mahathir adalah parti perkauman.

Amerika Syarikat pula adalah sebuah negara republik berperlembagaan persekutuan dan berdasarkan kepada sistem 2 parti iaitu Parti Demokrat dan Parti Konversatif.
 • Persoalannya, apakah Lim Kit Siang juga mahukan Malaysia menjadi negara Republik Perlembagaan?
Kerana ironinya, di antara dasar-dasar parti DAP yang pernah didedahkan oleh pemimpinnya sendiri ialah menukar negara Malaysia sebagai negara Republik dan menolak sistem Raja Perlembagaan.
 • Apakah Kit Siang dan Tun Dr Mahathir sanggup membubarkan parti masing-masing dan menubuhkan hanya satu parti sahaja?
Tetapi bukan itu sahaja.

Kita juga tahu bahawa penerimaan seorang Afrika Amerika sebagai Presiden Amerika bukan datang bergolek begitu sahaja tetapi turut dipupuk sejak lama dahulu melalui sistem pendidikan Amerika Syarikat.

2. Negara Amerika Syarikat memiliki hanya satu sistem pendidikan yang dibahagikan kepada kumpulan usia. Mereka hanya menggunakan bahasa Inggeris sahaja sebagai bahasa pegantarnya.

Malaysia pula mempunyai sistem pendidikan venakular yang bukan sahaja dibahagikan kepada kumpulan usia tetapi juga kaum. Kita ada sekolah kebangsaan dan sekolah Jenis Kebangsaan. Dan perbezaan antara dua jenis sekolah ini ialah bahasa pengantar yang digunakan.

Maksudnya, tiada sekolah kebangsaan jenis Cina dan India di Amerika Syarikat.
 • Persoalannya sekarang, apakah Lim Kit Siang sanggup menyuarakan hari ini bahawa beliau mahu sistem pendidikan venakular negara ini dimansuhkan supaya sama dengan sistem pendidikan Amerika Syarikat?
Sanggupkah Lim Kit Siang?

Jika tidak sanggup, kita menyarankan kepada Lim Kit Siang supaya jangan bertindak bodoh dengan hanya menyatakan perkara yang enak di dengar sahaja.

Dan tidak mengejutkan jika kenyataan Lim Kit Siang ini akan disambut oleh Dr Mahathir dalam masa sehari dua lagi. Mereka berdua sudah menjadi sparring partner yang saling sambut menyambut.

Kita tunggu dan lihat.


SHARE ARTICLE :

27 comments:

 1. Betul la aoa yang Kit Siang cakap tu. Apa salahnya Cina jadi? Mula-mula keturunan anak Raja berdarah Siam, diganti dengan Bapak Najib yang buka banyak kilang arak. dapat gelaran Bapak Felda. Lepas dapat pada Mamak Kutty, Malaysia menjadi moden, nama harum seluruh dunia.

  Bila dapat kat Pak Lah Tido, emej & maruah Bangsa, Agama & Negara mula tercemar kerana amalan rasuah yang diterajui menantu di Tingkat 4. Kita lega, selepas berjaya turunkan pencuri, namun bertambah kecewa bila penganti adalah seorang Bugis yang menjelma menjadi penyamun lebih besar akibat godaan isteri kedua yang pernah berkawin sebelumnya.

  Mungkin, dengan Daulat DYMM Seri Paduka Baginda Yang DiPertuan Agong, seorang PM berbangsa Cina dapat mengembalikan kemuliaan dan maruah Bangsa Malaysia, Agama Islam dan Negara dari tercemar angkara Kleptocracy UMNO-Najib.

  ReplyDelete
  Replies
  1. anon 424...lu apa cerita...lu Mabuk Todi ke Mabuk Ketum ni....

   Delete
  2. hahahahaha mamak kutty.. malaysia menjadi moden, nama harum... hahahaha.... PM australia gelar mamak kutty ni keras kepala... dia dihina naib presiden US semasa menjadi host makan malam untuk naib presiden tu sendiri.... philippine gelar dia ni the living marcus... tuduh najib kleptocracy pada hal telaga petronas kering dipump dek mamak kutty ni...
   sejahat dorang ni semua masih lebih baik dari sikapir setiausaha pkm cilaka sial lks tu... siapa sokong kapir ni menjadi pm.. dia telah ingkar hukum allah swt.. sunnah nabi saw... haram menyokong kapir harbi ni .. jangankan level PM.. jadi ketua pun haram... pandang muka dia dengan hormat pun haram... sebut nama dia mesti diselitkan kutukan... umpama bila kita sebut setan.. ada perkataan direjam... RD ni bodoh... tak tau hukum islam mungkin dia tu bukan islam... atau islam liberal... jika pernah belajar agama islam pun.. tok guru dia amina wadud... hahahaha jenis cuma jadi makmum waktu amima wadud imam solat jumaat... hahahaha..

   Delete
  3. Al-Qasas
   {86} وَمَا كُنْتَ تَرْجُو أَنْ يُلْقَى إِلَيْكَ الْكِتَابُ إِلَّا رَحْمَةً مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ ظَهِيرًا لِلْكَافِرِينَ
   Dan engkau (wahai Muhammad) tidak pernah berharap supaya Kitab Al-Quran ini diturunkan kepadamu, (tetapi ia diturunkan kepadamu) hanyalah sebagai rahmat dari Tuhanmu, oleh itu janganlah engkau menjadi penyokong bagi orang-orang kafir.

   Al-Qasas
   {87} وَلَا يَصُدُّنَّكَ عَنْ آيَاتِ اللَّهِ بَعْدَ إِذْ أُنْزِلَتْ إِلَيْكَ وَادْعُ إِلَى رَبِّكَ وَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُشْرِكِينَ
   Dan janganlah mereka (yang ingkar) dapat menghalangmu (daripada menyampaikan dan beramal dengan) ayat-ayat Allah sesudah ia diturunkan kepadamu dan serulah manusia kepada (agama) Tuhanmu dan janganlah engkau menjadi dari golongan yang menyertai orang-orang musyrik.

   Delete
  4. Mesti baru balik Oktoberfest kat jerman malaun sekor ni. Tonggang satu peti

   Delete
  5. CELAKA lu si RDajal, si spesis PENYAMAQ HOMO TAIK BABI campuran JUBOQ ANJING KURAP dan JUBOQ BABI berKUDIS-si spesis KULIT BABI JIJIK ZIONIS KAFIR HARBI diLAHIRkan dr. keturunan MAK PELACUR SUNDAL terKANGKANG TEPI LONGKANG HANYIR-main JUBOQ BABI/BAPAK HOMO KULIT BABI terTONGGENG JIJIK si BABI2 HANYIR-penuh NANAH lu yg. diROGOL BERGILIR2 oleh si SAMSENG2 DAPjuboq BABI anak beranak KEPARAT lu!

   Lihat PENDEDAHAN ni oleh bekas Pengarah Strategik Hal Ehwal Orang Melayu-Islam DAP, Mohamad Razali bin Abdul Rahman, ketika berceramah di Putrajaya pada 3 Julai 2012 - tentang MO Setan Zionis ‘Malaysian Malaysia’-si spesis TERORIS PENJAJAH KAFIR HARBI Zionis DAPbangkai PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL-si puaka RASIS/PORNO/HOMO-si KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-NA*O/CIA; di https://aidcnews.wordpress.com/2017/03/17/modus-operandi-malaysian-malaysia-didedahkan-bekas-aktivis-dap/ :

   Modus Operandi ‘Malaysian Malaysia’ Didedahkan Bekas Aktivis DAP

   AIDCNews

   , March 17, 2017

   ...Lim Kit Siang biasa kata dalam mesyuarat, Raja-raja yang ada di Malaysia ini adalah dari keturunan lanun, perompak dan penjudi. …Tuan-tuan masih ingat tak apa yang berlaku pada 11 April (2012) yang lalu, semasa pertabalan Yang Maha Mulia Duli Yang Dipertuan Agong. Tengok, bagaimanakah mereka menghina dan mencaci Raja.

   Kerana apa? Mereka yakin kalau dapat tawan Putrajaya, itulah pertabalan terakhir Agong di bumi Malaysia ni. Lepas ini tak ada dah. Kita akan lantik Presiden. Kita akan turunkan sembilan Raja. Kita akan lantik satu Presiden.

   Presiden pertama, memang kita akan bagi kat orang Melayu. Yang pertama sahaja. Lepas yang kedua, seterusnya akan diberi kepada orang Cina dan India. Macam Singapura lah....

   Azan kita tidak akan benarkan.....

   Bahasa Inggeris, kita akan jadikan bahasa kebangsaan. Bahasa Malaysia Cuma sebagai bahasa perantaraan sahaja. Bahasa Inggeris bahasa utama, bahasa kedua kita akan galakkan adalah bahasa Mandarin.

   Bagi DAP, bahasa Malaysia is a not value language.

   Inilah agensi pertama kita akan bubarkan selepas dua minggu kami tawan Putrajaya. MARA….Kita akan tubuhkan agensi lain bukan MARA. Nama MARA akan dihapuskan…..

   Tuan-tuan tahu tak dalam satu mesyuarat, Lim Kit Siang dengan Lim Guan Eng kata apa, “Bangsa yang paling bodoh dan yang paling malas dalam dunia ini adalah bangsa Melayu…. Dia kata, nilai seorang Melayu ni, “Nilai seorang Melayu ni RM100 sahaja. No more than that value.” .......

   Kami ingin menjadikan Malaysia sebagai sebuah Republik, macam Singapura....DAP paling benci tiga benda; Islam, Melayu dan Raja….Dia akan tukar Rejimen Askar Malaysia selepas ini. perkataan Melayu tu dia akan buang.

   Begitulah juga dengan Panglima Angkatan Tentera dengan KPN. Dua-dua jawatan tertinggi khas untuk orang Cina saja. Dia tak akan bagi dekat orang Melayu. Eksklusif untuk orang Cina…..

   Majlis Agama Islam akan dibubarkan dan akan digantikan dengan Majlis Antara Agama. Semua agama duduk dalam satu jabatan macam IFC. Kita akan gabung dan duduk dalam satu jabatan.

   Begitu juga wang zakat, boleh digunakan oleh orang bukan Islam. ....

   Mahkamah Syariah. Mahkamah yang berteraskan agama tidak akan dipraktikkan lagi di bumi Malaysia. Kita akan guna satu Mahkamah Sivil saja, yang lain semua kita akan tolak. Kita tidak akan iktiraf. Dasar Ekonomi Baru (DEB). Lepas Lim Guan Eng ambil sumpah, inilah kenyataan pertama dia, “Akan hapuskan Dasar Ekonomi Baru.”….

   Tuan-tuan tahu tak, kalau DAP dapat perintah banyak warganegara Taiwan, Hong Kong, Singapura akan memohon jadi rakyat Malaysia selepas ini...... (baca sendiri artikel amat PENTING ini sepenuhnya)

   (Tok Labu)

   Tok Labu.

   (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK TAIK ANJING amat CELAKA 100%)

   Nota: Kalau berita ni TAK benaq, kenapa Razali TAK diSAMAN oleh spesis TERORIS PENJAJAH Zionis DAPbangkai-si KAFIR HARBI PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL-si puaka RASIS/PORNO/HOMO-si KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-NAT*O/CIA ni?!!

   Delete
  6. Dan tgk. blog PENJAJAH PARASIT KAFIR HARBI ZIONIS KANGKANG BABI MChronicle DAPjuboq BABI ni amat RASIS; yg. punya PENIPU dan terus diBIAQkan utk. mengHINA/mengGERTAK YAB PM terCINTA kita dr. bangsa ORANG ASAL/INDIGENOUS (BUMIPUTERA) Islam/Melayu kita, serta memPROVOKASI Bangsa MELAYU, oleh si zahidKITOL-geng anwaq HOMO; mcm. puaka MOSSAD/CIA berSHIT DAPjuboq BABI yg. diBIAQkan mengGANAS bertahun2 lamanya!

   Kononnya Jerman mabil i JUTA pelarian ISLKAM; pala hotak lu! Dahlah 1/2 JUTA pelarian telah dihantaq pulang dgn. CEPAT; lepas tu kebanyakan PELARIAN ramai yg. BUKAN ISLAM dr. AFRIKA dan bangsa KURDISH rasis yg. amat pro-ISrael dan ANTI-Turki termasuk puak PENGGANAS Kurdish PKK!

   Dan ramai PELARIAN WANITA muda yg. HILANG - disyaki diREKRUT/diPERDAGANGkan sbg. PELACUR di KELAB2 di JERMAN/EROPAH! Atau PELARIAN diBIAQkan hidup dlm. putaran (CYCLE) KEMISKINAN termasuk diDISKRIMINASI di SEKOLAH2 supaya hanya dpt. BEKERJA sbg. HAMBA ABDI-buat kerja KOTOQ atau yg. wanita muda terDESAK kerja sbg. PELACUR2 di KELAB2!

   Dan parti RASIS BABI ZioNa*i AFD Jerman yg. amat ANTI-Islam/umatnya makin berKUASA di JERMAN!!!

   Lihat blog KANGKANG BABI ni yg. patut diTERAJ*ng msuk KANDANG BABI!!!!!!!!!

   Di - Malaysia Chronicle

   FOCUS ON DRUGS – DR M MOCKS FOOLISH NAJIB OVER BEER BAN: OKTOBERFEST IS A GERMAN TRADITION & YET GERMANY HAS TAKEN IN 1MIL MUSLIM REFUGEES – IS THAT ANTI-ISLAM TO YOU?

   (Tok Labu)

   ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK BANGKAI BABI amat CELAKA 100%

   Delete
  7. Sbb. tu kita mesti HALANG habis2an si spesis TERORIS SAMPAH MASYARAKAT PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL Cash is King kit SIAL/Tonggeng ENG/DAPjuboq BABI RASIS/HOMO/PORNO - dr. menjadi PM/KERAJAAN PERSEKUTUAN bila2; di TANAH MELAYU, pusaka nenek moyang berzaman BUMIPUTERA kita ni!!!!!!!!!

   Tok Labu.

   PENCINTA UMNO-PAS; dan akan UNDI hanya PEMIMPIN2 bangsa BUMIPUTERA TULEN – yg. terus perJUANGKan hak/identiti/sejarah/warisan/tanah pusaka bangsa BUMIPUTERA kita!!! Siapa2 pemimpin KITOL2 LIBERAL/PENAKUT/DALANG DUA MUKA (terutamanya yg. galak berPELUKAN dgn. TONGGENG eng DAPjuboq BABI)- boleh MAMPOS!!!

   AWAS - SELAT MELAKA dan SABAH/SARAWAK, serta LAUT CINA SELATAN kita memang mahu di TAWAN oleh si NA*O-CIA/ISrael-MOSSAD dan KULI2 depa dr. si spesis TERORIS SAMPAH MASYARAKAT PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL Cash is King DAPJuboq BABI-BerSHIT !!


   Delete
  8. OIC/DUNIA ISLAM mesti SELAMATkan umat ISLAM ROHINGYA segera - dr. diMANDULkan atau diBUNUH dgn. KANSER oleh kempen VAKSIN yg. amat menCURIGAKan dan amat CEPAT - mahu dilancarkan WHO di bawah penguasaan doktor dr. INDIA (Pres. WHO adalah dr. regim Ethiopia yg. amat pro-ISRael)!!! Sdgkan sebelum ni TAK da pula wabak Cholera yg. sungguh menCURIGAKan, di kalangan pelarian ISLAM Rohingya; tiba2 mcm. kat YEMEN tu!

   Dan menSASARkan terutamanya anak2 KECIL! Patutlah si MOSSAD/CIA Al jaze*ra/UNZionis dan puak Barat/ZIONIS bukan main lagi kononnya 'simpati' isu PELARIAN Islam Rohingya ni; sedgkan boleh pula diTUBUHkan IS/Daesh bawah MOSSAD/CIA utk. MEMBUNUH umat Islam dlm. GENOSID2 yg. TAK habis2 di DUNIA ISLAM dan juga asyik MENYERANG Dunia Islam!

   Di samping utk. mencari sbb. utk. NATO-US/ISrael dpt. MENAKLUK Myanmar TAK lama lagi, melalui EJEN. Su Kyi BETINA SUNDAL dia tu; yg. SENGAJA biaqkan EJEN2 dia dlm. TENTERA Myanmar utk. memBUNUH bangsa BUMIPUTERA islam Rohingya! Si Barat/Zionis/UN/WHO ni sedg mainkan peranan "God Cop, Bad Cop"!

   Liaht di - http://www.yenisafak.com/en/world/vaccination-begins-for-rohingya-in-bangladesh-camps-to-prevent-cholera-outbreak-2795468 :

   Vaccination begins for Rohingya in Bangladesh camps to prevent cholera outbreak

   October 10, 2017

   (Tok Labu).

   AWAS - SELAT MELAKA dan SABAH/SARAWAK, serta LAUT CINA SELATAN kita memang mahu di TAWAN oleh si NA*O-CIA/ISrael-MOSSAD dan KULI2 depa dr. si spesis TERORIS SAMPAH MASYARAKAT PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL Cash is King DAPJuboq BABI-BerSHIT!!

   Delete
  9. PEMBETULAN: (Perenggan 1)

   OIC/DUNIA ISLAM mesti SELAMATkan umat ISLAM ROHINGYA segera - dr. diMANDULkan atau diBUNUH dgn. KANSER oleh kempen VAKSIN besar2an yg. amat menCURIGAKan dan amat CEPAT - mahu dilancarkan WHO di bawah wakilnya, doktor bekas pekerja CIA*USaid(Pres. WHO adalah dr. regim Ethiopia yg. amat pro-ISrael)!!! Sdgkan sebelum ni TAK da pula wabak Cholera yg. sungguh menCURIGAKan, di kalangan pelarian ISLAM Rohingya; tiba2 mcm. kat YEMEN tu! Lihat siapa doktor ni - di http://www.searo.who.int/bangladesh/who_representative/wr/en/ , WHO Representative to Bangladesh, DR N. PARANIETHARAN !!

   (Tok Labu).

   AWAS - SELAT MELAKA dan SABAH/SARAWAK, serta LAUT CINA SELATAN kita memang mahu di TAWAN oleh si NA*O-CIA/ISrael-MOSSAD dan KULI2 depa dr. si spesis TERORIS SAMPAH MASYARAKAT PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL Cash is King DAPJuboq BABI-BerSHIT!!

   Delete
 2. Udah2 la tu... negara masih aman utk mencari rezeki..

  ReplyDelete
 3. Pi mampus lah China jadi PM. Kita akan usahakan balik kepada Kuasa Mutlak Sultan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Boleh ka??

   Nanti Melayu jugak yg pertahankan DAP ni

   Delete
 4. Melayu pembangkang adalah ba bi ternakan DAP

  ReplyDelete
 5. Pandai apek tua DAPig ni. Dia pakai ayat 'bukan melayu' utk cover dia kalau2 statement dia ni backfired kat dia balik.

  Mcm MIM tulis "Melayu dan Bumiputera yang lain boleh dilantik sebagai Perdana Menteri, tidak perlu menunggu abad-22 dan abad-23"

  ReplyDelete
 6. pengkomen di atas semua org yg sama?

  ReplyDelete
 7. Apa la jing RBA DAPig merepek ni???

  ReplyDelete
 8. adakah iban sama kandazan dan dusun termasuk "bukan melayu"?

  ReplyDelete
  Replies
  1. lerrr ..... tu kan bumiputera. tak kan tak tahu?

   Delete
 9. UMNO parti Melayu,
  MCA Parti Cina,
  MIC parti India....

  Berbeza.... KEADILAN... Campuran
  DAP..... Campuran
  Bersatu... Melayu

  Maka.... Lu pikir lah sendiri....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pan?

   Berbeza.
   Keadilan... Campuran. Parti nuar Anak beranak. Objektif utama nuar bebas, nuar pm.
   Ppbm... Bukan campuran. Parti kutty anak beranak. Objektif mu-craze pm.
   Dapig... Campuran. Leadership cina. Machai bukan cina. Parti lks anak beranak. Objektif: lge bebas dr jel rasuah. Anak beranak boley main remote kontrol pm, mb

   Lu sendiri pikir pakai otak. Jangan pakai kepala lutut.

   Delete
 10. Dari segi keanggotaan memanglah bercampur bangsa. Tp bangsa lain digunakan utk jadi babi ternakan bangsa yg satu lg. Contoh Mb ikut telunjuk sepek hapuskan diskaun rmh bumiputera. Mb sokong adakan festival arak dan lain2 lg. Bangsa bercampur tp digunakan utk menghapuskan hak istimewa bumiputeta dan mencemarkan islam.kitatak tentang depa nak minum arak, tp kita tentang diadakan festival arak. Ada faham ??? Sbb tu DAP nak sangat melayu bodoh mcm hg utk fijadikan babi ternakan.

  ReplyDelete
 11. Bukan penyamun boleh jadi PM

  ReplyDelete
  Replies
  1. HAPUSkan rejim TERORIS ZIONIS KAFIR HARBI PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL-si puak RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-NA*O/CIA

   Duboq
   A njing
   P anggang

   SELAMAnya!

   Tok Labu.

   (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK TAIK ANJING amat CELAKA 100%)

   Delete
  2. Tolak mahasamun kutty, mucraze mahasamun (dan anak daranya ally kaki joli), jdin perampas bini, nuar aljuboori...

   Delete
 12. Ha...! Tngok laa...Melayu2 sekelian...Dpt kat DAP..Malaysia ni..teruk la Melayu nnt d pulaukan nya...Hati2...Tu yg aku heran..msh ada Melayu yg bengong dok sokong LKS & LGE anaj beranak tu...Tbgok2 la Melayu kat Penang tu...rumah pun dah tadak kena halau semua...

  ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.