Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Tuesday, October 10, 2017

Perjanjian Antara Dr Mahathir & Kit Siang DAP

1. Pertama sekali, kita dapat mengagak sebab Tun menulis artikel bertajuk 'DAP' pada 5 Oktober 2017. Malah Tun sudah 2 kali menulis menggunakan tajuk yang sama di dalam blog.


2. Ianya ditulis 2 hari selepas Tun menjejak kaki di ibu pejabat DAP. Tun tahu impak negatif berada di sana.

3. Kerana itu Tun menulis artikel tersebut walau pun hujah-hujah ringan yang hanya sekadar kitar semula daripada artikel sebelum ini. Yang ditambah ialah Tun mempersetankan dan dipersetankan oleh cauvinis DAP.

4. Seperti tajuk portal pembangkang MalaysiaKini iaitu 'Tersungkurnya Dr Mahathir di kaki DAP..', tindakan Tun berada di ibu pejabat DAP adalah 'lambang kepada tersungkur dengan secara rasminya Mahathir terhadap perjuangan Malaysian Malaysia DAP yang sebelum ini ditentangnya sendiri bermati-matian'.


5. Tetapi kita tahu Tun tidak menjawab isu sama ada dakwaan terhadap DAP sebelum ini benar atau tidak. Apakah rakyat ditipu mengenai DAP selama Tun mula berpolitik dan semasa 22 tahun menjadi PM?

6. Kita juga tahu Tun pernah mempersetankan DAP. Tetapi penolakan rakyat terutamanya kaum Melayu terhadap parti DAP tidak berlandaskan kepada usaha Tun itu sahaja. Kesongsangan parti DAP sudah terserlah lama sejak peristiwa berdarah pada 13 Mei 1969

7. Malah dasar-dasar parti DAP begitu jelas menyebabkan kaum Melayu dan bumiputera tidak berselera untuk bersama dengan DAP kecuali beberapa Melayu yang liberal, tidak sedar diri, berkepentingan dan menagih sokongan politik.

8. Tun perlu baca semula sejarah dan dasar-dasar DAP yang jelas menolak konsep 'bumiputera' dan hak-hak keistimewaannya. Tun perlu tahu Deklarasi Setapak yang diperjuangkan oleh DAP dan mereka tidak pernah pun menafikannya. Di antaranya:
"Deklarasi Setapak memperkukuh pegangan DAP bahawa dalam proses membina negara, kesamarataan etnik harus menjadi prinsip paling penting, dan di atas prinsip inilah pengasingan rakyat ke dalam dua kelompok ‘Bumiputera' dan 'bukan Bumiputera' ditentang."
9. Dasar parti DAP terang-terangan telah menggariskan penghapusan pembahagian antara "bumiputera" dan "bukan bumiputera" dan perlaksanaan kesaksamaan etnik dan penggantian sistem kuota etnik dengan dasar 'merit dan keperluan'

10. Maka jika ada individu Melayu yang bersekongkol dengan pihak yang menentang kewujudan 'bumiputera' dan hak2nya, bukankah individu ini memang layak dipanggil pengkhianat kepada kaumnya sendiri dan bumiputera?

11. Jika begitu, apakah yang telah dijanjikan oleh Kit Siang sehinggakan Tun sanggup menutup kepada segala kesongsangan parti cauvinis DAP ini? Apakah intipati perjanjian tersebut?

12. Dan jika niat Tun ialah untuk menjatuhkan Datuk Seri Najib Razak, niat DAP ialah menjatuhkan kerajaan yang diterajui oleh wakil Melayu/Bumiputera untuk diganti dengan kerajaan yang majoriti kerusinya adalah parti DAP manakala PKR, PAN dan PPBM hanya sekadar mengisi potfolio-potfolio yang dikawal selia oleh cauvinis DAP.

13. Realitinya, yang diperlukan oleh DAP hanya sekadar mendominasi sesebuah kerajaan. Apabila DAP mendominasi kerajaan Selangor, pesta arak diluluskan dan pelbagai lagi. Negeri Pulau Pinang pula berdepan dengan pelbagai kepincangan permasalahan rakyat dan skandal bilion ringgit wang rakyat apabila DAP menerajui kerajaan negeri

14. Dan DAP kononnya tidak meminta jawatan Perdana Menteri. Tetapi keangkuhan dan tiada rasa hormat yang ditunjukkan oleh DAP di negeri Perak adalah bukti kukuh mereka inginkan jawatan tertinggi.

15. Walau pun perlembagaan Negeri Perak mensyaratkan hanya orang Melayu beragama Islam boleh menjadi Menteri Besar, DAP tetap mencalonkan wakil mereka yang bukan Melayu dan bukan Islam sebagai calon Menteri Besar. Ketika itu, DAP mendominasikan kerajaan negeri Perak. Lihatlah betapa rakusnya DAP ini..

16. Tun juga berkata, dalam politik jika kita nak kalahkan musuh, kita terpaksa memburukan imej musuh. Maksudnya, jika sebelum ini Tun mempersetankan DAP tetapi kini semuanya tampak elok hanya kerana permainan politik Tun, maka apa yang Tun lakukan sekarang dengan pelbagai tuduhan terhadap Datuk Seri Najib Razak dan UMNO itu hanya mainan politik yang tidak benar dan sekadar propaganda politik memburuk-burukkan imej musuh sahaja. Rakyat tidak mungkin akan termakan dengan politik persepsi ini.

17. Tun juga mendakwa DAP terbuka kepada semua kaum. Tetapi sebenarnya, dari dulu hingga sekarang DAP hanya dipimpin oleh satu dinasti dan satu kaum sahaja. Pemilihan CEC DAP adalah bukti kerasisan parti DAP apabila tidak ada satu pun calon Melayu yang menang.

18. Seorang pemimpin Melayu pernah menasihatkan orang Melayu dan Bumiputera. Tun kenal pemimpin ini :
 • Beliau meminta supaya kita berwaspada jangan sampai terpedaya dengan muslihat jahat DAP. Tujuan sebenar parti paling rasis ini bukanlah untuk memberi kuasa kepada orang Melayu, jauh sekali menyerahkan kepimpinan parti itu kepada orang Melayu.
 • DAP hanya mahukan si Melayu yang malang ini menjadi kuda tunggangan yang kerjanya sekadar menjaga kepentingan cauvinis DAP. Orang Melayu yang bersekongkol dengan DAP adalah pengkhianat bangsa. Janganlah jadi pembelot seperti Si Kitol. Janganlah jadi seperti tikus membaiki labu. Janganlah jadi seperti Pak Kaduk, menang sorak, kampung tergadai. Janganlah sudah terhantuk, baru terngadah. Jangan sampai nasi menjadi bubur. Menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian tiada guna, katanya lagi.
19. Agenda DAP yang sebenar ialah ingin melihat perpecahan di kalangan umat Islam dan melaga-lagakan umat Islam dengan bukan Islam. DAP sudah pasti bukanlah parti untuk orang Melayu dan Bumiputera, katanya.

20. Kerana itu juga, Pakatan Harapan tidak patut disokong kerana parti DAP sudah pasti akan mendominasikan pakatan politik yang juga terdiri daripada PKR, PPBM dan PAN. DAP yang akan menjadi penentu dalam Pakatan Harapan.

Dr Novandri Hasan Basri

SHARE ARTICLE :

31 comments:

 1. Pesanan terbuka buat biawak hidup umno Najib Razak: sila meninggal. Dah penat ahli umno pikul. Taik biawak merata2.

  Tok Labu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. WOW!! AWAL JING RBA DAPig & CACAI DEDAK MADEY MENYALAK HARI NI. BAGUS..TERUSKAN.

   Delete
  2. PEMBUNUH HOMO PENYAMAQ PENAKUT JUBOQ ANJING KURAP yang asyik menCURI identiti & SABOTAJ komen2 TOK LABU - utk. mengHINA/mengGERTAK dgn. amat JIJIK terhadap ISLAM/umatnya termasuk UMNO dan YAB PM dr. BANGSA Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu (BUMIPUTERA) kita - utk. MENUTUP mulut berapi TOK LABU!!

   Tok Labu.

   MAMPOS lu si SAMSENG2 KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK BANGKAI BABI ANAK2 HARAM TAIK ANJING KURAP amat CELAKA 100%

   Delete
  3. PEMBETULAN:

   Anonymous October 10, 2017 at 5:29 PM - adalah si spesis PEMBUNUH HOMO PENYAMAQ PENAKUT JUBOQ ANJING KURAP yang asyik menCURI identiti & SABOTAJ komen2 TOK LABU - utk. mengHINA/mengGERTAK dgn. amat JIJIK terhadap ISLAM/umatnya termasuk YAB PM dr. BANGSA Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu (BUMIPUTERA) kita - utk. MENUTUP mulut berapi TOK LABU!!

   Tok Labu.

   PI MAMPOS lu si SAMSENG2 KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK BANGKAI BABI ANAK2 HARAM TAIK ANJING KURAP amat CELAKA 100%

   Delete
  4. Yg. lu nak CURI identiti TOK LABU,apahal si PENAKUT HOMO 529 BANGKAI BABI KAFIR HARBI dr. keturunan MAK BETINA PELACUR SUNDAL oi?!!

   Patut mak/bapa lu dr. spesis BAPA2 HOMO KULIT BABI si PENCUCI KANDANG BABI/MAK2 PELACUR BITCH/WHORE/HANTU PELESIT-si PENJILAT JUBOQ2 BABI si PENJAJAH/PARASIT/LANUN/PEMBUNUH KAFIR2 HARBI DAPjuboq BABI - TERAJ*NG lu sampai MAMP*S masuk KANDANG BABI kerana dpt. spesis anak HARAM CELAKA HOMO-GILA JUBOQ BABI mcm. lu ni oi!!!!

   Tok Labu.

   (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK TAIK BABI amat CELAKA 100%)


   Delete
  5. OIC bangang/DUNIA ISLAM mesti SELAMATkan hampir 1/2 JUTA pelarian ISLAM ROHINGYA segera - dr. diMANDULkan atau diBUNUH dgn. KANSER oleh kempen VAKSIN besar2an yg. amat menCURIGAKan dan amat CEPAT - mahu dilancarkan WHO di bawah wakilnya, doktor bekas pekerja CIA*USaid (Pres. WHO adalah dr. regim Ethiopia yg. amat pro-ISrael)!!! Sdgkan sebelum ni TAK dak pula wabak Cholera yg. sungguh menCURIGAKan, di kalangan pelarian2 ISLAM Rohingya; tiba2 dah jadi mcm. kat YEMEN tpula! Lihat siapa doktor ni - di http://www.searo.who.int/bangladesh/who_representative/wr/en/ , WHO Representative to Bangladesh, DR N. PARANIETHARAN !!

   Dan menSASARkan terutamanya anak2 KECIL! Patutlah si MOSSAD/CIA Al jaze*ra/UNZionis dan puak Barat/ZIONIS bukan main lagi kononnya 'simpati' isu PELARIAN Islam Rohingya ni; sedgkan boleh pula diTUBUHkan IS/Daesh bawah MOSSAD/CIA utk. MEMBUNUH umat Islam dlm. GENOSID2 yg. TAK habis2 di DUNIA ISLAM dan juga asyik MENYERANG Dunia Islam!
   Di samping utk. mencari sbb. utk. NATO-US/ISrael dpt. MENAKLUK Myanmar TAK lama lagi, melalui EJEN. Su Kyi BETINA SUNDAL dia tu; yg. SENGAJA biaqkan EJEN2 dia dlm. TENTERA Myanmar utk. memBUNUH bangsa BUMIPUTERA islam Rohingya! Si Barat/Zionis/UN/WHO ni sedg mainkan peranan "God Cop, Bad Cop"!


   Dan Al Jaze*ra MOSSAD/CIA yg, asyik MENIPU dgn. berita PALSU ni dah PUTAQ-BELIT cerita pula; kononnya VAKSIN ni diKELOLAkan pula oleh Kem. kesihatan Bangladesh; kononnya WHO hanya bantu! PALA HOTAK betul PENIPUAN ni! Sebab PELARIAN Rohingya sakit adalah sbb. TANDAS yg. TAK CUKUP – kenapa TAK diSEDIAkan UNZionis mahupun WHOZionis ni? Mana juga OIC BANGANG nak MAMPOS – ALLAH SWT bagi DUNIA ISLAM penuh KEKAYAAN minyak/gas; BANTUlah umat ISLAM yg. diANIAYA dan MISKIN oi!!!!!!!!!!

   Lihat di - http://www.yenisafak.com/en/world/vaccination-begins-for-rohingya-in-bangladesh-camps-to-prevent-cholera-outbreak-2795468 :

   Vaccination begins for Rohingya in Bangladesh camps to prevent cholera outbreak

   October 10, 2017

   (Tok Labu)

   AWAS - SELAT MELAKA dan SABAH/SARAWAK, serta LAUT CINA SELATAN kita memang mahu di TAWAN oleh si NA*O-CIA/ISrael-MOSSAD dan KULI2 depa dr. si spesis TERORIS SAMPAH MASYARAKAT PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL Cash is King DAPJuboq BABI-BerSHIT!!

   Delete
  6. Dan BENCI betul aku KD* GAGAL tu! APA KEJADAHnya DEMO HARAM DAPjuboq BABI/berSHIT ni terus diBIAQkan BEBAS; termasuk GANGGU org AWAM bagi RISALAH sini sana, & yg. si BANGKAI2 BABI wan jiHOMO & kit SIAL DAPjuboq BABI yg. sampai nak GULINGkan KESULTANAN MELAYU, TAK pula diBERKAS, terus BEBAS tapi UZTAZ kita dr. JAKIM nak diTANGKAP hanya kerana memPERTAHANkan ISLAM dan hak umat ISLAM! PALA HOTAK betul KD* GAGAL oi! Yg. ada KUASA MUTLAK hanya ALLAH SWT oi; BUKAN manusia; mana boleh ada MANUSIA, sampai TAK boleh diKRITIK/diTEGUR lansung; apa KEJADAHnya! Mana juga SPRM utk. SIASAT lebih 200 JUTA dlm akaun zahidkITOL-geng anwaq HOMO tu?!!!

   Lihat di - http://beliabangkit.blogspot.com/2017/10/kritik-sultan-zamihan-akan-disiasat-wan.html#.Wd2WQTJBrIU :

   KRITIK SULTAN : Zamihan Akan Disiasat, Wan Jie Pula Bebas Sehingga Kini

   Diterbitkan Belia Bangkit; adn di -

   http://siemens-melayumaju.blogspot.com/2017/10/demo-kleptokrasi-rakyat-sudah-muak-dan.html :

   Demo Kleptokrasi : Rakyat Sudah Muak Dan Benci Melayu Berwawasan

   Tok JEBAT.

   PENCINTA UMNO-PAS; dan akan UNDI hanya PEMIMPIN2 bangsa BUMIPUTERA TULEN – yg. terus perJUANGKan hak/identiti/sejarah/warisan/tanah pusaka bangsa BUMIPUTERA kita!!! Siapa2 pemimpin KITOL2 LIBERAL/PENAKUT/DALANG DUA MUKA (terutamanya yg. galak berPELUKAN dgn. TONGGENG eng DAPjuboq BABI)- boleh MAMPOS!!!

   Delete
  7. PEMBETULAN: (Perenggan akhir)

   di - http://siemens-melayumaju.blogspot.com/2017/10/demo-kleptokrasi-rakyat-sudah-muak-dan.html :

   Demo Kleptokrasi : Rakyat Sudah Muak Dan Benci

   Oleh Melayu Berwawasan

   Tok JEBAT.

   PENCINTA UMNO-PAS; dan akan UNDI hanya PEMIMPIN2 bangsa BUMIPUTERA TULEN – yg. terus perJUANGKan hak/identiti/sejarah/warisan/tanah pusaka bangsa BUMIPUTERA kita!!! Siapa2 pemimpin KITOL2 LIBERAL/PENAKUT/DALANG DUA MUKA (terutamanya yg. galak berPELUKAN dgn. TONGGENG eng DAPjuboq BABI)- boleh MAMPOS!!!


   Tok JEBAT.

   Delete
 2. Apa Tok Labu...?
  Org sembg tajuk lain...hg sembg tajuk lain...Tngok2 la Melayu Penang, Melayu Singapore skrg ni...Kalau Cina dpt M'sia ni...dgn hang2 sekali kena ikut aja ckp depa tu...Nauzubillah...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dapat ikut celah mana? Cina cuma 23% penduduk malaysia. Lain kali guna otak sebelum komen.

   Tok Labu.

   Delete
  2. cina 23% + melayu jahil agama + melayu kristian + melayu bodoh + melayu liberal + melayu gay jadi ramai ler, tapi dap yang konker, ko ingat dap bodoh macam melayu ker?, cina 23% pun ekonomi dia konker ma, dia cuma nak tambah kuasa plak.

   ko hadam betul-betul kata-kata aku ni sampai ko mati: melayu ni dah lah pemalas, miskin dan bodoh lepastu sanggup jadi barua dap.

   pss..tapi bukan semua malayu macam tu.

   Delete
  3. PEMBETULAN:

   Anonymous October 10, 2017 at 7:50 PM - adalah si spesis PEMBUNUH HOMO PENYAMAQ PENAKUT JUBOQ ANJING KURAP yang asyik menCURI identiti & SABOTAJ komen2 TOK LABU - utk. mengHINA/mengGERTAK dgn. amat JIJIK terhadap ISLAM/umatnya - utk. MENUTUP mulut berapi TOK LABU!!

   Tok Labu.

   PI MAMPOS lu si SAMSENG2 KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK BANGKAI BABI ANAK2 HARAM TAIK ANJING KURAP amat CELAKA 100%

   Delete
  4. Yg. lu nak CURI identiti TOK LABU,apahal si PENAKUT HOMO 750 BANGKAI BABI KAFIR HARBI dr. keturunan MAK BETINA PELACUR SUNDAL oi?!!

   Tok Labu.

   (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK TAIK BABI amat CELAKA 100%)

   Delete
  5. Israel tu cuma o.oo7% bnding negara2 Islam sekitarnya...

   Delete


 3. Tok labu ingat dg ratusan billion yg di punyainya oleh Mahathir dapat mengalahkan takdir Illahi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yahudi di Amarika cuma 6% sahaja dp warga Amarika, tetapi dapat tentu dasar2 kerajaan Amarika. Lain Kali tulong ambil tau pasal berita donia sebelum komen

   Delete
  2. Bukan setakat amerika, najib pun diorang kontrol. Sampaikan duit simpanan rakyat malaysia najib offer pada yahudi. Bawak rombongan serah ufti. Celaka babi punya najib.

   Delete
  3. DAP - UNITED TERRO*IST MOSS*D ORGANIZATION!

   DAPjuboq BABI memang spesis TERORIS PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL - dasar si spesis PELAHAP berBILLION RASUAH2 dr. Israel/MOSSAD/SOROS-NA*O/CIA!!

   Jadi, baik MAMPOS lu si TERORIS KAFIR HARBI 930 si GILA KANGKANG BABI HOMO RASIS dr. keturunan CELAKA BAPA HOMO KULIT BABI si PENCUCI KANDANG BABI/MAK PELACUR BITCH/WHORE/HANTU PELESIT-main JUBOQ2 BABI, si spesis PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEMBUNUH DAPjuboq BABI oi!

   Tok Labu.

   CELAKA betul DAP & si PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK TAIK BABI amat SIAL 100%

   Delete
 4. Saya cadangkan Perhimpunan Agung Umno tahun ini dipaparkan terang-terang poster Perlembagaan DAP berkaitan pemansuhan hak keistimewaan Bumiputera dan cita2 DAP untuk mewujudkan semula Pilihanraya Kerajaan Tempatan. Poster seperti yang selalu ditunjukkan oleh Dr MiM boleh juga digunakan. Lepas tu paparkan juga video bagaimana dengan gahnya Mahathir mengunjungi dan berucap di HQ DAP.

  Kononnya takut cina bertambah ramai dengan kewujudan forest city tapi diri sendiri melutut menyembah cina. Itulah tipu daya Mahataik seorang yang hipokrit ibarat sesumpah.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mmg patut didedahkan supaya org tahu.

   Delete
  2. Betul tu..amanat hj hadi yang mengkafirkan ahli umno nak letak dkt mana pulak? Celah jubur najib? Celah kopek rosmah?

   Delete
  3. Lu si JUBOQ ANJING PENYAMAQ HOMO KAFIR HARBI 924 ni memang KETURUNAN dr. MAK/BAPA TAIK ANJING KURAP lu-spesis BANGKAI BABI yg. patut MAMPOS dr. TANAH MELAYU kami ni!

   Patut mak/bapa lu dr. spesis BAPA HOMO KULIT BABI si PENCUCI KANDANG BABI/MAK PELACUR BITCH/WHORE/HANTU PELESIT-si PENJILAT JUBOQ2 BABI si PENJAJAH/PARASIT/LANUN/PEMBUNUH KAFIR2 HARBI DAPjuboq BABI - TERAJ*NG lu sampai MAMP*S masuk KANDANG BABI kerana dpt. spesis anak HARAM CELAKA HOMO-GILA JUBOQ BABI mcm. lu ni oi!!!!

   lu si spesis HOMO 924 KAFIR HARBI kacukan JUBOQ BABI berNANAH dan JUBOQ ANJING KURAP anak HARAM PELACUR SUNDAL terKANGKANG - manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si BANGKAI2 BABI BUTOH JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng HOMO JUBOQ BABI/what-the-kok-maria-hannah-betty GILA BABI BETINA2 SUNDAL-PELACUR2 PUKI terKANGKANG TEPI JLN./gobindKANGKANG BABI-ramJUBOQ BABI berLENDIR-jagdippyANJING KURAP-raveentharanBANGKAI BABI/rayerHANYIR CELAKA/tony puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/sivarasaJUBOQ BABI HANYIR/BABIga SUNDAL KURAP!!!!

   Tok Labu

   (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng BUTOH-betty anak BERANAK TAIK BABI & amat CELAKA 100%)

   Delete
  4. anony okt 11 9:24am... amanat hadi awang dimasa mahdey kutty jadi PM.. yg suruh bunuh org kg memali ni pun mahdey kutty...
   sekarang bila mahdey dah jadi big dog DAP.. hadi awang suruh taawun ngan umno... mahdey tu... dia hina sunnah nabi... persendakan hukum hudud.. anak betina sokong comango... pengikis harta malaysia bila dah berambus dari umno.. hadi awang dah tak kesah jika bekerjasama ngan umno...mahdey tua kutuk tu... mampus pun tanah malaysia ni tak terima bangkai sial tu....

   Delete
 5. Aku tak tau la kalau ada gak malaun2 melayu nak sokong DAPig ni lagi lepaih baca artikel ni!

  ReplyDelete
 6. PEMBANGSAT MELAYU TETIBA MENJADI PEMBELA MELAYU. SETELAH KENYANG MENYAKAU DAN MENYAUK HAK BANGSA MELAYU ITU SENDIRI. UCAPAN DONGENG TETUANG PRESIDEN YANG MENYATAKAN TANPA UMNO , MELAYU TERBANGSAT, KORANG GEBANG JE LAH DENGAN BUDAK SEKOLAH RENDAH KEBANGSAAAN PRESINT 14 PUTRAJAYA . KALAU NAK BAGI BUDAK~BUDAK TU LEBIH PERCAYA DAN YAKIN , BAWA SEKALI JAMAL TUKOL DENGAN TONG AISKRIM NYA. LAGI PUN SECARA TIDAK LANGSUNG MENYUBURKAN LAGI KATA KERAMAT PANDUAN HIDUP IAITU CASH IS KING DIKALANGAN AWAL USIA MUDA. HEHEHEKIKIKIHAHAHAKAHKAHKAH.
  **# sokong Jamal tukul sebagai KP Umno. ** KP tu bukan bermaksud kaki pukul atau keling pariah, tetapi KETUA PEMUDA. Hehehekikikihahahakahkahkah.

  ReplyDelete
  Replies
  1. DAP parti BANGANG, GAGAL, CELAKA, KULIT BABI, JUBOQ BABI, BANGKAI BABI, KANGKANG BABI!

   Baik MAMPOS cepat si PENJAJAH2 PARASIT/LANUN/PERASUAH/PEMBUNUH RASIS JUBOQ BABI SAMPAH MASYARAKAT, OTAK2 KERBAU kit siangCANNIBAL/guan engHOMO tertonggeng JUBOQ HANYIR dan para KETURUNAN BANGKAI BABI depa!

   HAPUSkan rejim TERORIS ZIONIS KAFIR HARBI PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL-si puak RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-NA*O/CIA

   Duboq
   A njing
   P anggang

   SELAMAnya!

   CELAKA lu si spesis PRENYAMAQ gunongHOMO TAIK BABI si PENJILAT JUBOQ PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEMBUNOH DApjuboq BABI oi!

   Tok Labu.

   (ANTI-DAP/ANTI-PENDATANG2 Cina RASIS SAMSENG KAFIR HARBI kit siang-guan eng anak BERANAK TAIK BABI amat CELAKA 100%)

   Delete
 7. Dr mim, rasanya ada ralat kat artikel ni. Tajuk tu bukan dari mkini. Mkini petik dari umno online. Check blog rocky's bru kat http://www.rockybru.com.my/2017/10/malaysiakini-picture-that-paints.html?m=1

  ReplyDelete
  Replies
  1. aikk...ada gak yg defend MeloyaKini. Kahkahkah.

   Tajukkan dari mkini. Apa la

   https://m.malaysiakini.com/news/397116

   Delete
 8. Melayu pembangkang adalah ba bi ternakan DAP.

  ReplyDelete
 9. Kalau bajet 2018 ni, PM bagi 2 bulan bonus & gaji naik 20% , I'Allah Barisan UMNO akan menang besar...Lps tu Madey n the gang- DAP, PKR,Amanah Sabu,akan senyap terus la...k...

  ReplyDelete

ARTIKEL TOP MINGGU INI.